Şimdi Ara

AmkSro Truva Serveri Tanıtım Alanıdır (Açıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikler herkeze merhaba. SERVERİMİZ BU GECE SAAT 23:00 İTİBARİ İLE AÇILACAKTIR.
    Uzun yıllar silkroad oynamanın verdiği tecrübe ve deneyimlerimize dayanarak kendi serverimizi açarak sizlerle olmaya karar vermiş bulunmaktayız. Kendimizi kısaca tanıtacak olursak forumun eski kullanıcılarındanım. İsmim Murat yaşım 30. Bir çok arkadaş srodan nick yada isimle hatırlayabilir. hercüles serverinden ( sovalye ), saturn serverinden ( l_Sovalye_l ) ve ( ll_denix_ll ), Tigris serverinden ( ll_ReiS_ll ), ve apollo serverinden ( ll_ReiS_ll ) Murat ve private serverde kendini ilerletmiş Alper arkadaşımız. Oyun ile ilgili bilgileri veb sayfamızdan ve facebook takip sayfamızdan yapabilirsiniz.

Kayıt ve download adresimiz:http://amksro.sytes.net
    Facebook takip sayfamız:http://www.facebook.com/AMKSilkroad

Oyun hakkındaki bilgiler aşağıda mevcuttur.

Sunucu Kuruluş Tarihi: 01. 08. 2012 ( Bu gece saat 23:00 da serverimiz açılacaktır. )
    Sunucu bilgileri ; Dedicated - 16 gb ram I5 2500 3.30GHZ
    Sunucu Dosyaları: VSRO
    Race: EU/CH
    LEvel Cap: 110
    Mastery Cap: CH:330 EU:220
    Gear CAP : 11D
    Weapon CAP : 11D
    Harita bilgisi: Jangan CaVe kapalı.
    Silk Temin durumu: Ücretli
    Server kapasite: 1000 kişi
    Başlangıç itemleri; 250 hp/mp pot. 20 adet speed scrool. 10 adet reverse. 10 adet hızlı return. 1günlük %100 ticket.
    Server info; 60x exp rate / 60x sp rate / 30x drop rate /

Oyun içinden ufak bi kare. Lord yarkan pick pet ve rock attack pet olarak item mall kısmında yerini almıştır.
    [simage]
    [/simage]

Pvp turnuvası etkinliği ile kazanan arkadaşımıza ödüllerimiz olacaktır. İşte yapılacak pvp turnuvasında birinci olacak arkadaşa verilecek olan hediye.
    [simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deli_ayaz -- 2 Ağustos 2012; 11:35:39 >

• Verdiğiniz hediye işe yarayacak cinsten olsa teşvik ederdi. 150 200 Liralık Bi tablet bile teşvik eder cogu genci , ki serverın ismi itici. AMK gazetesi gibi
  • Reis dersen ben milliyetçisin anlarım..Milliyetçi adamın Türkçe'si iyi olur..Herkez yazmaz herkes yazar..Başarılar size..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChivasKaan

Verdiğiniz hediye işe yarayacak cinsten olsa teşvik ederdi. 150 200 Liralık Bi tablet bile teşvik eder cogu genci , ki serverın ismi itici. AMK gazetesi gibi

İşe yaracak türden bi hediye olduğunu düşünüyoruz. Private serverlerde parasal olarak hediye veren yok gibi bişey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemans

Reis dersen ben milliyetçisin anlarım..Milliyetçi adamın Türkçe'si iyi olur..Herkez yazmaz herkes yazar..Başarılar size..

Reis kelimesini ve milliyetçiliği nasıl Türkçe bozukluğunu bağladın gerçekten enteresan.
  • güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.