Şimdi Ara

Amiral Gemi Tavsiyesi(Bütçe 2500 Tl)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuanlık bütçem 2500 tl. S6 almayı düşünüyorum hatta yarın alabilirim belki de.

Lütfen iPhone 6 demeyin, iPhone 6'daki 1 Gb ram bana o fiyattaki bir ürüne küfür gibi geliyor. Safari'de en az 5 sekmede gezeceğim için büyük bir sıkıntı olacaktır.
    iPhone olursa ancak Eylül ayında duyurulacak olan ürünü alırım belki.

• an itibariyle 2 rakipsiz telefon var.ios kullananlar zaten iphone6 tercih ediyorlar.

android tarafında ise s6 rakipsiz durumda bu yıl.diğerleri s800 muadili telefonlar.fazla fark yaratamadılar.

samsung 14nm işlemci ile 2-3 adım öne çıkmış durumda.tasarımıda düzelttiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender ahmet -- 13 Nisan 2015; 21:57:31 >
  • Iphone 6 64 gb alın uzun sure rahat olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender ahmet

an itibariyle 2 rakipsiz telefon var.ios kullananlar zaten iphone6 tercih ediyorlar.

android tarafında ise s6 rakipsiz durumda bu yıl.diğerleri s800 muadili telefonlar.fazla fark yaratamadılar.

2-3 yıl rahat kullanabilir miyim?

@DonanımHaberTavsiye
    Hocam iPhone 6'dan yana değilim kullanan arkadaşlarım var benim pek ilgimi çekmiyor. Özellikle 1 GB RAM HAKARET!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

quote:

an itibariyle 2 rakipsiz telefon var.ios kullananlar zaten iphone6 tercih ediyorlar.

@DonanımHaberTavsiye
    Hocam iPhone 6'dan yana değilim kullanan arkadaşlarım var benim pek ilgimi çekmiyor. Özellikle 1 GB RAM HAKARET!

bırak 2-3 yılı en az 5 yıl rahat götürür.diğerlerinin 2 yıl sonra piyasaya süreceğini teknolojiyi s6 şimdi koyuyor.

14nm işlemcili üretilen ilk telefon ve alternatifi yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

quote:

@DonanımHaberTavsiye

bırak 2-3 yılı en az 5 yıl rahat götürür.diğerlerinin 2 yıl sonra piyasaya süreceğini teknolojiyi s6 şimdi koyuyor.

14nm işlemcili üretilen ilk telefon ve alternatifi yok.

Performans anlamında sıkıntı yok yani.

Korktuğum Touchwiz arayüzünün sonradan bozma ihtimali. Ki olur mu sizce?

Bir de 6S beklenmeye değer olur mu?

• Touchwizh kismen duzeltildi deniliyor olabilirde fakat samsung yazilimda oldum olasi sikinti soyle aykar gecsin uzun kullanimdan sonra bakmak lazim,acikiyet yoksa maceraya girmeyip iphone bakin derim bence,s6 belkide samsung tarihinin en iyi cihazi olabilir,ama o parayi suan vermek mantiksiz bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ustad sen simdi ios taki 1gb la android deki 1 gb rami kiyaslarsan hata yaparsin

Bu araba motorlarini sirf cc ye gore kiyaslamaya benzer ama daha buyuk cc her ne kadar avantaj olsa da tek kriter diil beygiri var torku var vs vs...

İphone 6 alin gecin bence kullaniyorum 5 sekme de acinca hicbir sey oldugu yok telefona sahsen

• quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

Touchwizh kismen duzeltildi deniliyor olabilirde fakat samsung yazilimda oldum olasi sikinti soyle aykar gecsin uzun kullanimdan sonra bakmak lazim,acikiyet yoksa maceraya girmeyip iphone bakin derim bence,s6 belkide samsung tarihinin en iyi cihazi olabilir,ama o parayi suan vermek mantiksiz bence

Bekle bekle nereye kadar ya

@ponchik
    Hocam,iPhone 6 konusunda kararim kesin. Ancak 6S beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 13 Nisan 2015; 23:29:21 >
  • Hocam s6 hikaye ya siz gidin xperia z3 alın hem paranız cebinizde kalır hemde suya toza daha dayanıklı bi telefon s6 teknik özelliklerini geçiyor mesela %19 daha hızlı işlemci :)

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-Z3-vs-Samsung-Galaxy-S6
  • S6 1 yıl sonra 1000 liraya düşerse içine oturur benden söylemesi, ayrıca 6 yıl götürür diyenlerde iyi sallamış.İphone 6 1 gb ramiyle bütün androidleri tokatlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlliedSL

S6 1 yıl sonra 1000 liraya düşerse içine oturur benden söylemesi, ayrıca 6 yıl götürür diyenlerde iyi sallamış.İphone 6 1 gb ramiyle bütün androidleri tokatlar.

Note 4'te fiyat farki fazla degil.

Bunda da o kadar olacagini sanmam.

i6s beklemek simdilik daha mantikli gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Seafightes

Hocam s6 hikaye ya siz gidin xperia z3 alın hem paranız cebinizde kalır hemde suya toza daha dayanıklı bi telefon s6 teknik özelliklerini geçiyor mesela %19 daha hızlı işlemci :)

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-Z3-vs-Samsung-Galaxy-S6

Sana bisey önereyim kiyaslarken kiykiyasla.com sitesini kullanma. 801ac li cihazla 7420 li cihazı sadece ghz e göre kiyaslayan bir siteyi niye kullanırsın aklım da almıyor doğrusu.

Şahsi fikrim s6dan yana hocam. Tabi beklerim derseniz 6s ve note5 de beklenir ama bekle bekle nereye kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 GB ram hakaret diyorsun da note 4 te 3 gb ram var sana 500 mb kalıyor sadece.iphone 6 da ise o 1 gb ramin 900 mb kullanabiliyosun.şu donanıma bakarak yorum yapmaktan vazgeçin artık.önemli olan kullanıcı deneyimidir.bi anlayamadınız şunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: niggas

1 GB ram hakaret diyorsun da note 4 te 3 gb ram var sana 500 mb kalıyor sadece.iphone 6 da ise o 1 gb ramin 900 mb kullanabiliyosun.şu donanıma bakarak yorum yapmaktan vazgeçin artık.önemli olan kullanıcı deneyimidir.bi anlayamadınız şunu

Ne kadar abarttın
  • quote:

Orijinalden alıntı: -zed-

quote:

1 GB ram hakaret diyorsun da note 4 te 3 gb ram var sana 500 mb kalıyor sadece.iphone 6 da ise o 1 gb ramin 900 mb kullanabiliyosun.şu donanıma bakarak yorum yapmaktan vazgeçin artık.önemli olan kullanıcı deneyimidir.bi anlayamadınız şunu

Ne kadar abarttın

Git incele kardeşim biz kağıt üzerindeki sayılara tav olmuyoruz bizzat bakıp inceliyoruz tecrübe ediyoruz.İncelemek araştırmak senin elinde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -zed-

quote:

Ne kadar abarttın

Git incele kardeşim biz kağıt üzerindeki sayılara tav olmuyoruz bizzat bakıp inceliyoruz tecrübe ediyoruz.İncelemek araştırmak senin elinde

Adamlar 3 gb ram yapıyor kullanıcak tabi ki boşuna mı yapmışlar ayrıca 1 gb'den fazla ram kalıyor note4'te bu kullanıma göre değişiyor tabii iphone'de ise 700mb civarı kalıyor

• niggas kullanıcısına yanıt
    android 500 mb kalmasının sebebi androidde boşta kalan ramin israf OLMASI YÜZÜNDENDİR BU YÜZDEN TÜM CİHAZLAR KULLANABİLDKLERİ KADAR RAM KULLANIRLAR. bu yüzden ip6 dan daha iyi bir multitaskinge sahiplerdir.
  • 3 gb note pro var ilk basta alet ii di zamanla kasiyor

Daha onceki note 2 de ole olmustu bu androide 8gb ram koysalar ancak yeter

Android cihaz ilk aldiginizda ok belki ama zamanla kasim kasik kasiliyor

• İnsan androidden sıkılıyor bir sure sonra s6 yı 2500 liradan aldın diyelim 1 yıl sonra telefonun fiyatı 1500 lira olur. Sen ikinci eli 1200 filan satarsın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.