Şimdi Ara

Amiral gemisi telefon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bir yakınıma telefon alacağız benim genel olarak bilgim var ama yinede sizlere danışmak istiyorum.Kendisi iphone 4s kullanıyor malum baya eskidi şimdi kendisi telefonu baya hor kullanıyor ve sağlam olmasını istiyor yine her halükarda kılıf kullanılacak ama yinede piyasada ki en sağlam aleti istiyor.İkinci öncelik ise kamera şu an için samsunglar kamera konusunda en iyi performansı veriyor ama sağlamlık konusunda bir bilgim yok.

Aklımda iki model var

Kamera için s6 veya note 5

sağlamlık için sony xperia z5 veya premium

Hangisini tavsiye edersiniz mesela sony alsak kamera konusunda hüsrana uğrarmıyız ? veya samsunglar dayanıklılık konusunda sonyden iyi veya kötümüdür?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E7109D3E -- 5 Ocak 2016; 23:29:18 >

• Yok mu hiç tavsiyesi olan ?
  • Hocam Note 5 alın. Birde Verus ya da Spigen kılıf alın. Tadına doyum olmaz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle note 5 sağlamlık konusundada başarılı kameradada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @SonictheHedgehog-MZ:Dxomark'a göre öyle ama mesut çevik kamera konusunda en başarılı modeller samsung'ta diyor.

Youtube'da bazı karşılaştırma videolarına baktım hiçte fena değil hatta bazı çekimlerde note 5'ten güzel çekmiş.Ben kamerasını çok daha kötü zannediyordum.Aslında su geçirmezlik tavsiye vereceğim kişi için baya önemli sürekli toz,toprakta çalıştığı için sony bu anlamda bana daha doğru bir tercih gibi geliyor.Yine de kararsızım ben kendime alacak olsam note 5 alırdım ama öncelikler kişilere göre değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E7109D3E -- 6 Ocak 2016; 19:27:33 >

• Note 5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 5

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.