Şimdi Ara

Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
18.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Memnun musunuz?
  • Bursa'yı mı yoksa burayı mı öne yazsam diye kararsız kaldım.İkisini bilenler karşılaştırabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskişehir-bursa-selçuk şeklinde yazmayı planlıyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Tristan Tzara

eskişehir-bursa-selçuk şeklinde yazmayı planlıyorum ben

Hocam Eskişehir daha iyi aslında ama bayağı tanıdık var Bursa'da biraz da o yüzden öne yazma isteğim var kafam karışık sen İzmir'i de yaz 14.9k felan mıydı yanlış hatırlamıyorsam belli olmaz girebiliriz.

• hocam anadolu güzel üniversite, eskişehir güzel, evet o civar hocam, senin kaçtı? ya izmir doğumluyum 5-6 yıl yaşadım ama eskişehir daha hoş gözüküyor, dokuz eylülün kampüste kötü

• quote:

hocam anadolu güzel üniversite, eskişehir güzel, evet o civar hocam, senin kaçtı? ya izmir doğumluyum 5-6 yıl yaşadım ama eskişehir daha hoş gözüküyor, dokuz eylülün kampüste kötü

14.6 liste aynı olursa %90 aynı yere gireriz.Anadolu'nun cidden bir çekiciliği var kampüs olsun,herkesten duyduklarımız olsun.Ama İzmir kadar da gelmiyor ne yalan söyliyim eğitimi de iyi İzmir'in.

• yani tabi üç büyük şehirden biri, tabi arkadaşta bir çok güzelliğini anlatmış burada eskişehir'in, sence izmirin gelme şansı nedir, anadolu nun gelmeme olasılığı bile beni korkuturken

• quote:

yani tabi üç büyük şehirden biri, tabi arkadaşta bir çok güzelliğini anlatmış burada eskişehir'in, sence izmirin gelme şansı nedir, anadolu nun gelmeme olasılığı bile beni korkuturken

Eskişehir cepte rahat ol.İzmir zor ama beni ümitlendiren sayısalcıların edebiyatta yardırması.En kötü Eskişehir,Bursa olur.

• umuyorum dostum, bugün selçuk hukuktan bir arkadaşla görüştüm, eskişehiri, anadolu üniyi o kadar övdü ki, sende selçuk düşünmüyorsun heralde benim gibi.

• quote:

umuyorum dostum, bugün selçuk hukuktan bir arkadaşla görüştüm, eskişehiri, anadolu üniyi o kadar övdü ki, sende selçuk düşünmüyorsun heralde benim gibi.

Yok hocam şehir yönünden,çok fazla zorlamalarından dolayı da istemiyorum açıkçası.

• the capital of the yobazzers, yaşanmaz orda, benim kafadansın

• Can Verip Nam Alırız kullanıcısına yanıt

Yıllar geçtikten sonra foruma girdim :D İstanbul geldi, bitirdim üstüne yüksek lisans yaptım 4 yıldır da avukatım ahahahah :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurkanPak -- 29 Mayıs 2023; 14:28:10 >
  • Sınavlar hakkında bilgi verme şansınız var mıdır?

İşte anayasa hocası burdan sorar veya medeni hocası sizden bunu ister gibisinden kısaca çalışma sisteminden bahseder misiniz ?

Bir de çıkmış soruları nasıl buluyordunuz bu soruları temin edebileceğimiz bir kırtasiye var mı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.