Şimdi Ara

[Ana Konu] ' Free My Apps ' Tanıtım & Redeem Sorunu & Takip Robotu (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.788
Cevap
55
Favori
100.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakj rezil ingilizcemi de sildim ama alıntıda gorunuyo ya yine la :)
  • Düzelttim :) Birazdan buraya bir resim atacam arkadaşlar 1 saat içinde,ağzınız açık kalacak :))
  • Freeappslotsdan nfs mostwanted cikti bende alamiyom bitirlu facebooka yonlendiriyo girilmiyo ama face e noldu alamicammi mostwanted i

Pardon ben isleyisi bilmiyomusum. 3 tane nfs cikinca kazandim sandin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 30 Aralık 2012; 21:33:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısı banada olmustu ne üzülmüştüm varya sadece puan kazandığımı öğrenince .. resimi beklioz ...
  • Buyrun arkadaşlar 2 saatte yaptım yukarıda yazdığım yöntemle

Edit: 29,020 kredi oldu 64 spinden. Şanssızım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wardstone -- 30 Aralık 2012; 21:53:09 >
  • şu an ibVPN - unlimited VPN. unblock restrirected websites. adlı programı indiriyorum nasıl kullanıldıgını ve nasıl bu kadar credits topladıgınızı acıklayan bi yazı yazabilir misiniz ? dibim düştüde su an bulunca yazdıklarınızı okuycam ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycn

şu an ibVPN - unlimited VPN. unblock restrirected websites. adlı programı indiriyorum nasıl kullanıldıgını ve nasıl bu kadar credits topladıgınızı acıklayan bi yazı yazabilir misiniz ? dibim düştüde su an bulunca yazdıklarınızı okuycam ...

login bile olamadım vpn şifresi ne ya 3g yle bağlanıom ben... vpn ne bilmiom ki şifremi soruon? bana fazla galiba bu yöntem
  • artık çok fazla puan çıkmıyor spinden, düşürdüler puanları..
  • Ben deneyim dedim ama cok yavas donuyordu ve takiliyordu o spin birde 2'li sayiyordu her spini. Pek begenmedim acikcasi

• Benim spin de buglu o şeyler hiç dönmüyor seri seri basıyorum spine :D

• 10 tane uygulama indirdim hatta oynadim hic spin gelmedi. Kardesimde yanimda oda kendi cihazindan yapiyo catir catir geliyo ona spinler

• ya beyler bende bu konuyu free app slots konusu sandım mesajları görünce.. konu onun konusu değil konuyu dağıtmayalm lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

10 tane uygulama indirdim hatta oynadim hic spin gelmedi. Kardesimde yanimda oda kendi cihazindan yapiyo catir catir geliyo ona spinler

Burna sert çek usta :))))

• quote:

Orijinalden alıntı: wardstone

quote:

10 tane uygulama indirdim hatta oynadim hic spin gelmedi. Kardesimde yanimda oda kendi cihazindan yapiyo catir catir geliyo ona spinler

Ne anlamadim?

• quote:

quote:

quote:

Ne anlamadim?

Abdesti alamamışsın burnuna iyi çek dedim espri yani :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne anlamadim?

Abdesti alamamışsın burnuna iyi çek dedim espri yani :)

• Arkadaşlar birşey sormak istiyorum acaba bugün mü alayım gift kartını yoksa 1'inde mi? İndirimler 1'inde devam eder mi? Hangi gün daha avantajlı işte bunu soruyorum ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: gowlet

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum acaba bugün mü alayım gift kartını yoksa 1'inde mi? İndirimler 1'inde devam eder mi? Hangi gün daha avantajlı işte bunu soruyorum ne dersiniz?

Bugün al hesabında kullan aldığın miktar kalsın hesabında istediğin zaman harcarsın :)

• Ben şu vpn olaylarını bi türlü yapamadım gitti. Evet ip us görünüyor vpn açıkken tıklıyorym siteye uygukamayı indiriyorum vpn yi hiç kapatmıyorum bunları yaparken. En son da freemyapps a geri tıklıyorum. Ama yok gelmiyor puan. Freeappslotsda da öyle. Olmuyor spin vermiyor vpn değişince. 64 spin nasıl yapıldı ya

• quote:

Buyrun arkadaşlar 2 saatte yaptım yukarıda yazdığım yöntemle

Edit: 29,020 kredi oldu 64 spinden. Şanssızım..

Dostum sen o vpn olayını nasıl yaptın şöyle adım adım net bi şekilde anlatırsan çok dua alırsın :)

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.