Rasgele bir anakart alamazsınız. İşlemci ve ram'inize uygun bir anakart almak zorundasınız, yoksa hiçbir işe yaramaz. Bu yüzden öncelikle işlemci modelinizi ve ram türünüzü (ddr1, ddr2, ddr3) öğrenmelisiniz. Bunun için aida64 veya cpu-z programlarını internetten ücretsiz indirip kurmanız ve sistem özelliklerine bakmanızı öneririm.
dostum yanan anakartının üzerindeki marka model bilgilerini buraya yazarsan sana daha rahat yardımcı oluruz. yoksa manavdan karpuz alır gibi anakart alınmaz.
dogru da :D benim pc manisada bn şuan izmirdeyim gidince haber verir yardım ederseniz sevinirim en geç cuma haber veririm yarın gideriz heralde :D
quote:
Orijinalden alıntı: kırmızımercimek
Rasgele bir anakart alamazsınız. İşlemci ve ram'inize uygun bir anakart almak zorundasınız, yoksa hiçbir işe yaramaz. Bu yüzden öncelikle işlemci modelinizi ve ram türünüzü (ddr1, ddr2, ddr3) öğrenmelisiniz. Bunun için aida64 veya cpu-z programlarını internetten ücretsiz indirip kurmanız ve sistem özelliklerine bakmanızı öneririm.
Tamam Teşekkür Ederim :)
s
Dostum kesinlike önüne gelen anakartı alma. İşlemci soketine ve ramlerine uygun anakart almalısın sen Manisaye dönmeden kesinlikle alma. Ayrıca anakartın yandığından eminmisin belki başka problem vardır bilgisayarda. Bu işlerle uğraşan birine benzemiyorsun şimdi boşu boşuna anakart alma belki başka problem vardır ayrıca takması, driver kurması acemi kullanıcılar için kolay değil bence bi servise filan götür. Bios u bilmiyorsan anakart takman zor. Aman yanlış anlama. Bilgisayara bir zarar verebilirsin
Beyler bu ana kart ne alabilirim ? bi yardımcı olun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme