Şimdi Ara

ANA KONU - Avrupa Süper Ligi (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
785
Cevap
6
Favori
26.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • #SONDAKİKA

    Manchester United, CEO Ed Woodward'un 2021 sonunda görevinden ayrılacağını açıkladı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perez hala yok yav oynayacağız diyor ama city resmen biz gidiyoz dedi,takibi çok eğlenceli vallaANA KONU - Avrupa Süper Ligi 

  • Ne büyüdü 2 gündür şu olayda geçen de yazmıştım sanırsın dünyanın sonu geldi her şey buna bağlı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölü doğdu. Yalnız, süper lige karşıyken bu kadar ayaklanan futbol topluluğunun, uefa ve fifadaki yolsuzlukları, küçükleri ezme büyükleri kollama, bizim kulüplere, ruslara ffp uygularken citye vs uygulamama gibi şeylere de tepki gösterseler keşke.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L'equipe Perezle röportaj yapmiş. Süperligde Lens ve Metz olur mu diye sormuşlar.Perezde neden olmasin, bir gün olabilir demiş. Kafa bulduklarini anlamamiştir bile.


    Tebas Perez konusunda hakli. Artik devrinin bittiğini kabul edip birakmasi lazim. Reale genç ve vizyonlu bir başkan lazim. Böyle bir başkan adayi vardi, diktatör gibi seçimleri Nisanda açiklayip onun başkan seçilmesini engelledi. Sonra, Avrupa futbolunu kurtarma çalişmalarina başladi.Hala sivamaya devam ediyor.


    City resmi açiklamayi yapti. Tüm ingilizler çikar. İngilterede devlet ve kraliyet ailesinin istemediği bir şeyi kimse yapamaz.

  • #SONDAKİKA Real Madrid Başkanı Florentino Perez:

    "Chelsea ve Manchester City çekilsin umurumda değil."
    "Bayern Münih ve PSG'nin bize katılacağına inanıyorum."

    (L'Equipe)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım büyük kulüplerin hakkının verilmesi konusunda somut adımlar görmemizi sağlar bu yaşananlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olay bir bakıma iyi oldu. UEFA ve FIFA bu takımların kıçını kaldırdı. Çıkarlar değişince birbirlerini bir fetöcü diye ima etmedikleri kaldı. Neymiş kulüpler borç batağındaymış. Eee banane birader kulübü ben mi yönettim de borç batağına düştü. Sen yönettin borç batağına düştü.


    Ne kadar sevmesem bile UEFA bu takımlara transfer yasağı ve şampiyonlar ligi vb. alanlardaki gelirlerine kısıtlama getirsin. Yok öyle tehditle gemi yürütme. Bak Almanlara çekti resti bitirdi işi.


    Perez gitsin ancak halı saha ligi kursun. UEFA ve FIFA kurumlarına gram güvenim olmamasına rağmen bu lige onay veren takımların diğer takımları küçümsemesi nedeni ile en ciddi yaptırımların uygulanmasını bekliyorum.


    Futbol romantiklerine bakmayın. Liverpool - Bayern Münih gibi maçlar nadiren eşleştikleri zaman değer kazanıyor. Her hafta Fener - Galatasaray oynasa bir süre sonra maçın özetini bile izlemesiniz. Nadir olan şey değerlidir. Perez'in ağzına 3 4 milyon atında sussun az.





  • #SONDAKİKA

    Avrupa Süper Ligi'nin kurucu 12 kulübü arasında yapılan toplantı sona erdi. Toplantı sonucunda Barcelona ve Atletico Madrid, projede kalma kararı aldı. (VARIOUS)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne ya hem kabul edip 2 güne çıkıyorlar yapılsın bakalim tutmazsa bırakılır zaten nedir bu yaygara ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk günden çark eden İngiliz kulüplerini gördükten sonra İngilizlerin futbolda neden bu kadar başarısız olduğunu daha iyi anladım. Futbollarına 3-5 tane holigan yön verdiği sürece asla Almanya ve İspanya gibi başarılı olamazlar.

  • 12 kulubu ust uste koyup rezil etti ANA KONU - Avrupa Süper Ligi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arda ML kullanıcısına yanıt

    iyi kendi chelsea ve m. citymizi kurariz dememis ANA KONU - Avrupa Süper Ligi 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #SONDAKİKA


    UEFA Başkanı Alexander Ceferin: Manchester City'e, Avrupa futbol ailesine tekrar hoş geldin demekten mutluluk duyuyorum

  • #SONDAKİKA


    İngiltere Futbol Federasyonu: "Tüm futbol piramidini tehdit eden Avrupa Süper Ligi projesinden ayrılan bazı kulüpler olduğu haberlerini sevinçle karşıladık. Futbolun değerlerini savunan taraftarlara teşekkür ederiz."

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sadece Ölüler Görür

    İlk günden çark eden İngiliz kulüplerini gördükten sonra İngilizlerin futbolda neden bu kadar başarısız olduğunu daha iyi anladım. Futbollarına 3-5 tane holigan yön verdiği sürece asla Almanya ve İspanya gibi başarılı olamazlar.

    perezin egosu sonmustur. ama bu isi beceremedim diye degil. bu yikik rezillere karsi 4 cl kazanmak büyük olay degilmis diye dusunur 😆


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok üst perdeden çok ciddi tehditler aldılar. Cok çok büyük bir çıkmaz durum iki taraf için. Reste rest diyip sonuna kadar gidemez iki tarafta. Ne uefa fifa söylediklerini yapabilir ne de bu takımlar yerel liglerden olma pahasına bu lige kalkışabilir. 2 tarafın da elleri kendilerince güçlü. Bir tarafta bu ligi kuran kulüpler kendi.liglerinden ayrılır ise o.liglerin çöküşü anlamına gelir , ayrıca futbolcuları milli takımlardan men etmeye kimsenin gücü yetmez. Hadi avrupalılar neyse de kimse brezilyayı arjantini bu konularda ikna edemez. Tabi diğer yandan bu takımların yerel liglerden ayrılması gibi bir durum onlara çok çok büyük zarar verir hele de ing başbakanı ingilterede bunlara mac dahi yaptırmam demişken bu da onlar için büyük tehdit.

    Bence eninde sonunda bu olaylar euroleauge tarzı bir turnuvanın futbolda da oluşması ile sonuçlanacak. Eninde sonunda bu olacak. Bunun ne şartlarda oluşacağını ya yakın zamanda bu takımlar diretir ise göreceğiz ya da uzun vadede özellikle yeni nesillerin futboldan uzaklastigi iyice aşikar olunca (ki bence bu pandemi sonrası zaten kabak gibi ortada ) heyecanı bol , yıldızı bol ve senede 3 5 maç değil her hafta yıldızlarla dolu futbola doyuran maçlar uefa kendi eliyle bu oluşumu kuracak. Bugün bu kulüplere laf edenler o vakit uefa ya alkış tutacak.

    Bakalım göreceğiz. Ama şunu kesinlikle istiyorum. Inşallah bu kulüpler sonuna kadar diretir. Dirensinler ki biz bunu uzun vadede değilde yakın vadede görelim. Cunku deli gibi tehdit etseler de bu kuluplersiz o ligler bir ise yaramaz. İllaki uefa eninde sonunda bunlar ile masaya oturmak zorunda kalacaktır. Oturacaklar ve bir anlaşmaya varacaklar. Başka bir yolu olamaz bu işin. Dirayetli durup lafindan dönmeyen de kazanacak diğeri pes edecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • #SONDAKİKA


    Avrupa Süper Ligi'ndeki İngiliz takımları, ligden çekilecek. (BBC)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arda ML

    #SONDAKİKA Real Madrid Başkanı Florentino Perez:

    "Chelsea ve Manchester City çekilsin umurumda değil."
    "Bayern Münih ve PSG'nin bize katılacağına inanıyorum."

    (L'Equipe)

    PSG yi bilmem ama Bayern Münih kesinlikle katılmaz. Katılamaz. Katılması için hükümetin ve arkasındaki onu destekleyen dev alman firmalarının onayı gerekli.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.