Şimdi Ara

ANADOLU EFES Basketbol (2020-2021 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU) (415. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.310
Cevap
37
Favori
325.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Huertel istatistik tutturmaya çalışıyor pole kendini curry zannediyor dunstan olmasa sanki ligde playofftan önceki son maç ve yerin garentiymis gibi cok rahat oynuyorlar televizyondan sahaya girip olum napıyorsunuz diye bagirasim geliyor granger nerede olduğunu bilen var mi
    Maçta ruh 0 yani oyuncular bireysel çaba ile inisiyatif kullanıyorlar şu an tek kelimeyle delirmiş haldeyim Efes yönetimi gelecek sene efes ruhlu savaşan bir takım kursun bu efes degil bu ted ankara kolejliler
    Kısacası bir fenerbahce taraftari OLARAK Efes'in daha iyi olmasını istiyorum ve umarim f8 e efes degil dacka gider

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tuncay Özilhan kapatsın artık şubeyi.

    Malca, enayice kaybedilen kaçıncı maç?

    Uyduruk bir rakipten kendi evinde mücadele etmeden 20 sayı fark yemek ne demek?

    CSKA falan olsa hadi tamam da Brose gibi kazmalar ordusuna maçı satmak neyle açıklanabilir.

    Yazıklar olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Yine kaybedilen bir maç ve yine çapulcu lobisi gelmiş .. Takım formunun zirvesindeyken bir maçta saçmaladı ve kaybetti diye de hemen şube kapatma falan ne alaka ? Fenerbahçe evinde Daçka'ya Laboral'e Unics'e yenilince sorun yok , Efes kendisine ters gelen bir takıma yenildi diye hemen şube kapatalım , yok öyle yağma.Ayrıca Brose denilen takım alt sıralardaki takımlar arasında en doğru basketbolu oynayan kadro, Brose de kazmaysa Panathinaikos veya biz neyiz ?

    Biz nasıl atletizmle Kızılyıldızın içinden geçtiysek deplasmanda , Brose de oyuna "akıl" koyma konusunda bizden çok üstün olduğu için durduramadık.Bu maçtan korkuyordum zaten , ama haftaya Maccabi maçından korkmuyorum mesela.

    Ağır bir mağlubiyet , şöyle önemli bir maçta sahaya ruh koyulmaması da büyük skandal fakat diğer hiçbir takım ağır yenilmiyormuş gibi konuşmayalım.Bizim takım da Euroleague'in hem oyun içi hem dönemsel anlamda en istikrarsız takımlarından biri böyle maçları normal görüyorum , bugün broseye evinde yenilir yarın gider Real'i Madrid'de yener belli olmaz bizimkilerin işi.

    ANADOLU EFES Basketbol (2020-2021 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU)


    Kırmızıyı görür görmez şubeyi kapatıyoruz , plan bu




  • Capulcu nedir?
    Ben de Efes'in neden zorladıgını bilmiyorum,anlamıyorum.Her Efes macı TV den karanlık bir salon,bos bir salon var.Taraftar yok ya da cok az boyle olunca takıma aidiyet,takım olgusu vs bence eksik kalıyor.Ben olsam butun yonetimi elime alıp 5 yıl once BJK ile birlesmistim.
    Bir planlama da yok ,devamlı degisen koclar ve yabancılar , Efes de ruh eksik o da taraftar olmadan olmaz.30 senede de olusturamadıysan bundan sonra da zor...

    Benim duusncem budur.
  • adamların futbol seyircisi kadar seyircimiz var bugün evlerinde 3-2 kaybettikleri konyaspor maçında 8bin taraftar vardı ve gelip sizin seyirciniz yok birleşin diyorlar




  • Scavenger Of Human Sorrow kullanıcısına yanıt
    Delimisin kardeşim sen ? Anadolu Efes heralde Fenerbahçe düşmanlığı yanında promosyon olarak tuttuğun bir takım. Haksızmı adam ? Salon kapkaranlık, seyirci gelmiyor çok önemli maçlar hariç. Takım ortamı yok. Hangisi yanlış ? Taraftar kitlesi olan bir camiayla birleşme fikrinde ne var ?

    Futbol maçlarına niye seyirci gitmediği ortada. Açıklamaya gerek yok. 25 milyonluk camia yoksa Fenerbahçe, gerektiğinde Aziz Yıldırıma desteğini nasıl verdiyse şimdide tepkisini koyuyor. Boğulursun o emoji yağmurunda dikkat et.
  • Efes, Beşiktaş ile değil ama Fenerbahçe ile birleşirse inanılmaz bir bütçe ortaya çıkar.

    Seneye Doğuş da Fenerbahçe'ye sponsor olacak, Efes de el atarsa Türk Basketbolu bu birleşme ile cidden çağ atlar.

    Ülker + Doğuş + Efes + Fenerbahçe

    60-70m Euro civarı bütçeli bir takım kurulur.

    Obradovic ile Teodosic aynı takımda buluşur. Teodosic'e senelik 5m Euro'yu verince koşa koşa gelir.

    CSKA, Real Madrid falan dinlemez, Euroleague normal sezonu 30'da 30 ile bitirebilecek muazzam bir takım kurulabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 18 Mart 2017; 0:37:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasarayla ortak olmasa, baya baya dolacak diyosun yani salon. Peki.

    Tek başına Anadolu Efes diye takım olunabiliyor. Ama bira markası olduğu için Anadolu Efes Beşiktaş diye bir takım olunamaz. Peki

    Şubeyi kapatın diye bişey demedim. Basketbol sever olarak 2 camia farklı güçlü özelliklerini birleştirirse Türk basketbolu için daha iyi olur diyoruz ama anlaşılan o ki siz insanlara yukarıdan bakmayı seven kendini beğenmiş "dingil" "çomar" "deli" ve "cahil" birisiniz.

    Kibirli dünyanızda mutluluklar diliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senersongur

    Efes, Beşiktaş ile değil ama Fenerbahçe ile birleşirse inanılmaz bir bütçe ortaya çıkar.

    Seneye Doğuş da Fenerbahçe'ye sponsor olacak, Efes de el atarsa Türk Basketbolu bu birleşme ile cidden çağ atlar.

    Ülker + Doğuş + Efes + Fenerbahçe

    60-70m Euro civarı bütçeli bir takım kurulur.

    Obradovic ile Teodosic aynı takımda buluşur. Teodosic'e senelik 5m Euro'yu verince koşa koşa gelir.

    CSKA, Real Madrid falan dinlemez, Euroleague normal sezonu 30'da 30 ile bitirebilecek muazzam bir takım kurulabilir.

    olympiacos , maccabi cüzi miktarlarla şampiyonluk yaşadılar. cska 50m bütçelerle tökezledikleri oldu. Bütçe her şey değildir. Şu anda ivme fenerbahçe den yana.. çok güzel bir salon var, euroleague de en önemli şey saygınlık kazanmak.. saygınlık kazanmadan şampiyon olamıyorsun hakemin, organizasyonun sana saygısı olmazsa olmuyor.. madrid, cska, maccabi dediğin takımlar yıllarca f4 organizasyonunda şampiyonluk yaşamış takımlar.. fenerbahçe şimdi o saygınlığı da kazandı.. geçen yılki finalin ardından çok emin bir şekilde seneye f4 istanbulda olacak, hakemler de yanımızda olur düşüncem vardı. onca terör olaylarına rağmen daha yeni istanbulda f4 oynanmasına rağmen yeniden sinan erdemde f4 organizasyonu yapıldı.. bunun nedeni fenerbahçenin kazandığı saygıdır..

    Doğuş sponsor olacaksa efesin gelmesine gerek yok ki? halihazırdaki takıma wanamaker, clynburn, anderson ve birkan ı ekle, üstüne gelen parayla pivot alsan seni durduracak takım olmaz.. mauro gherardini gibi müthiş bir adamın eline bütçe verirsen çok iyi transferler yapar obradovic e söylenecek söz yok..

    rekabetin olmadığı yerde başarının gelmesi çok zor.. euroleague yönetimi zaten galatasaray ı istemiyor. efes ile daçka fenerle birleşsin... avrupanın en iyi liglerinden birisiyken rekabetin olmadığı bir lig ne zevk verir ne de başarı getirir...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1nvdr

    Galatasarayla ortak olmasa, baya baya dolacak diyosun yani salon. Peki.

    Tek başına Anadolu Efes diye takım olunabiliyor. Ama bira markası olduğu için Anadolu Efes Beşiktaş diye bir takım olunamaz. Peki

    Şubeyi kapatın diye bişey demedim. Basketbol sever olarak 2 camia farklı güçlü özelliklerini birleştirirse Türk basketbolu için daha iyi olur diyoruz ama anlaşılan o ki siz insanlara yukarıdan bakmayı seven kendini beğenmiş "dingil" "çomar" "deli" ve "cahil" birisiniz.

    Kibirli dünyanızda mutluluklar diliyorum.


    kim para verip kırık çamurlu bir yerde oturmak ister ki? efes seyircisi eğlenmek için gelen bir topluluk.. kız arkadaşıyla ailesiyle eşi dostuyla geliyor insan.. bizzat kendimden örnek vereyim efesin kulüp doktoru tanıdık, abdi ipekçi müdürü tanıdık maçlara davetiye bilet ile girebilme imkanım varken gitmiyorum.. bamberg maçında 2 saha içi bilet vardı gitmedim resmini de paylaşıyorum... sebebi yıllarca bu pis koltuk rezaletine efes yönetiminin sessiz kalması.. arıyoruz dedikleri biz kiracıyız yapacak bir şeyimiz yok diyorlar.

    ANADOLU EFES Basketbol (2020-2021 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU)

    oktay mahmudi döneminde top 16 da 11500 seyirci ortalaması vardı en düşük seyirci 10bin idi.. olympiacos serisi 5. maça uzamıştı o gece satışa çıkan 13bin bilet sabaha bitmişti.. normal sezonda zalgiris maçlarında bile 7bin seyirci geliyordu.. ama artık kardeşimi arkadaşımı alıp efes maçına gitmiyorum . sadece koltukların leş olması değil takım evinde de leş maçlar çıkarınca, ne de olsa f8 deyiz mantığında olunca taraftar da biz de f8 de geliriz maçlara havasında oluyor...

    Efes Pilsener ismine yasak getirdiler kulüp kapatılıyordu tepkilere ve araya giren insanlar sayesinde bu şekilde devam edildi.. Bu şartlar bile zor sağlandı, Efes markasının sponsor olabilmesi imkansız.. Alkol markaları hiç bir şeye sponsor olamaz.. Bu yüzden ülkede konser festival eğlence sektörü dibe vurdu..

    Ülkerspor fenerbahçeyle birleşti yok oldu.. Efes tarihi başarıları olan bir kulüp yok olamaz.. Yıllardır bu konuda kapatın şubeyi beşiktaş ile birleşin mesajları atılıyor.. her mağlubiyet kötü gidişat sonrası aynı durum söz konusu.. Efes taraftarı olarak gına getirtdiniz.. Kulüp yönetiminin de taraftarlarının da böyle bir isteği yok.. sürekli bu mesajları atmanız insanı rayından çıkarıyor.. kimsenin kibirli davrandığı yok, kulubü kapatın , o emojilerde boğulursun dikkat et lafları edip normal sözler beklemeyin.. sen şubeyi kapat demiyorsun belki bak eski mesajlara yıllardır aynı muhabbet.. kaldı ki sonuçta kulüp yok oluyor.. beşiktaş taraftarı çok istiyorsa buyursun salonumuz herkese açık..

    son olarak efes biz beşiktaşa sponsor oluyoruz birleşiyoruz derse A lisansı yeni kulübe geçmez.. Fenerbahçe Ülker birleşmesi özel bir olaydı 24 takım vardı, A lisans bir şekilde devredildi ama sırada galatasaray, kuban, khimki, malaga gibi bir çok takımın olduğu 16 takımlı yeni ligde bu kolay kolay mümkün olmaz..




  • Dunston ile kontrat uzatma görüşmelerine başlamışız , kulüp sonunda doğru kararları vermeye başladı gibi , tek isteğim haftaya Zalgiris-FB maçından en az birini kazanmamız.

    Honeycutt'a ise Lakers-Clippers ve Nuggets talip olmuş.Yani adam hücum anlamında EL'de bile 10 sayı ortalamasını zor tutturan bir oyuncu ama en büyük hücum ligine bu kadar istenmesinin sebebini anlayamadım.Zaten alıp oynatacakları da yok , en fazla 7-8 dk o da garbage time süresi.Burada kalması iki taraf adına da en iyisi olur , tabi teklif varsa elimizde tutmamız imkansız NBA bütçeleri inanılmaz boyutta şuan.

    Bu arada Saric'i izleyen var mı , burdayken Bjelica karşılaştırması yapanlara ana avrat düz gitmedikleri kalmıştı , adam sırf bu sezon Bjelica'nın 2 sezondur attığı sayının yaptığı asistin 2 katını yapmıştır aradaki 6 yaşa da rağmen. Yılın çaylağı seçilebilir bu yıl.




  • Ben dediklerimin arkasindayim.Ülker 92 de Nasasi alarak girdi Basketbola sonrasında da bizden Orhun,Harunu kopardı.FB Yönetimi arsa aldı,Ülker de salon yaptı diye biliyorum.Ama emin değilim.Neyse FB ile birleşti.Ahmet Özokur Basketboldan Sorumlu Yönetici oldu.Sonra siyasetten dolayı bıraktı.Sonra Murat Ülker sponsorluğu da bıraktı.Stada sponsor oldu.Kimse onlara basketi bırakın demedi.Ki Dünya çapında nerdeyse almadıkları gıda firması kalmadı.İsteseler daha uzun sure devam edip keyfini çıkarabilirlerdi.



    Efes ise en büyük hatayı salon yapmamakla yaptı.Tartışmalı EA sampiyonlugundan Sonra işler istediği gibi gitmedi.İvkovic getirildi yollandı,Çakı iyi isler yaptı yollandı.Bir kadro istikrarı oluşmadı.Ben kapansın istemem zaten ama yönetimi ele alıp Bjk ile çok önceden birleşmiştim.Neden Bjk denirse Tuncay Bey Bük li olduğu için...



    Salon karanlık,taraftar az öyle veya boyle durum bu...



    Ayrıca insanlara hakaret ederek,boyle bir üslupla cevap olmaz.Kimsenin o hakki yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Abi akdkkfkfkfk bu takımın niye iki guardı birden iyi oynayamıyor ya şimdi de granger coştu heurtel söndü nasıl bi takımız . Yaz ordan bir W daha , korktuğum bir maçtı FB maccabiye yenilince bize asılacaklar gibi geliyor. FB mağlubiyeti üzer ama şaşırtmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efes BJK birlesmesi gibin birsey okudum beynim resetlendi.......



    Basketbolda basarisiz olan futbol kulüplerin taraftari, hep ayni hayali görüyorlar galiba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimseyle kişisel derdim yok, yıllardır birleşin mesajları gına getirtti. Takım ligde liderliği paylaşıyor, avrupada da toparlandik. 15bin seyircili zalgiris, maccabi, Kızılyıldız deplasmanlarindan galibiyetle ayrıldık pana deplasmanini hakemler elimizden çaldı. Son 9 maçın 7sini kazandık Bamberg mağlubiyeti olmasa 7 galibiyetlik seri olacaktı. Bu 9 maclik seride de cska deplasmanında 3 sayiyla yenildik.



    Deplasmanda 6 galibiyet 8 yenilgimiz var baskoniaya da 1 sayıyla son saniyede kaybetmistik.



    Play off da evsahibi avantajımız olmayacak belki ama deplasmanda tehlikeli takımız. Evimizdeki maçlarda da Salon kapalı gişe olur.. F4 hayal değil hakemlerin ve euroleague yönetiminin avuclari arasında..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efes, kalan 3 maçını kazanırsa büyük ihtimalle grubu 5. bitirecek.





    Kalan Maçlar



    Fenerbahçe

    Olympiakos

    Real Madrid (D)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görücez bakalım F8 de Full Dolu salonları

    Futbolda başarısız takim taraftarı diyen olmuş.FB de basket bir kültürdür.Ülker yokken de 1907 ile Rauf,Milic,Tabak,Turner,Comegis,Orhun,Harun izliyordu FB taraftari, bayan basket zaten amiral gemilerinden son 20 senede lige ambargo koymuş.

    FB taraftarını futbolla kıyaslamış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efes hangi f8 maçında full çekmedi ? Oly serisi 4. Maça uzadiginda gece satısa çıkan biletler sabaha bitmişti... Oly serisinde durum 2-2 iken son maçta deplasmanda 17 sayi öne de geçmiş barac semih sayesinde oly turlayip sampiyon olmuştu. Madrid serisinde ilk 2 deplasman maçında da 17 sayi one geçip madridliler masa başında süreyi durdurup fazladan maçı oynatip aldılar hakemlere diyecek laf yok zaten ve o madrid şampiyon olmuştu. Yine o seride kapalı giseydi..



    Fenerde basketbol kültür ama Efes degil öyle mı? buna cehalet diyeceğim alinacaksiniz. Pianigiani döneminde de bir çok maca giderdim Barcelona maçını hatırlarim ilk yarıda 19-50 Barça öndeydi taraftar batiste, Anderson küfür etmediği oyuncu kalmıyordu salon ilk yarıda bosaliyordu. Ertesi yıl Obra geldi fener yükseldi bende kombine almıştım ligdeki ted kolejliler maçı bile kapalı giseydi ilk 20 maç lig maçları dahil kapalı giseydi ama seyirci niteliği bugünkü gibi değildi. Barcelona maçı top 16 da, fener ilk turda cska barca sıraya dizmis top 16 daki evindeki ilk maç. Barça farkı 5e çıkardı 1,30 dk kala salondan gidenler homurdayanlar oldu. Son 40sn kala fark tekrar 5 oldu salonun yarısı gitti. Şaşa kalmıştım. Ve fener oradan maçı son topa getirdi bojan bogdanovic bomboş 3luk pozisyonunu atsa uzayacakti.. Ama salonun boşalmasını gören takımın olumsuz etkilenmesi normal.. o dönemde sürekli taraftar sinema izler gibiydi ve her kaçan sayıda ahhh sesleri özellikle bojan da olur adamda motivasyon kalmazdi.. Anadolu yakasında yoktu salon ve insanlarda o kültür yoktu ben ayağa kalkar yuhalardim oturturlardı.

    Efes Avrupa da kupa alan ilk Türk takımı 2 kez 3. Olmuş o Zaman f8 yoktu olsa nice f8 yapmış takım olacaktı.. Fenerbahçe 2 yılda yükseldi ama sonradan görmüş gibi hareket ediyorsunuz..



    Bir fenerli arkadaş yazmıştı doğuş birleşiyor Efes de bizle birlesse... Ülker yilda 15m yardım etti, A lisansını verdi en önemlisi müthiş salon yaptı, Doğuş birleşiyor yetmez birde efes gelsin diyen var. Bu zihniyeti birakin.. bir kaç önemli oyuncu saymissin kültür demişsin eyvallah.. Ulkerspor sizle birlesmese A lisansı almak kolay mıydı, aylık 15m üstü yardım ettiler yine başarı gelmedi . Ülker değeri biçilmez salon yaptı üstüne.. sorarım sana o salon o bütçe olmasa Obra gelir miydi. Ülker olmasa Euroleague de mücadele etmek bu kadar kolay olur muydu... Kaldı ki Efes alkol markası sponsor olamaz. Ülker ile birlestik diyorsun ama tüm fenerliler Ülker sadece sponsor dedi uzatmicam bu noktayı.. iki takım bir olsa yine gözüken Efes sponsor olacak.. Ulkerspor olayında olduğu gibi ve artık Ulkerspor yok... Siz diyor musunuz biz Fenerbahçe Ulkerspor uz diye. Hayır.. ama efes için biz Efes kapatılsın demiyoruz birlessinler.. Sonu Ulkerspor gibi olacak bir duruma neden gidelim...



    Efes seyircisine az deyip lig lideri Avrupa'nın en iyi 8 takımından biri olan efesi kapatın diyorsunuz.. bende diyorum ki madem bu kafadasiniz futbol takımıniz durumu ortada basketbol subeniz 14bin seyirci futbol maciniz 7bin.. kapatın o zaman şubeyi aynı mantık



    Umarım karşımda cahilliğin dibinde olan biri yoktur da boşa laf anlatmamisizdir.. Efes'i basketbola kattığı değerden dolayı severim ve asıl olan ben bir basketbolseverim ve emimin sizden çok fenerin maçına gidip desteklemisimdir. Konu Türk takımlarının lehine durumsa fener - efes maçında bile feneri tutmusumdur. Güncel örnek vereyim gs baskonia yi yenerse fenere yarar bu yüzden gs maçına giderim .. Zaten Fenerbahçe li birisi olarak büyüdüm Aziz egosu yüzünden Zico yu gonderdi, bahis firmaları futbola bulaştı iddaa geldi futboldan soğudum. Holiganizm küfürden dolayı, basketbol kültürüne hayranligimdan şike olaylarından dolayı futbolu takip etmem. Fener düşmanı yazıp sananlar var.. Ve son olarak 2002 yılından örnek vereyim Ulkerspor - Cska euroleague açılış maçıydı salondaki insan kadar dışarda insan vardı.. Basketbol seyircisi her zaman doldururdu salonlari ama ne zaman kulüp takımları işe dahil oldu basketbola küfürbaz yabancı madde atan , konuk olduğu rakip sahada rakip taraftarı döven, yine konuk olduğu rakip sahada rakip takıma küfür eden futbol taraftarı maçlara geldi , koltuklara ayakta zıplayarak pisleten futbol taraftarı geldi gerçek Basketbol kitlesi kaçtı...



    son diyorum ama aklıma örnek üstüne örnek geliyor. Pianigiani fenerde koc , Beşiktaş da euroleague de. Top 16 nin son maçı. İki takımda sonuncu sırada. 1 er galibiyeti var sadece. Kazanan sonuncu olmayacak. Maça gittim. Oturarak maçı izleyemedim !!!! Zorla Beşiktaş taraftarı ayağa kaldırdı dovecektiler beni.. Fener 20 sayi farkla önde maçın hic bir önemi yok sonunculuk maçı küfürleri geçtim saha içi bölümündeki adamları sandelyeleri alttaki platforma vuruyor gürültü için.. demirlere demir vurup ses çıkardılar Yabanci madde attılar maçı da aldılar.. Efesle BJK birlesse gerçek Efes taraftarı maçlara gidemez.. Basketbolseverlerin ucuza rahat rahat gittiği tek Efes var o da yok olmasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Efes de Basket kultur degil diyen mi olmus?Neden sapla samanı karıstırıyorsunuz.
    FB ye Ulker yardımcı oldu.Salon yaptı,lisans verdi.Reklamını yaptı.Sonra da resmi olarak bitti.
    Birkac degerli isim sayılmıs.Bayan BAskette FB Altyapısından cıkma 50 den fazla oyuncu oynuyor.
    Ben net olarak Efes'in miadının doldugunu ve Tuncay Bey BJK lı oldugu icin Yonetimi ele alıp BJK ile birlesmesinin mantıklı oldugunu dusunuyorum.
    Anadolu Efes de bana isim olarak sacma geliyor.Efes Pilsen olunca alkol markası oluyor da Anadolu Efes olunca o cagrısımı yapmıyor mu?
    İsin teknik detayını bilemem.Sponsor olur birlesir birlesemez.İlla Efes kullanacaksa bilemem ama Mc Donalds var,Kia var,Honda var,Anadolu Holding var vs

    Buradan cıkıp FB yi kucuk gormeye calısmaya gelmesin.Ben de imkanım el verdikce maclara gittim.Caferaga da yıllarca Erkek-Bayan maclarını izledim.Bu takım Sinan Erdem de de ,FB Ulker Arena da da seyirci rekorları kırdı.
    Futbol macına su kadar kisi gidiyormus.Buna ragmen konusuluyormus.Futbol macına neden gidilmiyor?Herkes biliyor.Temel etken sonuclar degil ki mevcut yonetim ile taraftar koptu.Futbol macına bilet satılmaz,kombineli alınmaz,kale arkası alınmaz,su grup alınmaz vs aynı seyi Voleybol ve Bayan Basket macında da yapıyorlar.Bilet satmıyorlar.Ama Erkek Baskette yapmıyorlar.Cunku yapamıyorlar.
    1000,1500 TL ye yemekli bilet var.

    7000 Futbol macına seyircisi gelen takım taraftarı konusuyormus.Bana gore BJK ile birlesmeliydi diyorum oradan FB ye vurulmaya calısılıyor.Ben Efes FB ye sponsor olsun falan da demedim.
    Hala da aynı fikirdeyim.




  • 
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.