Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
31
Favori
194.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar on kamera ile ilgli gelisme varmi ulefone be one romda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @elebasi7102

@murarslan

telefonun kendi hırsızlık önleyıcı programı var şifre koymuştum unuttum flash tolla yeni ulefone romu attım nasıl düzeltebilirim bilgisi olanlar lütfen arkadaşlar googlede arattım privacy protection password die hepside sp flash tool ile flashlama yapmıs ama olmuyor zaten onu yaptım ben

ayrıca alttaki tuşların ışıkları sürekli yanıyor kapatma ihtimalim varmı gravity box xposed ile

ayrıca arkadaşlar hala orjinal haliyle kullanan arkadaşlar varsa o mobile anti thieft kısmı güvenlik ayarlarında olması lazım acil bişi için birinin numarasını kaydettim oraya mesaj kodları var onları da verebilecek arkadaşlar varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan1496 -- 18 Ocak 2016; 23:51:25 >
  • Ulefone be one romda ben geçen android 5 deniyordum telefonda olmadı çalıştıramadım. Ancak çalışmayınca en son ulefone be one romu tekrar yükledim ön kamera çalışmaya başladı nasıl oldu bende anlamadım :)

Şifre işine gelince tekrar rom yükle bence.
  • selam arkadaşlar;

benimde bir victor u2 telefonum bulunuyor.bir kaç gündür dokunmatiğinde bir sorun var.ekranda herhangi bir çizik yok ve de darbe filan almadı.kendiliğinden 3-4 gündür mesajlarda yada herhangi bir yerden mesaj yazmaya çalıştıgımda bir tuşa bastıgımda 3-4 tusa basılmış gibi oluyor silmeye calısıyorum baska kelimeye basıyor yada 2-3 tane siliyor vs . bunun icin türkiye'den ekranı temin edebileceğim bir yer mevcut mu ve ya aliexpress de hangi kullanıcıdan siparis verebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
  • password hatasini halletim benimde direk v2 rom yukleyince calisti on kamera tek sıkıntı genel gps sorunu epo indirdim olmuyor gps.conf dosyasini duzelttim olmuyor halledebilen varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: elebasi7102

Ulefone be one romda ben geçen android 5 deniyordum telefonda olmadı çalıştıramadım. Ancak çalışmayınca en son ulefone be one romu tekrar yükledim ön kamera çalışmaya başladı nasıl oldu bende anlamadım :)

Kapasitif tuslar surekli acik hic kapanmiyor varmi bu problem bataryayi sok tak yapinca telefonu acmadan isiklar yanmaya baslior

• adama dispute açmak zorunda kaldım telefonda 1 adet ölü pixel ve kapasitif tuşlarda sürekli açık kalma problemi var batarya takılı olsun telefon kapalı olsun o tuşlar genede yanmaya devam ediyor

$35 dolar iade istedim ilk başta fakat arkadaş $20 de ısrar etti sonunda orta yolu bulduk
     ★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan1496

quote:

Ulefone be one romda ben geçen android 5 deniyordum telefonda olmadı çalıştıramadım. Ancak çalışmayınca en son ulefone be one romu tekrar yükledim ön kamera çalışmaya başladı nasıl oldu bende anlamadım :)

Kapasitif tuslar surekli acik hic kapanmiyor varmi bu problem bataryayi sok tak yapinca telefonu acmadan isiklar yanmaya baslior

aynı dert bendede var kapasitif tuşların ışığı hiç sönmüyor buna ek olarak telefonum açıkken şarj almıyor rom'dan dolayı olabilirmi?
    FCT Note 4 Spark Rom Kullanıyorum

• O romu kullandim uzun vadede kotu kapasitif tuslarda problem yoktu kernelle ilgili olabilir fct de wifi baglantinproblemi cektim asiri kasmalar oldu illallah ettim o romdan sarj problemimde olmadi telefonu tekrar orjinal romuna dondur

• Arkadaşlar bana ekran lazım. Nasıl bulabiliriz?

• asrayl kullanıcısına yanıt
    Dostum romu yükledikten sonra power+ses açma tuşuyla fabrika menüsüne girip format factory reset yaptın mı ? Bunu yapmayınca garip hatalar çıkabiliyor. Ben yaptım diye demiyorum ama orjinal romundan iyiydi FCT rom. Ben o romu ekranım kırılıncaya kadar kullandım ekran değişince mecbur ulefone be one roma geçmek zorunda kaldım. Eksikleri vardır belki ama ben bu süre zarfında hiç sıkıntı yaşamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Arkadaşlar bana ekran lazım. Nasıl bulabiliriz?

Buraya bi bak birebir bizim ekranla aynı kod 48.50 ye düşmüş. ben başka satıcıdan 54 dolara almıştım. oda yanlış kodlu ekran yollamıştı.

http://www.aliexpress.com/item/In-stock-Original-Touch-screen-LCD-Display-for-Ulefone-U58-U5-QHD-917A-touch-panel-cell/32549660412.html?spm=2114.01010208.3.43.KHtWDu&ws_ab_test=searchweb201556_3,searchweb201644_5_10001_10002_10005_301_10006_10003_10004_62,searchweb201560_8,searchweb1451318400_6151,searchweb1451318411_6449&btsid=10fe1c9f-634e-414a-af8d-3cc190a484c5

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Arkadaşlar bana ekran lazım. Nasıl bulabiliriz?

Buraya bi bak birebir bizim ekranla aynı kod 48.50 ye düşmüş. ben başka satıcıdan 54 dolara almıştım. oda yanlış kodlu ekran yollamıştı.

http://www.aliexpress.com/item/In-stock-Original-Touch-screen-LCD-Display-for-Ulefone-U58-U5-QHD-917A-touch-panel-cell/32549660412.html?spm=2114.01010208.3.43.KHtWDu&ws_ab_test=searchweb201556_3,searchweb201644_5_10001_10002_10005_301_10006_10003_10004_62,searchweb201560_8,searchweb1451318400_6151,searchweb1451318411_6449&btsid=10fe1c9f-634e-414a-af8d-3cc190a484c5

Hocam bendeki tel elephone p2000. Bunun aynısı sanırım. Benimkine uyumu nasıl olur?

• İşin kötüsü pc telefonu görmüyor orjinal romu yukleyemıyorum

bilgisayara baglamadan yuklemenın bi yolu varmı :/
  • elebasi7102 kullanıcısına yanıt
    Bu telefonun ekraninin arkasinda orjinalinde sunger parca vardi ne ise yariyor onlar hocam

• asrayl kullanıcısına yanıt
    Sarj soketimi bozuk bozuksa aliexpres de 10 dolar soeket bana suan lazim dil ama olur die siparis ettim eger telefon bataryasiz taktigin zamam pc den donanim takilma sesi geliyorsa sp flash tolla hemen ilk ses gelir gelmez yukleme yapabilirsin bendeki oyleydi cunku

• Arkadaşlar şimdi bu ürünün garantisi ne oldu ben nt mağazasından almıştım onlara versem ilgilenirlermi victor batmış diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: cemer1997

Arkadaşlar şimdi bu ürünün garantisi ne oldu ben nt mağazasından almıştım onlara versem ilgilenirlermi victor batmış diyorlar

Faturada firma adi nt diye geciyorsa gonder.onlarda arena bilgisayara gondericektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burhan1496

Bu telefonun ekraninin arkasinda orjinalinde sunger parca vardi ne ise yariyor onlar hocam

Bilgim yok. sünger olmamasının da zararı olacağını sanmıyorum. ama ben değişirken orjinal ekrandan alıp gelen ekrana takmıştım.
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.