Şimdi Ara

Amy Winehouse Ölmedi Öldürüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
5.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tıpkı Kurt Cobain,Jimi Hendrix ve diğerleri gibi 27 yaşında öldürüldü.Illuminatinin 27 sayısına takıntısı var ve Marilyn Monroe de aşırı dozdan ölmüştü hesapta.Ama biraz araştırırsanız Monroe'un da illuminatici olduğunu göreceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro16 -- 24 Temmuz 2011; 2:35:20 >

• avuç avuç kokain çekip alkol sebiline ağzını dayadığı halde ölmeyip, öldürüldüyse büyük kadınmış ne diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyx -- 24 Temmuz 2011; 2:14:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

avuç avuç kokain çekip alkol sebiline ağzını dayadığı halde ölmeyip, öldürüldüyse büyük kadınmış ne diyeyim.

Güldüm
  • here we go
  • Benim aklımada oldunu duyunca Kurt Cobain gelmişti ama bu karıya K.C ye üzüldügümün 20de1ri kadar üzüldüm
  • quote:

avuç avuç kokain çekip alkol sebiline ağzını dayadığı halde ölmeyip, öldürüldüyse büyük kadınmış ne diyeyim.

+1
  • quote:

biz ölmedik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Filmuminati
  • Sarki sozlerinin mealini bilmek lazim.
    Ancak o sekilde birseyler cikar.
  • iluminati - amy winehouse

jimi hendrix gibi birinin ismi geçti ya bunlarla ne diyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

quote:

biz ölmedik

Anladık Alkol içip çekiyorsun. Anti şakirtsin coolsun. Farkedildin hadi git rahat rahat uyu şimdi.
  • olayi illuminatiye kim baglayacak diye merak ediyordum.
  • quote:

quote:

biz ölmedik

Sana kadınsın diyen oldu mu panpa?

[Liseli günlerimi özledim]
  • ''27 Club'' diyorsunuz yani ..

Ya bu illuminatiye nasıl başvurucaz ? Ne iş olsa yaparız, temizlikle başlarız patron oluruz.Türk'ün gücü !
  • Amy Winehousu norveçli seri katil öldürmüş. Eski sevgilisiymiş amy bunu aldatmış bu herifte çok kızmış norveçte milleti öldürüp sonra geri gelip amyi öldürmüş. İşçi partisindekileri öldürmesinin sebebi amy işçi partiliymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersiny.

Tıpkı Kurt Cobain,Jimi Hendrix ve diğerleri gibi 27 yaşında öldürüldü.Illuminatinin 27 sayısına takıntısı var ve Marlyn Monroe de aşırı dozdan ölmüştü hesapta.Ama biraz araştırırsanız Monroe'nin de illuminatici olduğunu göreceksiniz

Nasıl okunuyor bu isim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esbersaban

quote:

Orijinalden alıntı: Ersiny.

Tıpkı Kurt Cobain,Jimi Hendrix ve diğerleri gibi 27 yaşında öldürüldü.Illuminatinin 27 sayısına takıntısı var ve Marlyn Monroe de aşırı dozdan ölmüştü hesapta.Ama biraz araştırırsanız Monroe'nin de illuminatici olduğunu göreceksiniz

Nasıl okunuyor bu isim ?

Yanlışlık olmuş İngilizce sınavlarında alışkanlık olmuş da hep yazıldığı gibi okuyorum
  • @Ersiny
    Baya bi kafa patlattım nasıl nin gelir oraya diye e'yi okumak aklıma gelmemişti.
  • O olmedi. Kalbimizde yasiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

quote:

quote:

biz ölmedik

Anladık Alkol içip çekiyorsun. Anti şakirtsin coolsun. Farkedildin hadi git rahat rahat uyu şimdi.

+ bilmemkaç.
    Her konuda alakasız yere alkolünle ilgili şeyler yazmayı bırak bence.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.