Şimdi Ara

ANA KONU: VF Smart Tab III 7' (A3000-H) Gsm Özelliği, Root, Stock & Custom Rom (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
12
Favori
11.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lenovo olarak yüklü zaten smart tab olarak vermek lazım, yazılım nedeniyle ne yapacakları belli olmaz.
  • storm kullanıcısına yanıt
    Benim demek istediğim o şekilde yedeklediğiniz romu yükleyemeyi deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

Benim demek istediğim o şekilde yedeklediğiniz romu yükleyemeyi deneyebilirsiniz.

Ondan yükleme yaptım fakat benim yedekte nasıl oluyorsa cache isimli dosya yoktu onun yerine şu romdaki cache'le denedim yükleme tamamlandı fakat açılışta dil seçimini geçemedi timeout oluştu. A3000 rom'unu tekrar attim. Bizdeki de esek sansi, sim yuvasida tam gununde gitti.
  • Hepsiburadaya sim kart girişinin onarılması için servise göndermeleri için gönderdim, 10 gün sonra iade aldılar. Şimdi böyle bir tablet bir daha nasıl denk gelir bakalım.
  • merhaba, yükleme esnasında sanırım bir hata yaptım yada bigisayarımdan kaynaklanan problemlerden cihazım fotoğraftaki hale geldi.
    cihaz lenova yazan ekranda yaklaşık 25-40 saniye kadar bekliyor. sonra ekran gidiyor. yaklaşık 5-10 sn kapalı durup tekrar lenovo yazan ekrana geri dönüyor.
    lenovo yazan ekranda cihaz bilgisayar ile bağlantısını kesiyor. sadece kapalıyken (ki bu süre 5-10 sn) usb ile cihaz bağlantı kuruyor.

sizce ne yapmam lazım.
     ANA KONU: VF Smart Tab III 7' (A3000-H) Gsm Özelliği, Root, Stock & Custom Rom ANA KONU: VF Smart Tab III 7' (A3000-H) Gsm Özelliği, Root, Stock & Custom Rom ANA KONU: VF Smart Tab III 7' (A3000-H) Gsm Özelliği, Root, Stock & Custom Rom

• OneTwoLater kullanıcısına yanıt
    Tekrardan romu yüklemeyi denediniz mi? Tablet recovery moda giriyor mu yada donwload moduna?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet denedim hata veriyor. Hatta Birazdan islemi Yenilerim. Çıkan hata mesajinin ekran goruntusunu yollarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quarisma2005 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, benim cihazimda da gecersiz imei yaziyor. Cihaz kendini cift simkartli zannediyor. Simkarti takiyorum pin giriyorum sebeke cekim yerinde bir carpi isareti olUyor. Tcell hat taktigimda hem carpi hemde kilit isareti var. Sadace bir arkadasimin sim karti calisti ve cihazdan arama yapabildim. Yardimci Olabilirsen cok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar burada 7" için olanı anlatmıssınız acaba 10" olan işlemler nedir birde bunun orjinal lenova sürümü nedir 10" olanı için
  • bilen bir içıkmadı herlhalde :(
  • Arkadaşlar ben cihazıma elveda diyorum. ikinci el linki aşağıda almak isteyenler benimle irtibata geçebilir

http://forum.donanimhaber.com/m_105379806/f_//tm.htm#105379806
  • VODAFONE SMART TAB III 7'' (LENOVO A3000) TELEFON ÖZELLİĞİ AÇMADA BAZI NOKTALARDA SORUN YAŞAYANLAR İÇİN;

Arkadaşlar,merhaba geçmiş bir konuyu zıplatmış gibi oluyorum fakat yazmadan da geçmek istemedim.Dün Saat: 17.00 den beri filan bu tabletimle uğraşıyorum.Sözde yazılım başarıyla atılmıştı konuyu açan arkadaşımızın vermiş olduğu yazılımın aynısını ve anlatımında benzeri bir siteden bularak başladım işlemlerime herşey yolunda gidiyordu.Yazılım bitti download yazısı ok yeşil ekranı,lenova yazısı v.b herşey tmmdı.Dil seçiminin yer aldığı kutucuklar şeklinde ülkeler çıktı ve bu ekrandan bir türlü kurtulamadım.Hangi dil seçilirse seçilsin başa sarıyordu.Tablete format v.b uygulamama rağmen düzelmedi ve tablet kapanmıyordu.Şarjının tamamen bitmesini bekledim.Bittikten sonra bilgisayara bağladım yazılımı tekrardan attım yine olmadı.Bu sefer bu konudaki yazıya ulaştım meğer bütün sorun bu FAC maddesinden kaynaklanıyormuş.Yine şarjını bitirip,arkadaşın dediği gibi yaptım.Ben yükleme sırasında işaretlediğimde yazılım başlamıyordu.Bu konudaki arkadaşımızın yaptığı gibi iki defa tıklayıp açmak lazımmış.Bu şekilde yapıp uzun süre de şarja takınca düzeldi çok şükür.Büyük yardımı için kendisine teşekkürü borç bilirim.Yedekleme v.b bir işlem yapmadığım için imei sıkıntısı çıktı onuda google play store,google v.b yerlerden bulunabileceği üzere ve discoverylerde kullanılan MTK Engineer programıyla halletim. Şimdilik tablette herhangi bir sıkıntıya rastlamadım güzel duruyor.Şimdi kendime uygun bir tema bakıyorum play store.

Uzun yazım size detaylı bilgi vermek adınaydı.Okuduğunuz için teşekkürler ;) Kendinize iyi bakın. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan72 -- 5 Ağustos 2015; 19:20:29 >

• arkadaşlar herkese merhaba,
    tabletimi telefon yapmak istiyorum. ilk konuda bahsedilen şekilde root yaptım. mtk droid programını kurup backup almak istediğimde aşağıdaki hatayı alıyorum. nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz?
     ANA KONU: VF Smart Tab III 7' (A3000-H) Gsm Özelliği, Root, Stock & Custom Rom
  • arkadaşlar sp flash tools ta bir türlü tablete bağanıp rom atamıyorum. bu konuda yardım edebilirmisiniz bana. team wiever la bağlanıp çözme şansınız varmı ?
  • bahakaya B kullanıcısına yanıt
    hocam uzun zaman oldu cihazla ilgilenmeyeli. konuda adım adım anlatmıştım. istersen pm at. yardımcı olmaya çalışırım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.