Şimdi Ara

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU.. (790. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35.361
Cevap
182
Favori
1.710.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 788789790791792
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soldierman82

quote:

Orijinalden alıntı: samed61

quote:

quote:

quote:

selamlar tek dersim var işletmeden muhasebe denetimi ve mali analiz. eogrenmeden e-tv ders notu indirdim ama videolarda görüntü var ses yok ne yaptıysam olmadı yardımcı olursanız sevinirim...

arkadaşaım ne kadar dogru bılmıyorum program adı vermek ama..
    gom player..
    media player classic..
    birde hiç biri olmasssa xp codec yaz google onu indir..
    rasgeleee

xp codec' ide indirdim ama yine olmadı windows 7 kullanıyorum ondan mı acaba?

hocam standartlarda açması gerekıyor windows 7 bir formatla makınenı ıstersen normalde aöf videoları sorunsuz yanı anlıcagın...gom player denedınmı pekı...gom playerde acmayı daha dogrusu

gom player ile denedim, gom playerın kodlarını da indirdim, k-lite codec indirdim, xp codec indirdim, videonun formatını çevirerek açmayı denedim, indirmediğim oynatma programı kalmadı, evdeki 10 senelik masaüstü bilgisayarda açıyor benim laptopda açmıyor (yani videonun görüntüsü var sesi yok) ne yaptıysam olmadı kafayı yicem valla.

sisteminde sanırım codec çakışması mevcut . normalde vlc player ile sorunsuz izlemen lazımdı . izleyemiyorsan pc'nde sorun var demektir.formatla makineyi

• üstadlar ben yeni aöfliyim 3.sınıf işletme kayıt olurken ögrenci kimligin ile şifreni şubatta filan gel demişlerdi gidemedim haftaya gidebilicegim anca büroya sorun olmaz degilmi ? eyvallah şimdiden
  • arkadaşlar ben bu yıl aöf işletme 2. sınıftayım. 3. sınıfın dersleri aşağıdakiler mi? tam emin olamadım. biraz çok gibi geldi.

Türk Vergi Sistemi Ders Notları
    İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku
    Finansal Yönetim Ders Notları
    Pazarlama Yönetimi
    Maliyet Muhasebesi
    Yönetim Bilgi Sistemleri
    İngilizce
    Devlet Bütçesi Ders Notları İdare Hukuku
    Anasaya Hukuku
    Sosyal Politika Ders Notları
    Türk Siyasal Hayatı
    Çalışma Ekonomisi
    Kamu Ekonomisi
    Para Teorisi ve Politikası Ders Notları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musab -- 15 Mart 2012; 19:13:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sol_ak

arkadaşlar ben bu yıl aöf işletme 2. sınıftayım. 3. sınıfın dersleri aşağıdakiler mi? tam emin olamadım. biraz çok gibi geldi.

Türk Vergi Sistemi Ders Notları
    Finansal Yönetim Ders Notları
    Pazarlama Yönetimi
    Maliyet Muhasebesi
    Yönetim Bilgi Sistemleri
    İngilizce
    Devlet Bütçesi Ders Notları İdare Hukuku
    Anasaya Hukuku
    Sosyal Politika Ders Notları
    Türk Siyasal Hayatı
    Çalışma Ekonomisi
    Kamu Ekonomisi
    Para Teorisi ve Politikası Ders Notları

dersler bunlar

Yönetim Bilgi Sistemi

Pazarlama Yönetimi

Finansal Yönetim

Maliyet Muhasebesi

Türk Vergi Sistemi

Yabancı Dil

• quote:

Orijinalden alıntı: nexia

merhaba arkadaşlar ,

ben geçen sen dgs ile işletme hazırlık okudum , 4 intibak dersinden sadece 1 tanesini verebildim ... Bu yıl 3. sınıftayım ... İntibak derslerini mi öncelikle vermeliyim yoksa 3. sınıf derslerini mi ?? kaldığım intibak derslerinden bir daha kalırsam kaydım silinir mi yoksa bir daha mı vermek zorunda kalırım ?? teşekkürler

soruma cevap alamadım arkadaşlar bilenler lütfen söyliyebilirler mi ?? bi kaç arkadaşta bu soruyu sormuştu ..
  • Çalışıyonuz mu gençler? İktisat üçüncü sınıf henüz hukuk kitabını yeni açtım. Nasıl biter bunca kitap bilmiyorum. :( Fena konsantrasyon sorunum var okumak bana göre değil ama bitmeli lanet. Bu yaştan sonra uzun dönem askerlik zor gelir. En azından murat yayınlarına çalışmak lazım. Bir de sadece soru çözerek geçme olayından bahsedenler var. Gerçekten yapan var mı? Soru çözeceğine üniteleri çalışırım ben gerçi. Soru çözmek daha zor geliyor.
    Herkese başarılar dilerim!

• @ua_karadag

Yok yav ne sorun olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukumran -- 17 Mart 2012; 2:41:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukumran

Çalışıyonuz mu gençler? İktisat üçüncü sınıf henüz hukuk kitabını yeni açtım. Nasıl biter bunca kitap bilmiyorum. :( Fena konsantrasyon sorunum var okumak bana göre değil ama bitmeli lanet. Bu yaştan sonra uzun dönem askerlik zor gelir. En azından murat yayınlarına çalışmak lazım. Bir de sadece soru çözerek geçme olayından bahsedenler var. Gerçekten yapan var mı? Soru çözeceğine üniteleri çalışırım ben gerçi. Soru çözmek daha zor geliyor.
    Herkese başarılar dilerim!

Çok zor kardeş aöfün kitapları hç bir şey anlamıyorum geçenleri merak ediyorum S:

• Bende bu gun basladim calismaya :) ama olmuyor kafa dalgin. Nasil calismam gerektigini bilmiyorum. Yardimci kitaplar sanki boguyor. Cikmis sorulara guvenemiyorum. Elimde dokuman yok. Durum vahim.
  • Bende başlayayım yine.

çıkmış sorulara bakıyorum da çok şaşırtmalı. :S
  • Ders çalışmaya başladığı ilk gün yapamıyor insan ama ikinci üçüncü günlerde kafa biraz daha acılıyor. Moralinizi bozmayın anlamıyorsanız. Dikkatinizi vermeye zorlayarak çalışın biraz. Ünite sonu sorularını yapamıyorsanız biraz daha dikkatli çalışın. Geçmeniz için derse dair biraz fikir sahibi olmanız yeter. Olmuyor diye vazgeçmeyin oluyor çünkü.
    Vitamin alıp beynime overclock yapmayı düşünüyorum. Çok düşük mhz de çalışıyor. Sabah çoraplarımı kirli sepeti yerine çöp torbasına attım. :D Kaza bela bitse bu okul bi adak adarım. :D
  • ilk çalışmaya başlandıgı gün insan konsantre olamıyor ama inatla çalışmaya devam edin sonraki günler alışıyor sınava 21 gün var birsürüde dersim var sizce yetişir mi çok erkende başlanmıyor bu seferde ya çalıştıklarımı unutuyorum yada sıkılıyorum çok tekrar yapmakta iyi gelmiyor
    ayrıca kitapları mutlaka bir kere bile olsa olsa okuyun inanın insanın aklında birşeyler kalıyor geçmiş yıllarda çıkan sorularıda çalıştımı en kötü ihtimal 60-70 alırsınız her gün bir kitabı bitirmeyi kafanıza koyun zaten bir kitap deyinde en fazla çalışacagınız ünite sayısı 5-6 dır 300-400 sayfa çalışmayacaksınız ilk sınavlardan yüksek almaya bakın 2. sınavlara daha motive oluyorsunuz
    bazı dersleri çok iyi anlıyorsunuz ama öyle ki bazı dersler var ben 4 ünitesini iyi anlarken 1 ünite çok karışık oluyor hemen yanına not düşün tekrar edilecegine dair sakın bırakmayın anlamadım diye bir kere daha okuyup soruları çözünce pekişiyor
    çalışın arkadaşlar isteyince herşey oluyor milet son bir hafta çalışıp iyi notlar alabiliyor

• Arkadaşlar aranızda aöf büroya girebilen varmı? Bir kaç gündür giriş yapamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berrakk

ilk çalışmaya başlandıgı gün insan konsantre olamıyor ama inatla çalışmaya devam edin sonraki günler alışıyor sınava 21 gün var birsürüde dersim var sizce yetişir mi çok erkende başlanmıyor bu seferde ya çalıştıklarımı unutuyorum yada sıkılıyorum çok tekrar yapmakta iyi gelmiyor
    ayrıca kitapları mutlaka bir kere bile olsa olsa okuyun inanın insanın aklında birşeyler kalıyor geçmiş yıllarda çıkan sorularıda çalıştımı en kötü ihtimal 60-70 alırsınız her gün bir kitabı bitirmeyi kafanıza koyun zaten bir kitap deyinde en fazla çalışacagınız ünite sayısı 5-6 dır 300-400 sayfa çalışmayacaksınız ilk sınavlardan yüksek almaya bakın 2. sınavlara daha motive oluyorsunuz
    bazı dersleri çok iyi anlıyorsunuz ama öyle ki bazı dersler var ben 4 ünitesini iyi anlarken 1 ünite çok karışık oluyor hemen yanına not düşün tekrar edilecegine dair sakın bırakmayın anlamadım diye bir kere daha okuyup soruları çözünce pekişiyor
    çalışın arkadaşlar isteyince herşey oluyor milet son bir hafta çalışıp iyi notlar alabiliyor

tesekkurler

• İşletme 3. sınıf. 10 tane dersten gircem sınava. Ders çalışmayı pek düşünmüyorum. Sadece çıkmış sorular ve kitaptaki soruları çözüp sınavlara gircem. Umarım 60 filan alırım çoğundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

İşletme 3. sınıf. 10 tane dersten gircem sınava. Ders çalışmayı pek düşünmüyorum. Sadece çıkmış sorular ve kitaptaki soruları çözüp sınavlara gircem. Umarım 60 filan alırım çoğundan

kusra bakmada alırsın ama ne alırsın bilemicem acemi olduğun belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trakyalı ŞIREK -- 17 Mart 2012; 15:33:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trakyalı ŞIREK

quote:

İşletme 3. sınıf. 10 tane dersten gircem sınava. Ders çalışmayı pek düşünmüyorum. Sadece çıkmış sorular ve kitaptaki soruları çözüp sınavlara gircem. Umarım 60 filan alırım çoğundan

Bu şekilde 1. sınıfta 7 de 4 yaptım. Acemiyim sanırım

Konuşurken karşınızdakine saygılı olun
  • benim 11 dersim var son sınıfım işimi şansa bırakmıyorum bırakamam o yüzden de çalışmak zorundayız sadece geçmiş yıllarda çıkan sorulara güvenip sınava girilmez çıkmazsa ne olacak
    o yüzden sınava daha var siz elinizden geleni yapın millet kısa zamanda ne işler başarıyor 21 gün az degil vallahi kendinize güvenin ben hem konuları bitirip birde tekrar yapacam uyumak yok bu arada derslerimde epey agır ticaret hukuku,uyap,icra iflas ,ceza muhakemesi hukuku,infaz hukuku, damga vergisi gibi daha böyle birsürü ders var ben 11 tane derse çalışabiliyorsam 5-6 dersten sınava girecekler dersleri yutması lazım
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar..biriniz demiş soru çözucem alırım 60 70 felan bırınız demıs ne alırsın bılemıcem iğneleme yapmış...
    peki alan alıyoda alırım dıyen adamı neden aşalayıcı sözler kullanıyosunuz..
    benımde 4 uncu senem halkla ılıskıler okuyorum 2 yıllık...gecen sene tam 10 dersım vardı alttan 2 ustten 8..gecen sene sadece ve sadece çıkmış soru yapmtım..bir yaprak bir dersin konusunu okudum oda bı unıte okumusumdur yada okumamısımdır..
    8 ını verdım sadece cıkmıs soruyla normalde 9 vercektım 49 la kaldım ıktısattan suan ınkılap tarıhı ve ıktısat var kaldıgım dersler suan hem kposs dersanesıne gıdıyorum hem aöf okuyorum ama aöfe calısmaya baslamadım daha aralık gıbı baslamıstım bıraktım..
    yanı sunu dıyıcem seneye sıstem degısıyor..bunu unutmayın...vize final vize final olcak zor olcak yenı duzen olcak cıkmıs sorunun s si gelmicek...
    bu sene bana kalırsa mutlaka mıllettı bırakmamak ıcın bırakırlarsa eger baya gelırlerı azalıcak cıkmıs soru sorucaklar...
    sorulara mutlaka bakın unıversıte sınavı gıbı degıl sonucda aklınız karısmaz sınava gırerken bıle alın okuyarak gırın..benım kadsar konsantrasyonu bozuk hiper hemen sıkılan biri için bile geçerli cunku yaptım..oluyor soru ayıklayın...lutfen mıllettede yapamadıgınız yada yapmadgınız seyler ıcın laf soylemeyınız ıstersenızde sıze gecen senenın notlarını gosterebılırım..en yuksek notum 93 en dusugu 54 sorularla aldıgım notlar..yabana atmayın..ama vebalinizde girmek istememe sadece varsayım bosada atmamak gerek bu zaman kadar sorulmus yanı aynı sorular bu senede sorarla..hade kolay gelee

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar..biriniz demiş soru çözucem alırım 60 70 felan bırınız demıs ne alırsın bılemıcem iğneleme yapmış...
    peki alan alıyoda alırım dıyen adamı neden aşalayıcı sözler kullanıyosunuz..
    benımde 4 uncu senem halkla ılıskıler okuyorum 2 yıllık...gecen sene tam 10 dersım vardı alttan 2 ustten 8..gecen sene sadece ve sadece çıkmış soru yapmtım..bir yaprak bir dersin konusunu okudum oda bı unıte okumusumdur yada okumamısımdır..
    8 ını verdım sadece cıkmıs soruyla normalde 9 vercektım 49 la kaldım ıktısattan suan ınkılap tarıhı ve ıktısat var kaldıgım dersler suan hem kposs dersanesıne gıdıyorum hem aöf okuyorum ama aöfe calısmaya baslamadım daha aralık gıbı baslamıstım bıraktım..
    yanı sunu dıyıcem seneye sıstem degısıyor..bunu unutmayın...vize final vize final olcak zor olcak yenı duzen olcak cıkmıs sorunun s si gelmicek...
    bu sene bana kalırsa mutlaka mıllettı bırakmamak ıcın bırakırlarsa eger baya gelırlerı azalıcak cıkmıs soru sorucaklar...
    sorulara mutlaka bakın unıversıte sınavı gıbı degıl sonucda aklınız karısmaz sınava gırerken bıle alın okuyarak gırın..benım kadsar konsantrasyonu bozuk hiper hemen sıkılan biri için bile geçerli cunku yaptım..oluyor soru ayıklayın...lutfen mıllettede yapamadıgınız yada yapmadgınız seyler ıcın laf soylemeyınız ıstersenızde sıze gecen senenın notlarını gosterebılırım..en yuksek notum 93 en dusugu 54 sorularla aldıgım notlar..yabana atmayın..ama vebalinizde girmek istememe sadece varsayım bosada atmamak gerek bu zaman kadar sorulmus yanı aynı sorular bu senede sorarla..hade kolay gelee

zaten çıkmış sorulardan soruyorlar ama bütün derslerden degil genelde daha kolay olan derslerden geçmiş yıllardaki sorular geliyor bunlar halkla ilişkiler,inkılap,temel bil tek,türk dili gibi dersler ağırlıkta her bölümün kendi alan dersleri var onlardan genelde yeni sorular hazırlamayı tercih ediyorlar o yüzden de yinede sınava çalışmak lazım genel de vize sınavlarında bu geçmiş yıl sınav soruları sorulur ama finallerde neredeyse hiç olmuyor ve millet dökülüyor
    sen inkılap tarihi gibi genelde soruların çoğu geçmiş yıllardan sorulur nasıl kaldın
    arkadaşlar sınava çalışın aynı zamanda son 4-5 yılın sorularına bakın ne olur olmaz

• 
Sayfa: önceki 788789790791792
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.