Şimdi Ara

amigo cips değerlendirmesi (savaş konusu sıktı artık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler gündem savaş vs. neyse düzgün filmde yapılmıyor tv'ye de bakasım yok neyse sıkıntıdan dedim karnım aç ne zamandırda cips yemiyordum lays olmuş 4.5 tl kıyamadım para kolay kazanılmıyor velakin şokta çok içime sinmeyen ama ya olsun deyip aldığım amigo düz sade patatesi cipsi beklentimin üzerinde çıkması hatta tat olarak lay's kafa bile atar çünkü lays'ten yağ oranı bir daha düşük diyebilirim tabi herkeze göre farklıdır. ambalaj arkasında doğuş grubunun ürünü olduğu şok market adına üretildiği yazıyor çünkü ben acaba ambalaj farklı ürün içeriği acaba lays mi diye araştırdım meğer doğuş grubu 2013 'te kraft 'tan satın aldığı fabrikayı güncellemiş kendi cips markasıda patos ürünlerini satıyormuş daha önce patosuda tavsiye etmişler ben pek beğenmemiştim lakin ucuz cips yemek isteyenlere tavsiye edebilirim deneyenlerde yorum bırakabilir

• Yapay Zekanın Yanıtı

Amigo Cips: Bilmeniz Gereken Her Şey

Amigo Cips, Türkiye'nin en popüler cips markalarından biridir. 1993 yılında piyasaya sürülen Amigo Cips, o günden bu yana tüketicilerin vazgeçilmezi olmuştur.

Amigo Cips, çeşitli lezzetleriyle bilinir. Klasik tuzludan ekşi kremalı soğanlıya kadar geniş bir lezzet yelpazesi sunar. Her damak tadına hitap eden bir Amigo Cips lezzeti mutlaka vardır.

Amigo Cips, kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmektedir. Patatesleri özenle seçilir ve cipsler altın sarısı rengine gelene kadar kızartılır. Sonuç, çıtır çıtır ve lezzetli bir cipstir.

Amigo Cips, uygun fiyatlı olmasıyla da bilinmektedir. Çeşitli paket boyutlarında satışa sunulur, böylece ihtiyacınıza uygun olanı seçebilirsiniz.

Amigo Cips, evde film izlerken, ofiste çalışırken veya arkadaşlarınızla sohbet ederken mükemmel bir atıştırmalıktır. Kolayca taşınabilirliği sayesinde her yere yanınızda götürebilirsiniz.

Sonuç olarak, Amigo Cips lezzetli, kaliteli ve uygun fiyatlı bir cips markasıdır. İster klasik tuzlu ister egzotik bir lezzet tercih edin, Amigo Cips her damak tadına hitap edecek bir şeyler sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Amigo alıcağına 2 gün yeme migrosdaki 260 gramlık kese kağının içindeki cipslerden al. Ama amigo da yenir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İncememedbutfat İ kullanıcısına yanıt
    onu daha önce denemiştim fazla yağlı gibi gelmişti teşekkürler tavsiyen için
  • şokun cipsleri genel olarak fazla baharatlı. Lays tarzı olan daha güzel fakat o da tuzlu. Aynı şekil a101 ve biminde kendi cipsleri var. Lays olanların çoğunu denedim. A101'inki daha başarılı ve lezzetli. Tuz bakımından baymıyor
  • amigo fıstıklıdan uzak durun
  • Niye dostum bir sıkıntımı yaşadın ara sıra alıyorum ondanda

• ozanoka46 O kullanıcısına yanıt
    Genelde klasik versiyonları tercih ediyorum çünkü baharat türevleri rahatsız ediyor yalnız bana sadece doritos cipsleri bir tık daha iyi gibi diyebilirim pek sıkıntı yarattığını smyleyemem bide fırında pişmişler rahatsız etmedi fazla yersen hepsi zararlıdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gecen ay amigo cips aldım taco baharatlı alarji yaptı tüm vücüdumu kızartı bastı bide kaşıntı aman dikkat edin 1 ayda zor geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-894D9AB01 -- 9 Ocak 2020; 21:21:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanoka46

şokun cipsleri genel olarak fazla baharatlı. Lays tarzı olan daha güzel fakat o da tuzlu. Aynı şekil a101 ve biminde kendi cipsleri var. Lays olanların çoğunu denedim. A101'inki daha başarılı ve lezzetli. Tuz bakımından baymıyor
    A101 lays cakmasi guzel aynen,hatta laysden bile guzel bana gore.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cips kanser yapıyor hatırlatırım. Bunu bilip de hala yemeye devam eden istediği kadar yiyebilir, umrumda da değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.