Şimdi Ara

ANADOLU EFES Basketbol (2020-2021 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU) (518. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.361
Cevap
37
Favori
332.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 516517518519520
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir Fenerbahçe taraftarı Anadolu Efes parantez başlığıyla niye bu kadar alakadar oldu asıl soru o ! Arkadaş olsa olsa ilgisiz olur,işgüzar olan başka bence.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilsah

Bir Fenerbahçe taraftarı Anadolu Efes parantez başlığıyla niye bu kadar alakadar oldu asıl soru o ! Arkadaş olsa olsa ilgisiz olur,işgüzar olan başka bence.. :)
    Ruh hastası mısınız ? Burada konu için iyi bir şey söyledim konu başlığı çok kötü durumda ve ilgilenilip düzeltilmesi gerekiyor . Ama tabi siz gergin ortamdan düşmanlıktan hoşlandığınız belli ondan sataşmak için yer arıyorsunuz . Ben sadece Fenerbahçe taraftarı değilim çok iyi bir basketbol seven bir insanım ondan rakibimizin de konusunun düzgün ciddi olmasını istiyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MambaVino -- 25 Eylül 2019; 15:21:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MambaVino

Ruh hastası mısınız ? Burada konu için iyi bir şey söyledim konu başlığı çok kötü durumda ve ilgilenilip düzeltilmesi gerekiyor . Ama tabi siz gergin ortamdan düşmanlıktan hoşlandığınız belli ondan sataşmak için yer arıyorsunuz . Ben sadece Fenerbahçe taraftarı değilim çok iyi bir basketbol seven bir insanım ondan rakibimizin de konusunun düzgün ciddi olmasını istiyorum .

Alıntıları Göster
    Ya arkadaşım komiksin gerçekten.Çarpa çarpa konu başlığımı gözüne çarptı.Efes taraftarı bile bunu kaydadeğer bulmazken,sen bu konuda 1500 kelime yazar,bu da yetmez konu sahibi arkadaşı da işgüzarlık(ki muhtemelen işgüzarlığın anlamını da bilmiyorsun) ile suçlar,bir ton giydirirsen bir tuhaflık var demektir.Başlığın içeriği mi rahatsız etti diye düşündürürsün insana :) Seçtiğin kelimelere,kullandığın noktalama işaretlerine bakta sonra kim gergin karar ver :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bilsah

Ya arkadaşım komiksin gerçekten.Çarpa çarpa konu başlığımı gözüne çarptı.Efes taraftarı bile bunu kaydadeğer bulmazken,sen bu konuda 1500 kelime yazar,bu da yetmez konu sahibi arkadaşı da işgüzarlık(ki muhtemelen işgüzarlığın anlamını da bilmiyorsun) ile suçlar,bir ton giydirirsen bir tuhaflık var demektir.Başlığın içeriği mi rahatsız etti diye düşündürürsün insana :) Seçtiğin kelimelere,kullandığın noktalama işaretlerine bakta sonra kim gergin karar ver :)

Alıntıları Göster
    İşgüzarlık : Anlamsiz sebeplerle, kimseye katkisi olmayan, bir amaca hizmet etmeyen fiili gerceklestirme anlamına gelir . Sırf fiili iş olsun diye yapmak anlamına gelir .

Burada konu sahibi sırf konuyu açmak için açmış olup sonra da hiç ilgilenmediği için işgüzarlık yapmış oluyor . Böyle konuları kendinize vazife edinip açıyorsanız ilgileneceksiniz . Kendisini de uyardım özel mesajla vakti yokmuş yoksa ilgilenen birine devredecek bu kadar basit devretmiyor , ilgilenmiyor bunun başka açıklaması yok . Böyle konu mu olur iyi o zaman herkes forumda kafasına göre konu açsın böyle kötü şekilde başlığı bıraksın forum bildiğin çöpe döner . Bir konu açıyorsanız onunla ilgileneceksiniz , yok ilgilenilmeyecekse ilgilenen bir arkadaşımıza devredeceksiniz bu kadar basit . Bu forumda adminler hiç ilgilenmediğini düşünün burası küfürden geçilmez savaş alanına döner . Konu sahibi az da olsa bölümüyle ilgilenmek zorundadır .

Burada Efes kulübüne senden fazla saygı duyuyormuşum demek ki ki ben rahatsız oldum sen olmadın . Durup dururken bana sataşan da sen oldun , sanki burada Efes'e hakaret etmişim gibi geldin bana çattın . Tam tersi kulübün DonanımHaber bölümüne saygı gösterilsin istedim . Gerçekten senin gibi kavga arayan tuhaf insanlar olduğu için gergin bir ortam oluşuyor herkes birbirine giriyor . Eğer ki savunduğun konu sahibi kişi arkadaşın felansa söyle konuyla ilgilensin ondan bana çattın diye düşünüyorum yok tanımıyorsan gerçekten ruh hastasısın demektir .

• Anlamsız tartışmaya gerek yok arkadaşlar,başlık eskiymiş vb meselelerden hakaret etmeye gerek yok birbirimize.Bi Efesli olarak çok önemsemiyorum açıkçası başlığı veya ana mesajın eskiliğini.Başlık sahibi vakit bulursa değişir değişmezse de sıkıntı değil.Konu aktif olsun yeterli benim için.

Larkin maça iğneyle çıkacakmış bu arada,umarım sakatlık vb olmaz.İki takım da hazır değil ve seyir zevki beklemiyorum açıkçası.Kupa kupadır,fakat ciddi sakatlık bizim için kupa kadar önemli.Sakatlık olmadan kupayı alalım,motivasyon kaynağı olsun sene başında.

tahmin:Stimac oynarsa en az 10 ribaunt alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lüzumsuz Adam -- 26 Eylül 2019; 3:32:5 >
  • Larkin-Singleton yok.Larkin'i riske etmek istemiyor hoca senenin basinda.Peters tercihini normal buluyorum,rolu daha net ve daha hazir Singleton'a oranla.Hadi cocuklar

Maç rolantide gidiyor,macin kontrolu %55 bizde.Melih'ten gelen ekstra 2 ucluk disinda iyi gidiyoruz.Stimac'in adami iyi box-out yapmali.Beşiktastayken canimizi yakmisti

Hay saatinizi..

ABİ RİBAUNT ALİN YA

Dunston agir sacmaladi son iki savunmada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lüzumsuz Adam -- 26 Eylül 2019; 20:23:32 >
  • Simon beyler cok uzattiniz dedi yumrugu vurdu masaya.Winner.

En rezalet sezonumuzda bize Turkiye kupasini tek basina getiren adam,bugun de karakterini sahaya koydu ve Cumhurbaskanligi kupasini bize getirdi Micic ile beraber.

Yeni gelmis de olsa De Colo'yu bu kadar caresiz gormek ilgincti.Ters eslesmelerde dahi potaya gidemedi.

Herkes evine

• Anlaşılan bu sezon da Ergin Fener'in başına bela olacak
  • Haydi gecmiş olsun.Fenerbahçe sayfasında ve hatta burda 'Efes'in bu yıl f4 e kalma ihtimali çok zayıf' 'İlk 8 e girmesi bile zor' benzeri yorum yapan arkadaşların gözü bir defa daha açılmıştır heralde.Yok hala aynı şeyleri söyleyeceklerse euroleague başlayınca farkedeceklerdir durumu zaten..

• Simon 22 sayı 3 rb(6 üçlük)
    Micic 16 sayı 9 asist 5 rb
    Peters 12 sayı 8 rb 4 asist

Dunston'ın 2 ribaunt aldığı bir gün Peters'ın hem ribaunt hem pas kanalı olma katkısı çok değerliydi.

De Colo 2/7 ile 4 sayı 5 ribaunt 5 asist 5 top kaybı.Fenerbahçe kariyerine çok kötü bir giriş yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lüzumsuz Adam -- 26 Eylül 2019; 21:10:58 >
  • kısa ve öz tebrikler
  • Biz eurolig kadrosuyla bu fb yi darmadağın ederiz.

• Efesi galibiyetinden ve kupadan dolayı tebrik ediyorum. Hal ederek kazandılar.

• Çok özel bir karakter..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lüzumsuz Adam -- 30 Eylül 2019; 22:2:58 >
  • Ergin hoca Singleton'ı "açmaya" çalışıyor ama pek istekli görünmüyor,pasif oynuyor.26 dk'da 2 deneme ve 0 sayı.Uyanması lazım.Moerman'ın yerini zaten alamaz fakat böyle giderse Peters'ın da arkasında kalacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

Ergin hoca Singleton'ı "açmaya" çalışıyor ama pek istekli görünmüyor,pasif oynuyor.26 dk'da 2 deneme ve 0 sayı.Uyanması lazım.Moerman'ın yerini zaten alamaz fakat böyle giderse Peters'ın da arkasında kalacak
    Sezonun ilk yarısında belki öyle ama;daha sonra 'Dunston'ı' yedeklemesini bakliyoruz zaten ondan..
  • Singleton kalitesi belli ne verrceği aşağı yukarı belli bir oyuncu, sezon uzun. Takıma alıştıkça daha iyi katku verecektir.

• Intermed I kullanıcısına yanıt
    Kaliteli ama ne vereceği konusunda tabanı ve tavanı arasında büyük fark var hocam Umarım dediğiniz gibi olur.

• Efes v Barca EL maçı akşam 8:30'da beIN Sports Haber'de şifresiz olarak izlenebilecek.

Efes'in kazanarak başlamasını istiyoruz.
    Hadi takım şampiyon Efes.
    Güzel maç olacak. Başlasa da izlesek.

• Larkin ve Bobua yok .. Ciddi sınav,Micic'in taşıması gerekecek takımı.Anderson çok daha etkin olmalı bu maçta
  • 
Sayfa: önceki 516517518519520
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.