Şimdi Ara

Anadolu Lisesi sınıf geçme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sadrazamın sol şeyi

quote:

Orijinalden alıntı: domatesadam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: domatesadam

bence bu derslerin kötüyse eşit ağırlığa geç bir tavsye

Hocam ciddi soyluyorum calıssam yapamayacagım ders yok ama olmuyo iste calısmak icimden gelmiyo

benimde sayısal derslerim daha iyiydi yatmak için tm ye geçtim yata yata uniye girdim (lise 4 te pek yatmadım) o açıdan şeyettim

Dis hekimligini cok istiyorum o yuzden cok calısacagım lise3 lise 4 de boyle kotu olduguna bakmayon derslerin

hedefin varsa ne mutlu sıkı çalış başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Dersleri geçersin de son sınıfta aklın başına gelince çok pişman olacaksın.
    ek : Hele diş istiyorsan otur ortalamanı yüksek tut. Şuan belki pek anlamazsın ağırlığını ama atıyorum istediğin yer 15binle alıyor sen 14binlere girdin ortalaman seni 20ye kadar atabilir o zaman anlarsın.

Hocam yapacak bisey yok artık donem bıtıyo 2 sınavla ortalama degismez ki ama seneye onerilerinizi dikkate alacagım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınıfı öyle yada böyle geçersin, konuları öğrenip, düzenli bir ölçüde tekrar ettiğinde istediğin bölüme rahatlıkla girebilirsin. Gördüğüm kadarı ile okul puanı çoğu kişi tarafından abartılıyor nedeni de milletin yetersiz olup okuldan gelecek puana muhtaç olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mephisto Pheles -- 8 Nisan 2015; 20:05:43 >
  • benim 6 7 tane zayifim var ortalamam 50yi tutsa gecer miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bildiğime göre ortalaman her ne kadar 50nin üstünde olsa bile en fazla 3 tane zayıf dersin olabiliyor. Daha fazlasında sınıf tekrarı yapman gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mykenai

Hocam bildiğime göre ortalaman her ne kadar 50nin üstünde olsa bile en fazla 3 tane zayıf dersin olabiliyor. Daha fazlasında sınıf tekrarı yapman gerekiyor

Doğrudan sınıf geçme
    MADDE 57- (1) Ders yılı sonunda;
    a) Tüm derslerden başarılı olan,
    b) Başarısız dersi/dersleri olanlardan, yılsonu başarı puanı en az 50 olan
    öğrenciler doğrudan sınıf geçer.
    (2) Yılsonu başarı puanıyla başarılı sayılamayacak derslerden başarısız olan öğrenciler, o dersten/derslerden sorumlu geçer.

Resmi gazeten alıntı "B" maddesini oku benmi yanlıs anlamısınm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mykenai

Hocam bildiğime göre ortalaman her ne kadar 50nin üstünde olsa bile en fazla 3 tane zayıf dersin olabiliyor. Daha fazlasında sınıf tekrarı yapman gerekiyor

Doğrudan sınıf geçme
    MADDE 57- (1) Ders yılı sonunda;
    a) Tüm derslerden başarılı olan,
    b) Başarısız dersi/dersleri olanlardan, yılsonu başarı puanı en az 50 olan
    öğrenciler doğrudan sınıf geçer.
    (2) Yılsonu başarı puanıyla başarılı sayılamayacak derslerden başarısız olan öğrenciler, o dersten/derslerden sorumlu geçer.

Resmi gazeten alıntı "B" maddesini oku benmi yanlıs anlamısınm

Doğrudur hocam bize geçen sene yapılan bilgilendirmeden hatırladıklarım onlar kesin bir bilgim yok. Okuldaki rehberlik öğretmenine danışabilirsiniz bu konuda

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.