Şimdi Ara

ANA KONU : Pipo Max M6 (Kutu Açımı ve İnceleme) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
4
Favori
13.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mx codec indir ve video player olarakta mx player indir
  • Frontoza F kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de ankaradayım cazipreyon diye aratınca 669 tlye satıyorlar. Siz nereden satın aldınız ve kaça?
    Nasıl izlenimleriniz? Yeni mi aldınız?

Çin'den alma prosedürüne hiç bulaşmak istemiyorum. Ancak tanıdık birine getirtirdim. Buradan almak daha mantıklı...
    Tablette çin uygulamaları mevcut mu? Silebiliyormuyuz?

edit: prizma bilişimden 620 tlye almıştınız şimdi hatırladım... :D
    Nereden sipariş ettiniz peki, prizma bilişim sayfasında tablet falan gözükmüyor? Ben prizmabilisim.com'a baktım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 6 Eylül 2013; 1:00:16 >
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Soru banamı???
    he bana diilmiş bende hemen zıplamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 6 Eylül 2013; 1:21:05 >
  • lavaboo kullanıcısına yanıt
    Nasılsın hocam...

Video ne alemde... Sabırsızlıkla bekliyorum... Siz yurtdışından almıştınız değil mi? Yaşlandım unutuyorum artık :D
    Teşekkür ederim Allah' a Şükür gayet iyiyim seni sormalı tabi bu arada.. Videoyu dün yüklemeye bırakmıştım sıkıntı çıktı şimdi boyutu küçülttüm az biraz kalite düştü gibi ama gene gayet iyidir merak etme az kaldı haberdar ederim.Sanırım bi kaç detayı unutmuşum yorgunluktan videoda ama yoğunluk azaaldı elimden geldiğince bu tip faliyetler gösterebilcez sanırım bundan sonra.
    Soruyuda yanıtlayayım unutmadan ;evet yurtdışı almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 6 Eylül 2013; 1:34:40 >
    Ben de iyiyim hocam... Bir yandan çin tabletleri bir yandan çin telefonları kafayı yemek üzereyim... Birkaç ay var olduklarını bilmezken şimdi ona bak buna bak kafam döndü... :D

Sizin videoyu bekliyorum kesin karar vermek için... İlk tercihim pipo m9'du (artes q1003), sonra pipo m8 pro (codegen quantum94) ama sonra m6'yı gördüm hoşuma gitti... ainol novo 9 spark'ta var aklımın bir ucunda... birkaç tane daha vardı eledim gibi onları...

Bakalım... Birkaç güne kesin siparişimi vereceğim... m6'yı alırsam şu prizma bilişimden alacağım gibi... Bir arkadaş 620ye almış ama ben prizma bilişimin web sayfasında direk bir satış göremedim...
    cazipreyon diye bir mağaza var n11, sanalpazar gibi yerlerde o da 669 tlye satıyor...
    Ainol novo yu bence hiç düşünme bile yurtici alacaksan artes q1003 al derim.yada yurtdisi buyuk ekranli tablet olarak pipo markasi bence bunlarin icinde en kalitelisi ister m8 al ister m9 pro yada benim icin ideal ekranli m6 ,bunlardan birini belirle ve bence bu kararsizligina bir son ver derim .
    M6 ya yakinim dersen zaten video icin ilk sana haber vericem zaten istersen biraz daha düşünürsün bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 6 Eylül 2013; 2:05:16 >
    pipo alacağım kesin gibi...
    artes q1003'ü şu ana kadar alacaktım da işte yok tatil çıktı yok vatandan alacaktım yoktu sonra pahalı olduğunu gördüm...
    kesin kararı sizin videodan sonra vereceğim...

m6 süper bir cihaz... beni tek düşündüren 9.7deki videodaki alt ve üst boşluklar... alışabilirmiyim diye düşünüyorum...

Hocam sizden 2 isteğim olabilir mi? İncelemenizde bir video oynatabilirmisiniz bir de şu hd ve normal modları gösterebilirmisiniz, çözünürlük olarak?
    Birkaç oyun da olabilir mi diycektim ama herhalde onları koyarsınız diye düşünüyorum... :)
    video oynatımı yaptım bir adet oyun deenedim aslında deadtrigger yada reeal racing de denemek lazım ama malum zaman dolayısıyle bi ara senin için yaparım.
    hd ve normal ekran denemelerini zaten görceksin.Ama şu an extra bişi ister isen sonraki resim yada videolara diyelim İnşallah.
    videoda yükleme bitti işleme aşamasında biter bitmez sana linkini atarım zaten her an bitebilir artık beklicen mecburen
    Bu videona göre kararımı vereceğim artık hocam... :)
    Real racing iyi olurdu aslında... Çok hoşuma gidiyor o oyun...

Video linkini atarsan çok makbule geçer ama artık yarın seyrederim çok geç oldu sabah işe gitmekte de lazım... :D
    para kazanmazsam bu cihazları hiç alamam... :D
    iyi geceler...
  • ben buyincoins den 245 dolar civarına aldım. O zamanki kura göre 480 tl civarı. paypaldan alınca ürün gelmezse bile paranı geri alabiliyorsun. siparişin üzerinden tam 46 gün sonra elime geçti. bunun nedenide kayıtlı çin postası ile gelmesi. Avantajı gümrüğe takılma şansı daha az. Sanki normal mektup gibi, hiç gümrüğe uğramadı

25/07/13 15:01 2013-07-25 15:01:00Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir CHINA

01/09/13 07:42 2013-09-01 07:42:11 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE

1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    01/09/2013 13:28:13
    2.
    Torbaya Eklendi - ANTALYA(ANTALYA P.İ.M)
    02/09/2013 10:17:54
    3.
    DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - ANTALYA KONYAALTI POSTA DAĞITIM MRK
    03/09/2013 16:47:20

• Ağustos 19 sipariş
    Ağustos 23 kargoya veriliş
    Ağustos 30 Tr giriş
    Ağustos 31 Teslim aldım
    Buyincoins sipariş
    Çin postasi ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 10 Eylül 2013; 2:01:38 >
  • Bu gün itibariyle elimde 2 tane M6 olacaktir isteyen arkadaşlardan birine uygun fiyattan verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 10 Eylül 2013; 3:17:13 >
  • Bu tablet konusunda şimdilik tek negatif düşüncem sesi. music volume eq ve diğer uygulamarı yükledim, ama filmlerde herhangi bir artış sağlayamadım, filmleri izlerken kulağını dayarsan duyabiliyorsun. müzik dinlerken kısmen daha iyi oluyor.
    wi-fi si gayet iyi. samsung notebook ile giremediğim yerlerden girebiliyorum.
    cihaz bir süre sonra ısınıyor, sorun yaratmıyor.
  • cemalsavaş C kullanıcısına yanıt
    evet ses düşük biraz ama aslında o kadarda diil.
    Genelde izlediğin videoların bir çoğunun ses seviyesi düşük en büyük etkende bundan kaynaklaniyor .
    Evet cihaz ilk şarj etmeden epey bir ısınmayla ilk şarj tüketimini yapiyor ama daha sonraki 2 yada 3 şarjdan sonra böyle bir ısınmadan eser kalmiyor normale dönüyor
  • EyezBerg kullanıcısına yanıt
    SAYFA AÇILMADI HALA BENDE AMA EОER CİHAZAÇILIP SORUN GİDERME GİBİ BİŞİ İSE BEN ZATEN BENDEKİ CİHAZA O İŞLEMİ YAPACAM O İŞİM ZATEN BU AMA VAKİT MÜSAİT OLUNCA
  • NE YAZMIŞSAM BEN BİLE ANLAMADIM SONRADAN OKUYUNCA
  • EyezBerg kullanıcısına yanıt
    Evet dün itibariyle uufak bir operasyonla ses soruununuda hallettim cirlop gibi oldu cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavaboo

Evet dün itibariyle uufak bir operasyonla ses soruununuda hallettim cirlop gibi oldu cihaz

@EyezBerg in önerdiği şeyimi yaptın. Zor oldumu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.