Şimdi Ara

ANADOLU OTOYOLU ANA KONU(Yol durumu ,radar,yeme içme,vs...) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
6
Favori
15.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Orijinalden alıntı: yuci

- TEM Otoyolunun İzmit Doğu Kavşağı ile Adapazarı Kavşağı (Kuzey yön)arasındaki üstyapı ve Asfaltlama çalışmaları nedeniyle Otoyol trafiğe kapatılarak ulaşım uygun Kavşaktan D-100 yoluna yönlendirilecektir.Çalışmalar hafta içi her gün 21:00-07:00,Cumartesi 21:00-11:00,Pazar günü ise 24:00-07:00 saatleri arasında yapılacaktır.(02.05.2013-15.07.2013)

Sıkışık trafiği seviyorum. Vallahi şaka değil. Doktora görün sen diyorlar. Doktor ne yapacaksa. Sabırsız yapsın diye sabırsızlık hapı mı verecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuci

- TEM Otoyolunun İzmit Doğu Kavşağı ile Adapazarı Kavşağı (Kuzey yön)arasındaki üstyapı ve Asfaltlama çalışmaları nedeniyle Otoyol trafiğe kapatılarak ulaşım uygun Kavşaktan D-100 yoluna yönlendirilecektir.Çalışmalar hafta içi her gün 21:00-07:00,Cumartesi 21:00-11:00,Pazar günü ise 24:00-07:00 saatleri arasında yapılacaktır.(02.05.2013-15.07.2013)

- TEM otoyolunun Hadımköy Kavşağı-Hadımköy Gişeleri önünde TEİAŞ tarafından yapılacak olan elektrik hattı çalışmaları nedeniyle yol çift yönlü olarak 01.05.2013 ve 02.05.2013 tarihlerinde 00:00-06:00 saatleri arasında 6 defa ve her defasında 15 dakika olmak üzere aralıklarla ulaşıma kapatılacaktır.

- O-3 Otoyolunun Kapıkule-Edirne Doğu Kavşağı Kesimi 0-29.km.leri arasında üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle yolun bir yönü trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.(01.04.2013-19.11.2013)

- TEM Otoyolunun Çamlıca gişeleri ile FSM Köprüsü arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle hafta içi her gün 23:00-06:00,Cumartesi 23:00-08:00,Pazar günü ise 23:00-06:00 saatleri arasında çalışılan şeritler kapatılarak trafik diğer şeritlerden kontrollü olarak verilecektir.Tek şeritli Kavşak kollarında ise trafik tamamen alternatif güzergahlara yönlendirilecektir.(01.05.2013-15.07.2013)

http://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteTr/YolDanisma/CalismaYapilanYollarYeni.aspx?Bolge=ISTANBUL

hocam bilgi için teşekkürler faydalı oldu,geçen yaz kafayı yedirttiler trafikten bakalım bu sene ne olacak...

• evett eve sağ salim dönmüş bulunuyorum,bugün gelirken şimdiye kadar gördüğüm en korkunç şeye tanık oldum...

bilenler bilir geceleri düzce civarında otobana hayat kadınları çıkar kamyoncular için...

işte bugün o kadınlardan birini kamyonun biri nasıl olduysa paramparça etmiş,ilk kez bir parçalanmış insan vücudu gördüm çok çok kötü bir görüntüydü,yok böyle birşey hala etkisindeyim
    gelene kadar Şükür duaları ederek geldim Allah hepimizi kazadan beladan zamansız ölümlerden korusun...

tanık olduğum kazanın görüntüleri,biz yaklaşık kazadan 2 dakika sonra oradaydık daha polis bile yokdu duramadım arkadan biri gelip geçirir diye tırstım ,birde hanım vardı zaten bütün yol gelirken ağladı...

http://www.zaman.com.tr/gundem_duzce-tem-otoyolunda-feci-kaza_2084180.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenxoca -- 30 Nisan 2013; 16:11:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pileki

Arkadaşlar TEM/ANADOLU otoyolunda bu sıralar çok fazla çalışma bulunuyor ve bu çalışmalar 8. ayın ortasına kadar devam edecek. Yani güncel yol durumunu burada paylaşarak benim gibi bu yolu sık kullanan arkadaşlara belirttiğimiz güzergahlarda yardımcı olabilir, trafikte daha az zaman geçirmesini sağlayabiliriz.

Yarın 26.06.2013 itibariyle Sakarya'dan İstanbul'a gideceğim gitmeyi düşündüğüm güzergah, D100 üzerinden İzmit batıya ulaşarak Otoyola girmek veya güncel yol durumu bilgisi gelirse ona göre güzergahı değiştirebilirim. En Geç 11:00 gibi yola çıkmam gerekiyor. Yarın Öğlen gidip akşam üzeri veya akşam geri döneceğim güncel yol bilgisini paylaşabilirim. Bu yolu kullanan arkadaşlarda son durumu paylaşırlarsa sevinirim.

Burada da KGM'den aldığım güncel bilgiler:

1) Başlangıç KM: 0 - Bitiş KM 0
    TEM Otoyolunun Çamlıca gişeleri ile FSM Köprüsü arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle hafta içi her gün 23:00-06:00,Cumartesi 23:00-08:00,Pazar günü ise 23:00-06:00 saatleri arasında çalışılan şeritler kapatılarak trafik diğer şeritlerden kontrollü olarak verilecektir.Tek şeritli Kavşak kollarında ise trafik tamamen alternatif güzergahlara yönlendirilecektir.(01.05.2013-15.07.2013)

2) Başlangıç KM: 99 - Bitiş KM 130
    TEM Otoyolunun Adapazarı Kavşağı ile İzmit Doğu Kavşağı (İstanbul-Ankara yönü) arasındaki üstyapı ve asfaltlama çalışmaları nedeniyle Otoyolun bir yönü trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.Çalışmalar pazar günü hariç hergün 24 saat esasına göre yapılmaktadır.(27.05.2013-30.06.2013)

3) Başlangıç KM: 82 - Bitiş KM 100
    TEM Otoyolunun İzmit Doğu Kavşağı ile İzmit Batı Kavşağı arasındaki kesimde Kuzey ve Güney yollarda Viyadüklerin üst yapı ve İzolasyon yenileme çalışmaları yapılacaktır.(82-100.km.leri arası) Otoyolun bu kesiminde Kuzey taşıma yolu (Ankara-İstanbul istikameti) trafiğe kapatılarak ulaşım D-100 yolundan sağlanacaktır. Çalışmalar Pazar günü hariç her gün 24 saat esasına göre yapılacaktır. (23.06.2013-15.08.2013)

4)Başlangıç KM: 0 - Bitiş KM 200
    Anadolu Otoyolunun Çamlıca-Gebze Kesiminde bulunan köprü, viyadük ve tünellerin depreme karşı güçlendirme çalışmaları kapsamında (Anadolu Otoyolu Kavşağı-Gümüşova arası) üstgeçit köprülerinde, 07.04.2013-19.07.2013 tarihleri 08:00-17:00 saatleri arasında birer şerit trafiğe kapatılacaktır.

Kaynak: KGM

• dün bolu dağına ilk kar yağmıştır ,yaz lastiklerini çıkarma zamanı geldi anlaşılan sıcaklık -2 dereceye kadar düştü ve kar mevcuttu,ayrıca bir gün öncede bolu dağı viyadüklerinden birinde tır yangını olmuş,bolu dağında macera devam ediyor:)

ayrıca menü ekledim ilgilenenler ilk mesaja bakabilir..
  • boluda kar kalınlığı 20 cm ye ulaşmış yola çıkacaklar dikkatli olun,gece saatlerinde buzlanma bekleniyor

son durum fotoğrafı: ANADOLU OTOYOLU ANA KONU(Yol durumu ,radar,yeme içme,vs...)
     ANADOLU OTOYOLU ANA KONU(Yol durumu ,radar,yeme içme,vs...)

• BAYRAM ÖNCESİ YOL DURUMUNU BİLDİRİYORUM:

bayram trafiği yoğunluğu başlamıştır dün gece bile olağan üstü yoğunluk mevcuttu..

yol çalışmaları bayram yoğunluğu nedeniyle durdurulmuş,sadece 1 yerde çok kısa mesafe gidiş geliş olma durumu var o kadar...

güncel radar bilgilerini ana konuda edit olarak paylaştım,tüm yola çıkacaklara iyi yolculuklar..
  • An iltibari ile Duzce hendek arasi yogun sis mevcut yine yollardayiz...
     ANADOLU OTOYOLU ANA KONU(Yol durumu ,radar,yeme içme,vs...) ANADOLU OTOYOLU ANA KONU(Yol durumu ,radar,yeme içme,vs...)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güzel konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

güzel konu

tesekkurler hocam,blog gibi yaziyorum gidip geldikce,omrumuz yollarda geciyor,sikintidan iste...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

quote:

güzel konu

tesekkurler hocam,blog gibi yaziyorum gidip geldikce,omrumuz yollarda geciyor,sikintidan iste...

Kardeşim gerçekten Allah sabır versin.
    Ankara otobanı gibi sıkıcı bir yolda git gel, gerçekten sabır işi.
    Ben yılda 2-3 defa şehir dışına çıkmama rağmen Bolu'yu bile zor bitiriyorum, Karadeniz yoluna çıkınca rahatlıyorum ancak.

Tecrübelerini erinmeden paylaştığın için teşekkür ederim şasın adına.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

quote:

quote:

güzel konu

Kardeşim gerçekten Allah sabır versin.
    Ankara otobanı gibi sıkıcı bir yolda git gel, gerçekten sabır işi.
    Ben yılda 2-3 defa şehir dışına çıkmama rağmen Bolu'yu bile zor bitiriyorum, Karadeniz yoluna çıkınca rahatlıyorum ancak.

Tecrübelerini erinmeden paylaştığın için teşekkür ederim şasın adına.

Ustad tesekkurler,artik alistim,ise gider gibi sabah gidip aksama donuyorum,Allahtan araba kullanmayi cok seviyorumda zoruma gitmiyor...

Allah kaza bela vermesinde gidip geliriz bana da degisiklik oluyor.

Buradada yola cikicak arkadaslara yardimci olmak icin yaziyorum umarim virilerinin isine yarar

• quote:

quote:

güzel konu

Siz de zevkli hale getirin o zaman. Sürekli otobandan gidip gelmeyin. Size başka alternatif yollar önerebilirim.

E-5'ten gidin. İlçelerden, kasabalardan geçin. Dağ havası, orman havası alın.

Bir yol daha var. Akyazı tabelasından çıkın. Akyazı-Kuzuluk-Nallıhan-Beypazarı üzerinden Ankara'ya ulaşın. Çıkın o otobanın bitmek tükenmek bilmeyen usandırıcı şeritlerinden.

Geçen seyahatimde Konya'dan İstanbul'a gelirken çok uçuk bir şey yaptım. Gölbaşından otobana girdim. Eskişehir yolundan çıktım. Polatlı-Sivrihisar üzerinden Eskişehir üzerinden İstanbul'a geldim. Kabul ediyorum. Bu biraz uçuk oldu ama yaptım yani.

Vakit sıkıntınız yok ise değişik alternatifler deneyebilirsiniz. memleketimizin yolları bol alternatifli. Ah ah. Vallahi yerinizde olmak isterdim. Anakara'ya giden en az 5 değişik yol keşfederdim.

• quote:

quote:

quote:

güzel konu

Siz de zevkli hale getirin o zaman. Sürekli otobandan gidip gelmeyin. Size başka alternatif yollar önerebilirim.

Bir yol daha var. Akyazı tabelasından çıkın. Akyazı-Kuzuluk-Nallıhan-Beypazarı üzerinden Ankara'ya ulaşın. Çıkın o otobanın bitmek tükenmek bilmeyen usandırıcı şeritlerinden.

Geçen seyahatimde Konya'dan İstanbul'a gelirken çok uçuk bir şey yaptım. Gölbaşından otobana girdim. Eskişehir yolundan çıktım. Polatlı-Sivrihisar üzerinden Eskişehir üzerinden İstanbul'a geldim. Kabul ediyorum. Bu biraz uçuk oldu ama yaptım yani.

Vakit sıkıntınız yok ise değişik alternatifler deneyebilirsiniz. memleketimizin yolları bol alternatifli. Ah ah. Vallahi yerinizde olmak isterdim. Anakara'ya giden en az 5 değişik yol keşfederdim.

Hocam malesef bu seyahat icin baska bir rota kullanamam,vakit venim icin cok onemli,ayrica ben yoldan hic sikayetci degilim tam tersine cok memnunum,otobanin rahatligi hicbir yolda yok.

Keske gezme tozma icin gidebilsemde dolasa dolasa gitsem nerdee,hara gure kosturmaca icinde gidip geliyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

güzel konu

Hocam malesef bu seyahat icin baska bir rota kullanamam,vakit venim icin cok onemli,ayrica ben yoldan hic sikayetci degilim tam tersine cok memnunum,otobanin rahatligi hicbir yolda yok.

Keske gezme tozma icin gidebilsemde dolasa dolasa gitsem nerdee,hara gure kosturmaca icinde gidip geliyorum

Valla yine de yerinizde olmak isterdim. Biliyor musunuz. Seyahati o kadar çok seviyorum ki. Zamanında şehirlerarası otobüs kullanmak için epey uğraşmıştım. Torpil lazım o iş için. Kısmet değilmiş.

• otoyola hereke giriş çıkışta hgs mevcut mu acaba? aklımda kalan bir bilgi hereke gişede hgs olmadığı şeklindeydi de, sormak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extraordinariuss

otoyola hereke giriş çıkışta hgs mevcut mu acaba? aklımda kalan bir bilgi hereke gişede hgs olmadığı şeklindeydi de, sormak istedim.

hocam hereke ve kizilcihamamda hgs giris var cikis yokdu en son

yol uzerinde bilgilendirme yok,carsamba ankaraya donuyorum donerken bakarim..

• topaz42 kullanıcısına yanıt
    bende şöför ruhluyum ve uzun yolu cok seviyorum,inan. su istanbul git gelleri super iyi geliyor...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: extraordinariuss

otoyola hereke giriş çıkışta hgs mevcut mu acaba? aklımda kalan bir bilgi hereke gişede hgs olmadığı şeklindeydi de, sormak istedim.

hocam hereke ve kizilcihamamda hgs giris var cikis yokdu en son

yol uzerinde bilgilendirme yok,carsamba ankaraya donuyorum donerken bakarim..

çok teşekkürler hocam, ben de ilk duyduğumda anlam verememiştim, ki hgs olayı başlayalı epey de oldu. hgs ile ogs gişesinden geçilmesi durumunda ne kadar ceza keser bunu da bilemediğimden sıkıntı yaşıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.