Şimdi Ara

ANA KONU - Avrupa Süper Ligi (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
785
Cevap
6
Favori
26.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mahkemeye ne arkadaş. Organizasyon uefanın mı? İstediğini alır istediğini almaz.

    Nasıl avrupa süper ligine adamlar istediğini çağırıyor.

  • Bu darbe girişimi mutlaka önlenmeli Zenginler ligi kurulmadan yok edilmelidir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Florentino ortadan kaldirilmali :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda ML kullanıcısına yanıt

    İlk geri adım UEFA'dan geldiğine göre Perez istediğini almaya başladı. Caferin denen kişinin sivrisinek kadar ağırlığı yok Perez karşısında. Yaptığı boş tehditten dönmesi 24 saat sürdü. 12 kulüp geri adım atmadan sonuna kadar gitmeli ve bu Uefa, Fifa çetesini bitirene kadar durmamalı.

  • Milli takım yolunu tıkasan iş çözülür zaten ben hiçbir futbolcunun milli takıma gidememeyi göze alabileceğini düşünmüyorum avrupa şampiyonası neyse de dünya kupası her futbolcunun hayalidir bunun önünü tıkarsan süper lige katılan takımların oyuncularından süper lig aleyhine açıklamlar gelmeye başlar sonrasında zaten bir yerlerini de yırtsan yapamazsın ligi

  • Birkaç kulüp aşırı borçlu. Bu tek kurtuluş. Diğer birkaç kulüp aşırı borçlu olmasa da bu organizasyonun fanatik taraftarı. Sadece Manchester City ve Chelsea zayıf halka görülüyor. Ama tazminat olduğu iddiası çok kuvvetli. Çok yüklü bir tazminat. Plan 15 yıllık bir plan. Dün düşünülmedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Reuters'in haberi, Madrid mahkemesinin UEFA ve Fifa'nın ESL davasını tam olarak değerlendirene kadar önerilen Avrupa Süper Ligi'nde yer alan kulüplere veya oyunculara yaptırım uygulamaması gerektiğini bildiren bir güncellemeye sahip. Bu mahkeme kararının Madrid'in bu sezonki Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalist statüsünü korumakla bir ilgisi olabilir. Bu konu hakkındaa daha fazla şey öğreneceğim ama görünüşe göre mahkemeler bu hikayede aksiyonun olduğu yer olacak. Adli işlemler, ESL'nin yeşil ışık alması durumunda gerçekleşebilecek futbol maçlarından daha heyecan verici olabilir."


    Basitçe UEFA men etse dahi Real kendi memleketinde, kendi şehrindeki bir mahkemeden maçlara girebileceğine dair bir izin almış.


    Bu arada Amazon reyizden bir mesaj var:


    Amazon, "Amazon Prime Video, futbolseverlerin ayrılıkçı bir Süper Lig ile ilgili dile getirdiği endişeleri anlıyor ve paylaşıyor" dedi. "Avrupa futbolunun güzelliğinin, herhangi bir kulübün sahadaki performanslarıyla başarıya ulaşma yeteneğinden geldiğine inanıyoruz."


    Almanya ve İtalya'daki Şampiyonlar Ligi maçlarını ve İngiltere'deki Premier League maçlarını canlı yayınlayan Amazon, mevcut hak sahiplerine ve liglere olan bağlılığını da açıkça ortaya koydu. Amazon'un bu hamlesi, Avrupa Süper Lig'i için önemli bir potansiyel ortağı dışladı.


    Süperlig BeinSportsa kalacak hadi iyisiniz.... :D :D :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 20 Nisan 2021; 18:47:41 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

    Birkaç kulüp aşırı borçlu. Bu tek kurtuluş. Diğer birkaç kulüp aşırı borçlu olmasa da bu organizasyonun fanatik taraftarı. Sadece Manchester City ve Chelsea zayıf halka görülüyor. Ama tazminat olduğu iddiası çok kuvvetli. Çok yüklü bir tazminat. Plan 15 yıllık bir plan. Dün düşünülmedi
    12 kulüp birden 23 yıllık taahhütname imzalamış. Burdan geri dönüş yok kısacası. UEFA'lı, UEFA'sız bu turnuva yapılacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perez, yerel mahkemeden karar aldirmiş. Anlaşilan ispanyada devlette Perezin arkasinda. Yoksa boyle bir karar alinmasi kolay olmazdi. ispanyada devletin tepkisi de çok hafifti. Hukukçu değilim, yerel bir mahkemenin böylesine evrensel bir olayda karari bağlayacaği olur mu, bilemiyorum.

  • #BREAKING Madrid court bans UEFA, FIFA from taking steps against European Super League: ruling

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu olayda bence tek yanlış Perez'in futbolcular ve hocaları önceden ikna etmemiş olması. Sızıntı olmasını engellemek için futbolculara danışılmamıştır sanırım. Podolski, Mesut, Henderson gibi ucuz popülizm peşinde koşan kişiler yerine ilk açıklamayı yapması için 3-4 büyük futbolcuyu ikna etmiş olsalar tüm rüzgar arkamızda olurdu.


    Tüm projeyi geniş biçimde izah edip Ramos, Ronaldo, Fernandez, Kane ikna edilerek açıklama yapmaları sağlansa insanlar bu kadar kolay karşıt görüş bildiremezdi. Ne yazık ki sosyal medyada 'istemezük'çüler her yere saldırıyor 2 gündür.

  • Talimatnameyi Süperlig 20 kulüble olacak diye imzaladilar. Sayi 20ye ulaşmazsa talimatname geçersiz olmaz mi? Çünkü, 12den fazla kulüb olmayacak gibi görünüyor. Adi geçen takimlarin hepsi şiddetle Süperlige karşi çikip açiklama yayinladilar.


    City bugün birkaç yüzbin üye kaybetmiş. Cityde oyuncular ve Pepte istemiyor. Bu baskiya fazla dayanamaz City sahipleri.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenshin12 -- 20 Nisan 2021; 19:8:45 >
  • UEFA, bir İngiliz yatırım fonuyla birlikte Şampiyonlar Ligi'nin ödül havuzunu 4.5 milyar avro'ya çıkarmak için çalışmalara başladı. Bu bütçenin, duruma göre 7 milyar avro'ya kadar yükseltilmesi de planlar arasında bulunuyor. (RMC Sport)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arda ML

    UEFA, bir İngiliz yatırım fonuyla birlikte Şampiyonlar Ligi'nin ödül havuzunu 4.5 milyar avro'ya çıkarmak için çalışmalara başladı. Bu bütçenin, duruma göre 7 milyar avro'ya kadar yükseltilmesi de planlar arasında bulunuyor. (RMC Sport)

    nasıl da insan oldunuz bıçak ortaya çıkınca


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arda ML

    Manchester City Menajeri Josep Guardiola: "Çaba ve başarı arasında bir ilişki olmadığında spor değil, spor değildir. Kaybetmen önemli değilse spor değildir. Birçok kez mümkün olduğunca iyi bir yarışma istediğimi söyledim. Takımların zirvede mücadele edip elemelere katılamaması adil değil."

    Helal be Pep. Neyse, o ne anlar futboldan, spordan!

  • "Boris Johnson


    Futbol bu ülkede icat edildi ve ulusal genetiğimize kodlandı. Bu kulüpler ülkelerimizdeki ünlü kasaba ve şehirlerden geldi ve kendi şehirlerinden ayrılmaları ve dünyayı [bankalara uygun şekilde] dolaşmak için uluslararası markalara dönüştürülmeleri doğru değil. "


    İngilizler milliyetçi damardan girmiş anlaşılan. Bir süperlig kurulacaksa bile İngiliz takımlarının bu lige katılmaması için ellerinden geleni yapacakları kesin.

  • The Guardian'dan Jessica Elgot, Boris Johnson'a sorusunda "Taraftarlara kulüplerinde kontrol hissesi veren Alman sahiplik modeli (50+1) hakkındaki görüşünün ne olduğunu" soruyor.


    Cevap olarak Johnson, bu modeli spor bakanı Tracey Crouch'un ön incelemesinde ele aldığını ve Alman modelinden etkilendiğini söyledi.

    --------------------------------------


    Alman modeli dünyaya yayıldığında şu başlıktaki süperligçiler bile şükr edecek böyle bir garabetin parçası olmadıklarına. Çok amerikan sistemine bayılan nba yada rugby izlesin ulen!!!!

  • European Super League will pour €400m into grassroots football, says new chief | European Super League | The Guardian


    Adam bankacı ve Süperlig için umutlu konuşuyor....


    Bankacı....


    B-A-N-K-A-C-I ile mütahidd Futbolu kurtarıyorrrrrrrrrrrrr abbbbbooowwwww  





  • Sonuna kadar destekliyorum 12 kulübü. mafia uefa ya iyi ders verin aslanlarım benim. Yemişim futbolu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.