alltaki de 39-40k |
(ANA KONU) NET VE SIRALAMA TAHMİNLERİ--- ve sonuçlar nasıl tutturmuş muyum (5. sayfa)

-
-
Hocam geçen sene 27 k tytm var 64 net ayt 94 obp kaç k sizce
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: becools
54 tyt 45 ayt (ea) obp 7660-70k gibi olur ama ea da tahminim yanlış çıkabilir tam hakim değilim:(:(
-
20-21k civarı ama burda sanki yığılma var gibi:(:(
-
79 Tyt
61 ayt(TM)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
netice benim değil, kardeşimin. tahmininiz için teşekkür ederim. bu netler 2018'de 41k yapmış genel görüş de sıralamaların 2018'den iyi geleceği yönünde. devletteki son dişhekfak gelme ihtimali pek yok mudur?
-
33-35k gibi geliyor hocam
puan türleri kalktı hocam mf1-2-3-4 yerine hepsinin eşit katsayı olduğu sayısal
tytde ise tüm puan kat sayısı aynı(0.1 farkı saymazsakk)
-
75-77k civarı diyebilirm
-
Tyt 102 +- 2, ayt 55
tyt kaç k gelir diyorsun hocam bu sene tyt seneye ayt düşünerek girdim tıp derslerinden tytye de çok zaman ayıramadım iyi bir tyt sıralaması halinde okulu dondurmayı düşünüyorum.
-
Sevgiliye rezil olduk desene gözüm kapalı senin bölümün istanbul üni eczacılık tuttururum diyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McNuIty -- 27 Haziran 2021; 23:43:59 >
90-95 tyt
71.25 ayt
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: imademelaugh
98.75 tyt 65 ayt obp 977-7.5k gibi daha iyi gelebilir iyi öğrencilerden matı yapamama çok fazla
-
Bu arkadaş hayal satıyo geçen senede böyleydi çok daha kötü geldi inanmayın tecrübede sabittir
40-41k
-
quote:
Orijinalden alıntı: Celocan26
Ben böyle sistemin... Fen lisesine git hocaların egosu yüzünden 83.42 obp yap...
Ankaratipli kardeşim..
90 tyt 63.25 süt 83.42 obp kaç k geli Allah rızası için söyle. Tıp istiyorum deli gibi gelir mi?15-16k diyebilirim obp burda biraz daha geri çekecek diğer senelere bariz:(:(
-
17-19k gibi (86-87 tyt göre)
-
13k gibi
-
Kızım 105 tyt 59 ayt yaptı. Sıralaması tahminen ne olur. Mezundu geçen yıl yerleştirilmemişti. obp 95 di. Cevaplarsanız sevinirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2k dan daha iyi sıralamanız gelecektir normalde sayısalcılar da ayt matı yapıp eacıların önüne geçebiliyordu ama bu sefer mat zor geldi işler değişti o yüzden daha iyi sıralama gelebilir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X