Şimdi Ara

Amnesya - The Riddle Challenge ( Bu oyunu bitirebilen yok.) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
6.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçtim soradan anladım napcamıburda yazanları okumadan kendim geçtim bakyha bi el resmi var onda napcam?

edit:tamam geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi closed01 -- 15 Ağustos 2007; 21:46:26 >
  • türkçesi yokmu ??? :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaNgOsEr

türkçesi yokmu ??? :(

var ama bakımda..yanlış hatırlamıosam 30 ağustosda açılcak..

yha kırmızı bi yer var 3 tane çizgi var tıklıon bişiler çıkıo bi anlamadım ip ucu verebilirmisiniz?
  • Bölümün Adını Söylersen Sevinirim Ben Öyle Hatırlıyorum Eski Bölümleri
  • 2. bölümde kaldım çıktım :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alijem

Bölümün Adını Söylersen Sevinirim Ben Öyle Hatırlıyorum Eski Bölümleri

tracks yazıo adı o galiba..
  • Tamam Kaynak Kodunda Jpg Kodları var ???.jpg (soru işareti yerine isim yazılacak) öyle yaz üçünüde kelimeler çıkacak üçünüde birden bitişik yazmadan google da ara o albümü wikipedia daki sonuca gir öbür 3=9 gibi birşeyler daha var kaynakta onları anlamak sana kalmış yoksa cevabı söylemiş olacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alijem -- 15 Ağustos 2007; 23:14:03 >
  • 3=9 fln onları anlamadım yha:S
  • 3=9 3 ün 9 u anlamına geliyor ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alijem -- 15 Ağustos 2007; 23:37:00 >
  • şu cüceli görevdeim..yha resimlerini arıom bulamadım bi türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi closed01 -- 15 Ağustos 2007; 23:53:37 >
  • arkadaslar turoriels(ole bişi) 5i gecemiom bi el resmi var.ne ypmm lzmn.ingilizcemde yok kaynakta yazıo bişi ama anlamıom
  • 2. bölüme geçmio Bi yol bulmamız lazım ama fol yok yumurta yok Bidahaki lvlde yolu bul diyo lvl açılmıo :S

Firefox da çalışmıo galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowElves -- 16 Ağustos 2007; 9:06:16 >
  • Closed01-Resme Sağ Tıkla Ve Kaydet.Adına Bak.Dopey bunun adı.Dopey Resmine sağ Tıkla Ve Özelliklerre Bas Harf Çıkacak.Öbür 6 Cüceyi Bul.Sonrawww.amnesya.com/01-10/7-******/x.jpg (x yerine cüce ismi yazılacak) yaz kaydet yine özelliklerden bak harflere.Sonra çıkan 7 harften anlamlı cümle elde et.

Mortalknight-Galiba Yanlış Hatırlamıyorsam Resimle Falan Oynaman Lazım.Ama Ben Sana Diyeyim Ki O El İzi Nasıl Bir El İzi

ShadowElves-Ben Sana IE yi Öneririm Firefox,Opera Gibi Şeyleri Kullanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alijem -- 16 Ağustos 2007; 9:29:33 >
  • şimdide 8de kaldım yha..sayıyı oraya x.htm diemi yazcam?
  • Alijem pm atarsan sevinirim
  • Czkkrzm PM Attım.

closed1
    8 De Resimlerin boyutlarını topladıysan sorun yok virgüllü birşey çıkacak onu en yakın doğal sayıya yuvarla x.htm olarak yaz.

Wortlan Burda Olsa Da 46 İçin Bana Yardım Etse Keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alijem -- 16 Ağustos 2007; 19:48:51 >
  • olmuo yaw..yazıom yazıom olmuo..yanlış hesaplıom galiba..

edit:yaptım yaptım oldu sonundasaol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi closed01 -- 16 Ağustos 2007; 23:04:28 >
  • Alijem
    dostum pm de yolladım sana gerçi.Ben gene bulamadım.Bütün kelimeleri denedim :(
  • yaw 10. bölüme geçtim bişiler dio napcam?
  • Bu arada 25e kadar bütün cevapları bir kenara not almıştım .İsteyenlere 1 ile 25 arasında (25 i geçebilirsem diğerlerinde de) ben de yardım edebilirim.
    Closed: orada mail adresini yaz sana 10 ile 20. sorular arasına ulaşmak için gerekn şifreyi mail ile yollayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi czkkrzm -- 16 Ağustos 2007; 23:17:01 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.