Şimdi Ara

Anahtar fiyatlarının uçması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bundan 1 sene önce bir anahtar dota2louge'de 5-6 rare ile alınabiliyordu ben 4rareyle aldığımı biliyorum ki dandik rarelerdi bunlar sonra 3 4 önce kontrol ettim 15-20 rare istiyorlardı millet bir anahtar için dedim keşke elimdeki anahtarları millete dağıtmasaydım az önce girdim ve 45-50 rare istiyor millet şok geçirdim ne oluyor dedim 1 senede ne oldu da değeri 10kat arttı bilen var mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ElveNLorD

bundan 1 sene önce bir anahtar dota2louge'de 5-6 rare ile alınabiliyordu ben 4rareyle aldığımı biliyorum ki dandik rarelerdi bunlar sonra 3 4 önce kontrol ettim 15-20 rare istiyorlardı millet bir anahtar için dedim keşke elimdeki anahtarları millete dağıtmasaydım az önce girdim ve 45-50 rare istiyor millet şok geçirdim ne oluyor dedim 1 senede ne oldu da değeri 10kat arttı bilen var mı acaba

siliniyor oyundan, eski treasure'lardan biri ile değiştrebiliyorsun old keyleri artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CamdanBardak

quote:

Orijinalden alıntı: ElveNLorD

bundan 1 sene önce bir anahtar dota2louge'de 5-6 rare ile alınabiliyordu ben 4rareyle aldığımı biliyorum ki dandik rarelerdi bunlar sonra 3 4 önce kontrol ettim 15-20 rare istiyorlardı millet bir anahtar için dedim keşke elimdeki anahtarları millete dağıtmasaydım az önce girdim ve 45-50 rare istiyor millet şok geçirdim ne oluyor dedim 1 senede ne oldu da değeri 10kat arttı bilen var mı acaba

siliniyor oyundan, eski treasure'lardan biri ile değiştrebiliyorsun old keyleri artık.

oha ya zamanında sayfa sayfa vardı silmiştim hepsini ne ara okadar değerli oldular arkadaş :( ama bakıyorum millet niye 1.5$ falan satıyor millet ama rare ile alcaksan 50 rare istiyorlar bide bet sistemi çok kötü olmuş eskiden 4 tane rare atardık 3-4 tane alırdı bazen şansa değerli rare bile gelirdi şimdi 4 tane alıyorum 1 tane geliyor o da dandik bazen cammon falan geliyor b.ku çıkmış gibi biraz :D

• sistemden cok rare'lerin boku cıktı önceden 0.40-0.50 cent arasında değişirdi rarelerin tanesi şimdi 0.10 cent bile etmiyor. kutulardan tek item halinde rare çıkardı, ekstra droplar mistik falan olurdu. şimdi ise kutulardan set düşüyor.
    key fiyatları eskiden 2.4 ve 2.5 arasıydı şu an 3 doları geçmiş durumda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.49$ treasureları rahatça değişebildiğin için fiyatları arttık ama 2.80$ min ve 3.5$ max arasında değişir daha artmaz azalmaz
  • ya bakıyorum kişilerin kendi sattığı keyler hala aynı adam 55rub(3tl ye denk geliyor) satıyor eskiden de öyleydi kötü ılmuş özelliklede bet sistemi eskiden zenginde fakire aynı alıyoru imdi adamlar immortallar arcanalar giriyorlar ben ezik ezik rare koyuyorum kazansam bile dandik dandik şeyler geliyor anahtarla falan da artık bet yapılabiliyor bence bir düzenleme acil şart olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.