Şimdi Ara

[Ana Konu] ' Free My Apps ' Tanıtım & Redeem Sorunu & Takip Robotu (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.788
Cevap
55
Favori
100.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    face book gift card türkiye hesaplarıyla kullanabilirmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

xbox live gift card

Hayır, US hesaplar için veriyor hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senki

quote:

xbox live gift card

xboxtamı
    facebook un us hesabı nasıl oluyor ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: senki

quote:

xbox live gift card

xboxtamı
    facebook un us hesabı nasıl oluyor ?

Xbox da aynı şekilde. Ancak facebook hiç denemedim. Facebook da store ayrımı gibi bişey yok diye biliyorum. Daha önce hiç almadım. Deneyenlere sormak lazım.

• 20dolarlik paypal kuponu eklendi ama sadece us hesaplarda gecerliymis

• arkadaslar vpn ile farklı ülkeler seçince uygulamalar değişiyor mu ?
  • Puanlar ile ne alabiliriz AppStore kuponu almak istemiyorum 63 dolar var hesapta
    Freemyappste de 8750 puan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 13 Şubat 2015; 0:20:22 >
  • https://m.freemyapps.com/offers/a-187052172

• Amazonian Alis Beria yapabilmek icon standard bit heap acmak yeterlimi freemyapps kodu direk by hesabami $ ok arak gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: unruly1907

Amazonian Alis Beria yapabilmek icon standard bit heap acmak yeterlimi freemyapps kodu direk by hesabami $ ok arak gelecek

evet standart hesap acarsin sonra amazon kodu secunce redeem edersin sana hesap bilgilerini sorar hesabini girersin ve hesabina miktar yuklenir

• quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Amazonian Alis Beria yapabilmek icon standard bit heap acmak yeterlimi freemyapps kodu direk by hesabami $ ok arak gelecek

evet standart hesap acarsin sonra amazon kodu secunce redeem edersin sana hesap bilgilerini sorar hesabini girersin ve hesabina miktar yuklenir

bilgi için teşekkür ederim
  • quote:

quote:

türkiyeye gönderim yaparlar mı peki?
    açıklamalarda sadece us adres gibi bir ifade vardı
  • quote:

quote:

quote:

su an bende amazondan urun almak istiyorum bak simdi bazi saticilar turkiyeye urun gindermiyorlar bazilari gonderiyorlar aciklamarinda yazar zaten

ornek iki resim atiyorum bak ve karsilastir anlarsin Aten bende turkiyede yasiyorum bilgine
    bu arada bu iki oltadan birini almak istiyorum tercihim yollamadiklari urundu ama ne yapalim artik yolladiklarindan alicaz
    bu freemyapp sayesinde biriktirdigim paralarla alincak bu arada

• quote:

quote:

quote:

quote:

su an bende amazondan urun almak istiyorum bak simdi bazi saticilar turkiyeye urun gindermiyorlar bazilari gonderiyorlar aciklamarinda yazar zaten

ornek iki resim atiyorum bak ve karsilastir anlarsin Aten bende turkiyede yasiyorum bilgine
    bu arada bu iki oltadan birini almak istiyorum tercihim yollamadiklari urundu ama ne yapalim artik yolladiklarindan alicaz
    bu freemyapp sayesinde biriktirdigim paralarla alincak bu arada

teslimat adresi türkiye olunca kuponlar kullanılabiliniyor yani.
    birden fazla kupon girebiliyormuyuz .nasıl işliyor amazonda sistem?
    alışveriş yaptınız mı ?

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    tabiki isliyor daha once birdan biriktirdigim paunlarla wd 1 tb mobil hard disk 16000 mah mobil gic kaynagi telefon icin metal bumper kilif ipad icin usb takmaya yariyan aparat aldim hepside sorunsuz eline ulasti dilkat etmen gereken sey alisverislerinde 100$ sinirini gece yoksa gumruge takilabiliyor
    promosyon kodlarini hesabina biriktir istedigin kadar biriktirebiliyorsun kullanma suresi de yok zaten kuponlar hesabi da birikip para olarak bekliyor hepsini veya bir miktar parani dilediginde kullanabiliyorsun
    bir konu daha var normalde gordugun fiyat lara kargo ucreti ayriyeten uygulaniyor orda kargo ucretsiz yazsada son odeme sayfasinda odeyecegin tutar belli oluyor iyi alisverisler kardesim

• quote:

tabiki isliyor daha once birdan biriktirdigim paunlarla wd 1 tb mobil hard disk 16000 mah mobil gic kaynagi telefon icin metal bumper kilif ipad icin usb takmaya yariyan aparat aldim hepside sorunsuz eline ulasti dilkat etmen gereken sey alisverislerinde 100$ sinirini gece yoksa gumruge takilabiliyor
    promosyon kodlarini hesabina biriktir istedigin kadar biriktirebiliyorsun kullanma suresi de yok zaten kuponlar hesabi da birikip para olarak bekliyor hepsini veya bir miktar parani dilediginde kullanabiliyorsun
    bir konu daha var normalde gordugun fiyat lara kargo ucreti ayriyeten uygulaniyor orda kargo ucretsiz yazsada son odeme sayfasinda odeyecegin tutar belli oluyor iyi alisverisler kardesim

teşekkürler
  • Arkadaşlar 3000 küsür planım var. ödüller arasında visa card diye bişey var. Bun ne oluyor bilen varmı. Veya alan varmı.

• serif61 S kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen bilgili birine benziyorsun Kargo ücreti dahil mi 100 doları geçmeyecek? Bi kulaklık alacağım da 99 dolar fiyatı, kargo da eklenince 100ü geçecek malum gümrük vergisi çıkarır mı bana amazon?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatty_boy

Kardeş sen bilgili birine benziyorsun Kargo ücreti dahil mi 100 doları geçmeyecek? Bi kulaklık alacağım da 99 dolar fiyatı, kargo da eklenince 100ü geçecek malum gümrük vergisi çıkarır mı bana amazon?

Konu ne ara buna döndü bilmiyorum ama 100 dolar değil, €75 ve kargo hariç. Kargoya bakılmıyor yani. €75'nun dolar karşılığı neye denk geliyorsa onu geçerse vergi biner.
  • Varmı kullanan ?
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.