Şimdi Ara

[ANA KONU] Samsung Galaxy Trend Plus -> GT-S7580 <- (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
8
Favori
104.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu kullanan arkadaşlara birkaç sorum olucak , Bu modelde grafik işlemcisi biraz düşük Adreno 200 kullanılmış
    kullanan arkadaşlara sorum oyunlarda kasma takılma yapıyomu , yani çok büyük 3D oyunlar haricinde standart oyunlarda performansı nasıl ?
  • arkadaş cihazı gönder bedava almıyosun heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilla92

Yok kardeşim normal sim takılıyor.Videodan bakabilirsin

http://www.youtube.com/watch?v=I6P7z_7ik-E

Hocam bu mikro sim kart olayı telefonun modeliyle mi alakalı yoksa üretim yılıyla mı?
  • atilla92 A kullanıcısına yanıt
    Grafikleri bu fiyata göre çok iyi 3d oyun dıyosun da mesela hangi oyunlar Ben bir örnek vereyim Dead Trigger 2 yi bu telefonda sonuna geldim hiç de kasmadı Gt Racing 2 de Kasmıyor 1 map haricinde nedenini bilmiyorum yani demek istediğim hangi oyundan bahsedıyorsun bılmıyorum ama iyi grafiklere sahip
  • ragnar67 R kullanıcısına yanıt
    Çok oyunla aram yok biraz klasik olucak ama örneğin subway temple run denedinizmi performansı nasıl ?
  • PTTCell e gecince telefon 3G ye gecmez oldu.

Ayarlardan 3G de acik ama surekli EDGE de gorunuyor.

Evdeki diger telefonda Pttcell, onda 3G normal cekiyor.

Yapmamiz gereken birseymi var acaba.

• Modeliyle ilgili hocam bildiğim kadarıyla , mesala S4 mini 2013 3.çeyrekte çıktı mini sim var .Trend Plus ise 2013 4.Çeyrekte çıktı Normal sim takılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilla92

Modeliyle ilgili hocam bildiğim kadarıyla , mesala S4 mini 2013 3.çeyrekte çıktı mini sim var .Trend Plus ise 2013 4.Çeyrekte çıktı Normal sim takılıyor

Çok teşekkürler bilgiler için
  • Arkadaşlar bu arada telefonda 4G var h+ gösterimi 4G yi ifade ediyor. Örneğin en çok karşılaştırılan s3 mini h kadar yani 3.5g. Kısacası bu telefon oyundan daha çok sörf üzerine tasarlanmış gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzort -- 6 Mart 2014; 9:45:09 >
  • Malum kutudan kulaklık çıkmıyor. Sesi güçlü çıkan kaliteli bir kulaklık tavsiyesi olan var mı arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

işaretli kısımlarda acıklıklar var ekrandaki işaretli yerde acıklık yok orda ısık cıkıyor telefon acılırken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 6 Mart 2014; 16:17:36 >
  • beyler kit kat gelmez mi bu cihaza ?
  • ekran alıntısı nasıl yapılıyor bilen var mı
  • Wingsaber kullanıcısına yanıt
    piyasaya yeni çıktı en az 1 güncelleme alır şu an zaten android 4.2.2
  • benim aldıgım ürün sorunlu cıktı ürünün bazı yerlerinde acıklık var sizlerden ricam asagıdaki gibi kontrol edebilirmisiniz ürünü servise gönderdim degişim icin sizlerdedemi öyle

kulaklık girişinin ordan ışık tutunca ön taraftan ısık gözüküyor ciz
    Telefonun sağ üst kısımda açıklık gözükmektedir. Siyah ve Gri renklerin birleştigi yerler arka tarafdaki kulaklık girişinin olduğu yere ışık kaynagı ( elfeneri, lamba vs ) tutunca gözüküyor resimlerde işaretli olan yerler bakınca. Ayrıca aynı şekilde şarj aletinin takıldığı yere aynı şekilde ışık kaynağı tutulup dikkatli bakıldıgında gözükmektedir bu 2 kısıma normal bir şekilde ışık kaynagı tutmadan bakıldıgında gözükmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 6 Mart 2014; 16:18:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

slm arkadaslar sizlerden bir ricam var benim aldıgım ürün sorunlu cıktı ürünün bazı yerlerinde acıklık var sizlerden ricam asagıdaki gibi kontrol edebilirmisiniz ürünü servise gönderdim degişim icin sizlerdedemi öyle hatta bana resimlerinide gönderebilirmisiniz

resim 1 yazandaki gibi kulaklık girişinin ordan ışık tutunca ön taraftan ısık gözüküyor cizgi seklinde
    Telefonun sağ üst kısımda ( ön taraf, gönderdigim resim 1 ve 2 deki kısımlar ) açıklık gözükmektedir. Siyah ve Gri renklerin birleştigi yerler arka tarafdaki kulaklık girişinin olduğu yere ışık kaynagı ( elfeneri, lamba vs ) tutunca gözüküyor resimlerde işaretli olan yerler bakınca. Ayrıca aynı şekilde şarj aletinin takıldığı yere aynı şekilde ışık kaynağı tutulup dikkatli bakıldıgında gözükmektedir bu 2 kısıma normal bir şekilde ışık kaynagı tutmadan bakıldıgında gözükmüyor

[ANA KONU] Samsung Galaxy Trend Plus -> GT-S7580 <-

[ANA KONU] Samsung Galaxy Trend Plus -> GT-S7580 <-

cihazı aldığın yere götür, öyle şansın yoksa servisine götür bence, benim cihazda öyle sorun yok ayrıca teşhirden ürün göndermesinler sana

• quote:

Orijinalden alıntı: tanner1973

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

benim aldıgım ürün sorunlu cıktı ürünün bazı yerlerinde acıklık var sizlerden ricam asagıdaki gibi kontrol edebilirmisiniz ürünü servise gönderdim degişim icin sizlerdedemi öyle

kulaklık girişinin ordan ışık tutunca ön taraftan ısık gözüküyor ciz
    Telefonun sağ üst kısımda açıklık gözükmektedir. Siyah ve Gri renklerin birleştigi yerler arka tarafdaki kulaklık girişinin olduğu yere ışık kaynagı ( elfeneri, lamba vs ) tutunca gözüküyor resimlerde işaretli olan yerler bakınca. Ayrıca aynı şekilde şarj aletinin takıldığı yere aynı şekilde ışık kaynağı tutulup dikkatli bakıldıgında gözükmektedir bu 2 kısıma normal bir şekilde ışık kaynagı tutmadan bakıldıgında gözükmüyor

cihazı aldığın yere götür, öyle şansın yoksa servisine götür bence, benim cihazda öyle sorun yok ayrıca teşhirden ürün göndermesinler sana

telefoncu tanıdık telefon kutusunu poseti dahi acımamıstı yanımda actı teshir ürünü olsa cizik filanolurdu kullanılmış ben bugun kargo ile servise gönderdim resimlerle birilikte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 6 Mart 2014; 16:18:31 >

• en iyisini yapmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanner1973

en iyisini yapmışsın

artı tüm resimleri birde cd attım kagıdada ayrıntılı yazdım üst tarafta yazdıgım gibi
  • O şekilde ışıkla bakınca çok çok küçük bi çizgi gözüküyor ama bence bu kadar kasmayin o kadar detaylı bakmanıza gerek yok normalde görünmüyorsa sıkıntı yok

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.