Bildirim
[ANA KONU] Linux Masaüstü Ekran Görüntüleriniz (15. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Hayırlı olsun hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MexeSs -- 19 Mart 2019; 18:36:54 > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizsessiz -- 9 Eylül 2016; 14:26:37 >
-
Sağ üstte yazı var yalnız hocam :(. -
Paintle üstinü biraz kesebilirsin kardeşim :/ arkadaşın ki de öyle kesilmiş sanırım -
Teşekkürler hocam. -
Ne demek :) -
-
-
Düz bir tema kullanmışsın fena değil ama bence tabi koyu renklerde daha hoş duruyor farklı sitelerde aynı kullancı adı var hepsi sensin galiba değilmi @furyzer0 -
Evet ben de sizi anımsadım :) Bu eski masaüstümdü burada da paylaşayım dedim. -
-
Hocam Gnome'da kullandığınız dosya yöneticisi ne? Gnome'un orijinal dosya yöneticisi değil galiba :? -
quote:
Orijinalden alıntı: BasiliKalanCtrl
Hocam Gnome'da kullandığınız dosya yöneticisi ne? Gnome'un orijinal dosya yöneticisi değil galiba :?
Hocam gnome kullanmıyorum pantheon kullanıyorum elementary os ile gelen default masaüstü ortamı dosya yöneticisi ise bu dağıtım ile birlikte geliyor yani dağıtımı yapan kişiler geliştiriyor. Dışarıdan nasıl yüklenir bilmiyorum maalesef :/ -
Gnome'a benzettim bir an :). Sorun değil, bilmiyorsan. -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X