Şimdi Ara

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU.. (1330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35.372
Cevap
184
Favori
1.716.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13281329133013311332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadaşımız kardeşimiz büyüğümüz açmış destek verelim :)

Anadolu üniversitesi aöf geçme notu 25'e düşürülsün.

Orijinalden alıntı: Alti9Otuz5

Bir arkadaşımız kardeşimiz büyüğümüz açmış destek verelim :)

Anadolu üniversitesi aöf geçme notu 25'e düşürülsün.

• CeSiN kullanıcısına yanıt
    Hocam, şimdiki yıllara kadar 0,5 ve yukarısını üst sayıya tamamlıyorlarmış, bu yıl değişen bir şey mi var yoksa sehven hata mı var onu anlamaya çalışıyorum. Teşekkür ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ya tamam ikinci üniversitem, aslen mühendislik okudum ama işletme 4. sınıf dersleri bile böyleyse yuh yani.

Sınav günü sınavdan 2 saat önce kitapları açıp bölüm sonu sorularını çözüyorum, sonra sınava girip ilk yarım saatte bitirmeye kasıyorum. Ve hala 2.8 ortalama geliyor, arkadaş en çok zorlayan ders hukuk ve tarih olur mu ya ezber diye. Gelecek dönemde de aynısı yaparsam bitti 4 senelik mezun olmuş sayılyorum. Şaka gibi.

Normal üni. üzerine okuyanların fikirleri de aynı mı? Bakın ben yeditepe'de zar zor 2.3 ortalama ile sistem mühendisliğini 12 senedir bitirememiş bir bireyim, hava atmıyorum burada. 4-5 dersim kaldı hala VEREMİYORUM, ama şu aöf'ten mezun olunca 4 senelik mezun yazacak ya işte bu yüzden çok koyuyor bunu bitirip yeditepe'nin bitmemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohzman -- 14 Şubat 2016; 23:49:19 >

• Arkadaşlar biri bunu bana açıklayabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepfear7 -- 15 Şubat 2016; 0:37:00 >

Orijinalden alıntı: topalsolucan1905

22 şubat - 4 mart arası

teşekkürler...
  • Arkadaşlar 1 tane DD notum var bu Güz döneminde, genel ortalamada 1,98.

Önümüzdeki bahar döneminde Genel Ortalama 2 olursa, Güz dönemindeki DD olan dersten geçermiyim?

Önümüzdeki dönem ders kalmazsa mezun olucam, 1 dönem daha uzamaz inşallah DD yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi todola -- 15 Şubat 2016; 9:12:51 >
  • FF ders kalmıştır her durumda alırsın.
    D gözüken dersler koşullu geçmişindir. Ortalaman 2'nin altına düşmediği sürece almazsın. 2'nin altına düşerse mecbur alırsın.
    CC ve üstü dersleri ortalaman ne olursa olsun almazsın.

Orijinalden alıntı: Temuçin Han

FF ders kalmıştır her durumda alırsın.
    D gözüken dersler koşullu geçmişindir. Ortalaman 2'nin altına düşmediği sürece almazsın. 2'nin altına düşerse mecbur alırsın.
    CC ve üstü dersleri ortalaman ne olursa olsun almazsın.

Hocam şimdi benim ortalamam 1.

Genel ortalamamı 2ye çekmem için önümüzdeki dönem 3 ortalama mi yapmam gerekiyor?

• hocalar şimdi matematik dersinden kaldım ben ilk senem olduğu içinde bir bilgim yok o ders nolucak şimdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asriell

2,00 gno yapamamışsınız. Önümüzdeki dönem 2014 2. dönemden kalan CD ve altındaki tüm dersleri tekrar alıcaksınız.

6. Dönemi tekrar alıcam biliyorum ama 5. Dönemi geçmiş miyim?

5. dönem olarak herhalde 2014 1.dönemden bahsediyorsunuz. 5. dönemin derslerini de şu an ki(7.) dönemde almış olmanız lazım, eğer öyleyse zaten hepsinden CC üstü olarak geçmişsiniz. Orda tekrar yazması o dönem için önemli değil D ve altı ders yok çünkü

Orijinalden alıntı: Temuçin Han

Kredi hesaplamalarına girmek lazım. Ona göre hareket edilir ama maksimum 3,20 falan yapman gerikir. 2,90 bile kurtarabilir. Kredi toplamın önemli.

Çok saçma hocam. Benim birinci üniversitede dd ve dc ile geçtiğin dersler şartlı geçmiş sayılıyor. Eğer ortalama yükseltmek istersen seneye tekrar alabiliyorsun. Agno ya bağlı olarak alma zorunluluğun yok.

Aöf saçmalamış resmen. Zaten 2 yıllık okul. Ne diye adamı uğraştıriytlar

5. dönem olarak herhalde 2014 1.dönemden bahsediyorsunuz. 5. dönemin derslerini de şu an ki(7.) dönemde almış olmanız lazım, eğer öyleyse zaten hepsinden CC üstü olarak geçmişsiniz. Orda tekrar yazması o dönem için önemli değil D ve altı ders yok çünkü

Rahat bitirebilmek için 7. Dönemin derslerini almadım seneye alıcam hepsini, yani hepsinden geçmişim değil mi?

• quote:

Evet, geçmişsiniz.

Teşekkürler

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.