Bildirim
Ana ekran SS si (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: LOSTMAN'
quote:
Orijinalden alıntı: umut_baris
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: adını nick koydum
quote:
Orijinalden alıntı: slobodno
iphone özentisi olmuş biraz arka plan falan
iPhone 6 dan geçiş yaptım. iOS de tek özlediğim bu duvar kağıdıydı
fark ettigin ilk şey eminimki note 4'ün cok hızlı ancak iPhone gibi stabil olmadığıdır.
edit:
Eski kararlılığı kalmadı IOS'un.
iPhone'daki menüden menüye geçişlerini ne s5'te ne g3'te ne note serisinde ne z2-3'te göremedim, göreceğimide zannetmiyorum. apple fanı falan değilim tamamiyle objektif konuşuyorum. hatta telefonumu Androide geçirmeyi Düşünen biri olarak sırf stabilite olayı Yüzünden vazgeçtiğimi de bilirim. evet iPhone'dan zamanla sıkılırsın ama o müthiş stabilize olayı var ya insani mahvediyor :) ha stabil bir telefon çıkarda piyasaya almaz mıyım? sırf değişiklik olsun diye alırım.. ama iphonedan stabil değilse atılır bi kenara.
4s den beri uyguladığı politika sağolsun insanlara yeni cihaz aldırma zorunluluğunu getirdi.
O gün apple benim gözümden düştü.
Ben işimde harcadığım zamanı senin her yeni modeline vermek zorunda mıyım?
Teknolojiye bu kadar bağlanmaktan vazgeçtim kafam şimdi çok rahat.
Kararlılıkmış falan geçtim onları artık.
Müzik dinliyorum, facebooka, whatsappa giriyorum o kadar.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
fark ettigin ilk şey eminimki note 4'ün cok hızlı ancak iPhone gibi stabil olmadığıdır.
edit:
Eski kararlılığı kalmadı IOS'un.
iPhone'daki menüden menüye geçişlerini ne s5'te ne g3'te ne note serisinde ne z2-3'te göremedim, göreceğimide zannetmiyorum. apple fanı falan değilim tamamiyle objektif konuşuyorum. hatta telefonumu Androide geçirmeyi Düşünen biri olarak sırf stabilite olayı Yüzünden vazgeçtiğimi de bilirim. evet iPhone'dan zamanla sıkılırsın ama o müthiş stabilize olayı var ya insani mahvediyor :) ha stabil bir telefon çıkarda piyasaya almaz mıyım? sırf değişiklik olsun diye alırım.. ama iphonedan stabil değilse atılır bi kenara.
4s den beri uyguladığı politika sağolsun insanlara yeni cihaz aldırma zorunluluğunu getirdi.
O gün apple benim gözümden düştü.
Ben işimde harcadığım zamanı senin her yeni modeline vermek zorunda mıyım?
Teknolojiye bu kadar bağlanmaktan vazgeçtim kafam şimdi çok rahat.
Kararlılıkmış falan geçtim onları artık.
Müzik dinliyorum, facebooka, whatsappa giriyorum o kadar.
haklı olabilirsiniz lakin, ampul'ü bile sağlam yerine sahte yapıyorlar sırf insanlar sürekli alsın diye. satış politikası.. eminim sen şuan Apple'ın başında olsan aynı politikayı uygulardın. teknolojiye meraklı biri iseniz her yıl telefonunuzu değiştirirsiniz eskisinin üzerine 300 lira koyarak.. lakin teknolojiye mantıklı bir açıdan bakan bir insansanız daha mantıklı hareket edersiniz. sizin seçiminiz.. sonuçta herkes kendi ekmeğinin derdinde. ben eminim şuanda teknoloji son seviyeye gelmiştir ama herşeyi ağır ağır, yavaş yavaş alıcıya sunuyorlar ki ellerinde her daim bir yenilik olsun diye.. sadece bir tahmin ama ışınlanmayı bile bulmuş olabilirler şuan
-
quote:
Orijinalden alıntı: Play Maker
quote:
Orijinalden alıntı: alpa07
Hocam sonuncunun orjinal resmi varsa paylaşırmısınız
Hocam kb yeni girdim foruma.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Play Maker
quote:
Hocam sonuncunun orjinal resmi varsa paylaşırmısınız
Hocam kb yeni girdim foruma.
Çok sagolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
edit:
Hocam resmin orijinal hali varsa atar mısın ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X