Şimdi Ara

[ANA KONU] Linux Masaüstü Ekran Görüntüleriniz (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.436
Cevap
18
Favori
104.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim windows o şekilde karışık ama linuxu düzgün kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Standart gnome-desktop memory kullanımı gayet düşük mü bana mı öyle geldi?

[ANA KONU] Linux Masaüstü Ekran Görüntüleriniz
  • celilsaygin kullanıcısına yanıt
    Beni de sevindiriyor hocam. Uğraşımın çabamız buralardan bunun için tamamen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mate 'den Xfce'e geçtikten sonra tekrar paylaşayım dedim. Kolay kolay alışkanlıklardan vazgeçen biri olmadığım için wallpaper ve düzen aynı.

Bu arada gözümden kaçmadı değil. 18.2 Mate 800 mb civarı ram tüketirken Tine xfce te ram tüketimi 2 katına çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turn table -- 18 Kasım 2019; 3:0:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: loradona

Sonraki xorg güncellemesine kadar malesef archa bir süre veda etmem gerekti :(
    Oo hocam. Aramıza hoşgeldiniz. Şu fotoğrafı görünce benimde kde'ye geçesim geldi. Ama şuan düzeni bozmak istemiyorum :))

• Kde in çok sıkıntısı var. Aptal pencere çubuğu, Kmail Gmail ile çalışmıyor, ajanda eşitlenmiyor, gtk uygulamalar sakat gibi gözüküyor 😂 dur bakalım ne kadar daha gidecek

• eğer şu kde de yapabileceklerimi başka bir DE de yapabileceksem bir denemek isterim. Title barı, GTK temalarının güncellenmesini bekleyeceğiz maalesef :)
  • Klasik KDE desktop mamory kullanimi baya optimize edilmis ama su ana kadar kullandigim desktoplar arasinda en yavas olani.

• gen2 G kullanıcısına yanıt
    Gerçekten düşürmüşler ram kullanımını. Derlemesi ne kadar sürdü hocam
    Yavaştan kastın ne abi?

• Toriko kullanıcısına yanıt
    3 buçuk saat falan 3 saati qtwebengine için sürdü falkon için bir use flag değişikliğiyle engellenebiliyor yüklenmesi diye duydum
  • loradona kullanıcısına yanıt
    Menülerin açılması falan bazen bekletiyor özelllikle ayarlarda gezerken farkettim bazı seçeneklere tıklıyosun 3 5 saniye sonra açılıyor. Mate'de boyle birşey yok. Gnome'da da rastlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gen2 -- 18 Kasım 2019; 22:29:50 >
    Dediğim gibi spesifik nedenlerin yoksa gnome candır
    Gnome 3.30 da bir kaç bug var o yüzden kullanamıyorum. 3.32 denemedim kurulmuyor libglvnd kullandığım için.
    3.34 baya iyi hız konusunda

Hızı iyidi zaten de buglar olmasaydı.
    Wallpaperi paylasabilir misin hocam ?

• afff A kullanıcısına yanıt
    Wallpaperi paylasalir misiniz hocam

• DE den WM ye geçmek istiyorum aklımda OpenBox var tavsiye edermisiniz. Birde birsey sormak istiyorum. Örneğin Android Studio'nun nereye kurulduğunun pek bir önemi yok fakat opt tavsiye ediliyor diye biliyorum. Bunu şu yüzden soruyorum. Her ne kadar günlük kullanımda sıkıntı yaşamayacak duruma gelmiş olsamda bazen yeni birseyler denerken vesaire sıkıntı yaratabiliyorum. Kurulum yaparken disktern bir kısım ayırıp buna program kurulumlarimi yapsam herhangi bir sıkıntı durumunda yeniden kurulum sonrası bu diskteki kurulumlarimi sıkıntısız kullanabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-58650A1D1 -- 20 Kasım 2019; 8:32:22 >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.