Şimdi Ara

Amrabat!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

kayserispordan şuanki yönetim varken degil oyuncu, 1 kg pastırma bile alamayız.

bize vermemek için amrabatı fb ye bedava verirler , yıllık ücretinide kendileri öderler.

çünkü fb daha büyük bir kulub oldugu için ve fb ye daha yakışan bi olduğu için bize verirler

bunu kabul ettiğin için seni saygıyla selamladım oturan boğa

Orijinalden alıntı: Resid€nt Evi!

quote:

bize vermemek için amrabatı fb ye bedava verirler , yıllık ücretinide kendileri öderler.

çünkü fb daha büyük bir kulub oldugu için ve fb ye daha yakışan bi olduğu için bize verirler

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=kendi+kendine+gelin+g%C3%BCvey+olmak

• Amrabat mutlaka alınmalı bugün çok iyiydi. Hasan Ali de alınabilir Balta'dan iyidir kanımca

Kaybetmekten korkma! Bir şeyi kazanmak için, bazı şeyleri kaybetmelisin Ve unutma kaybettiğinde değil, VAZGEÇTİĞİNDE YENİLİRSİN
  • amrabat+ilkay+hamit+berbatov+ömer toprak bunları alsak mükemmel oluruz.
  • quote:

quote:

FB daha büyükmüş Neye dayanarak söyledin merak ediyorum
    Şampiyon: (32): 1931–32, 1932–33, 1953–54, 1954–55, 1956–57, 1957–58, 1960–61, 1961–62, 1962–63, 1963–64, 1964–65, 1966–67, 1967–68, 1968–69, 1971–72, 1974–75, 1975–76, 1977–78, 1978–79, 1979–80, 1985–86, 1986–87, 1987–88, 1988–89, 1989–90, 1994–95, 1996–97, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2011–12
    İkincilik (19): 1928–29, 1933–34, 1934–35, 1935–36, 1941–42, 1944–45, 1958–59, 1959–60, 1965–66, 1980–81, 1982–83, 1983–84, 1991–92, 1992–93, 1998–99, 2004–05, 2005–06, 2008–09, 2009–10, 2010–11
    Champions League: 1955–56, 1956–57, 1957–58, 1958–59, 1959–60, 1965–66, 1997–98, 1999–2000, 2001–02

• Amrabat harbi çok iyi. Aziz reyiz dışarıda olcaktı Galatasaray'ın peşinde düştüğü an transferi bitirirdi

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Harbiden süper oynadı bugün.Zaten kumaşı kaliteli belli ediyor kendini ama bu maçta harbiden folloş etti bizimkileri

Biz alalım

Hop ilk biz istediydik

Mehmet TOPUZ uda önce BJK istedi forma da giydirdir imzalarda atıldı kameralar karşısında ama KAYSERİ fenerbahçe ye verdi. Bu sene de böyle olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: G0T

Bu adamı almak lazım.

Kardeş senin nick nasıl okunuyor?

•••GalataSaray•••
    •••R-Y-Z•••

• Bu başlık altındaki mesajım niye silindi?

Önümüzdeki sezonun fikstürü açıklandığında, GS'nin Amrabat'a hangi ne zaman talip olacağını açıklayacağım demiştim. Ne var bunda?

bu tarla bir şeydir, nasıl söyleyim, yani maçla ilgili bir şey değil yani, 3 tane tarla var işte, ekinler diyor suya çıktı, ya kurban kesiyor gidiyor. her hafta da eyüp sultan' a gidiyordu. her hafta gidiyor, bizim burada konuşmalar da var. hocaya gittik mi, camiye gittik mi, ne yaptın, tamer beye söylüyorum; " ne yaptın, gittin mi, hallettin mi?" diyorum. camiye gidiyor, eyüp sultan’a kurban kesmeye. biz deplasmana gittiğimizde tamer bey gidiyor, eğer deplasmanda değil içeride ise beraber gidiyoruz, kurban kesiyoruz. şimdi buradaki konuşmada da yani bu şeyi, tarla işini; maçları, tarla maçları sürmek de dilek anlamında kullanıyorduk. A.Y.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alone61

Bu başlık altındaki mesajım niye silindi?

Önümüzdeki sezonun fikstürü açıklandığında, GS'nin Amrabat'a hangi ne zaman talip olacağını açıklayacağım demiştim. Ne var bunda?

Galatasaray Amrabata , kayseri maçından sonra talip oldu

neden hala kimse koymadı beklenen şeyi

Amrabat!!

Bir ihtimal daha var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Bence ligin en iyi kanat oyuncusu Amrabat.

evet ondan iyisi şu an aklıma gelmiyor. bu da ligimizin oyuncu kalitesinin ne kadar yerlerde olduğunu gösteriyor.

Orijinalden alıntı: A.F. ASLAN

evet ceza sahası çizgisine kadar mükemmeldi. tıpkı pino gibi.

bizim taraftarımız bu türevde oyuncularda ne buluyor anlamakta zorluk çekiyorum. sabri'nın çalım atabilen versiyonundan öte değil. ambrabat ceza sahasına kadar yara yara ilerlerken yanımdaki arkadaşa diyorum bak saçma bi şut vuracak diye. enteresan tarafı ben ambrabat'a yaptığı mallıktan dolayı sayarken yanımdaki arkadaş attığı şuta hayran kalıyor. bazen merak ediyorum sıfıra inip vurduğu şutlardan kariyeri boyunca gol yaptığı var mı acaba diye! 2-1 önde yanında çapraz koşu yapan adamı göremiyor geri pas veriyor ben yine gerizekalı bi pas atmaktan aciz derken ambrabat top kaptırmadı oluyor adı.

valla benimle aynı fikirde olan birini görmek güzel
    dün koca maçta delirtti beni, eğer futbolcu olsaydım aynı takımda oynamayı kesinlikle istemezdim. adam tamamen kendi şovunu yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Harbiden süper oynadı bugün.Zaten kumaşı kaliteli belli ediyor kendini ama bu maçta harbiden folloş etti bizimkileri

Biz alalım

Hop ilk biz istediydik

Amrabat!!

ah şimdi başkan olcaktiki

aga ama maleef yok başkan şike yüzünden hapishanede yatıyor malsf üzücü bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: adriano123

quote:

bizim taraftarımız bu türevde oyuncularda ne buluyor anlamakta zorluk çekiyorum. sabri'nın çalım atabilen versiyonundan öte değil. ambrabat ceza sahasına kadar yara yara ilerlerken yanımdaki arkadaşa diyorum bak saçma bi şut vuracak diye. enteresan tarafı ben ambrabat'a yaptığı mallıktan dolayı sayarken yanımdaki arkadaş attığı şuta hayran kalıyor. bazen merak ediyorum sıfıra inip vurduğu şutlardan kariyeri boyunca gol yaptığı var mı acaba diye! 2-1 önde yanında çapraz koşu yapan adamı göremiyor geri pas veriyor ben yine gerizekalı bi pas atmaktan aciz derken ambrabat top kaptırmadı oluyor adı.

dün koca maçta delirtti beni, eğer futbolcu olsaydım aynı takımda oynamayı kesinlikle istemezdim. adam tamamen kendi şovunu yapıyor.

eski bir alıntı ama tekrar alıntılamak istedim
    oooo amrabat süper ya diyenler şimdi adamın futbol zekası yok diyor. zaten o lafıda forumda biri kullandı bir bakıyorsun bir hafta her yorumda amrabatın futbol zekası yok.

• quote:

quote:

quote:

eski bir alıntı ama tekrar alıntılamak istedim
    oooo amrabat süper ya diyenler şimdi adamın futbol zekası yok diyor. zaten o lafıda forumda biri kullandı bir bakıyorsun bir hafta her yorumda amrabatın futbol zekası yok.

helal hacı skor yorumcusu bunlar .

amrabat mükemmel bir kanat oyuncusu topu hızlı ileri taşıyabilen güçlü fiziği ve hizi ile rakiplerini alt eden biri .

eksiği soldan çalım atamıyor mesela bruma sağdan soldan her türlü geçiyor.çünkü amrabat sol ayağını geliştirmemiş teri,m onu ısrarla solda oynatıyorki soluda gelişsin rakibin sağındanda geçebilsin diye .tabi bu yetenekler 25den sonra daha zor mesela bruma bir sürü yetenek kazanıcak .ama şu yaşında bile bir çok şeyi halletmiş .çok büyük transfer yaptik bu adam 2 sene sonra en az 40 milyon.ayağı kırılmaz çok büyük sakatlık yaşamazsa. umarımda olmaz.
    amrabat malesef solda oynayınca genelde çizgiye inmiyor içeri katetmemeyi seviyor .bence mutlak sağda oynamalı ve çizgiye inmeli.o zaman çok daha rahat adam geçicek ve daha fazla çizgiye inecektir.çift fw birde içeri katedince pozisyon ölüyor.

• futbolcu ve futboldan anlamayanlar yukarda birbir dökülmüş

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Bence ligin en iyi kanat oyuncusu Amrabat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.