Filmde patrick arkadaş anladığım kadarıyla psikolojik olarak kendini sürekli yetersiz görüyor benim gibi ama o kimseye çaktırmama konusunda ve başarılı bir hayat yaşama konusunda daha iyi. Kendi gibi görüneni zayıfı ve güçlüyü sevmiyor. Altyazılı izledim bazı kısımları kaçırdım Spoiler o ilk iş arkadaşını neden öldürdü mesela tam anlayamadım. Sadece basit bir kıskançlık mı? Sonda her şeyin üstünü kim kapattı ve neden? Danışman kız defterindeki çizimleri gördü sonrası nasıl devam etti hikayenin? sonu da bomba ha anladığım kadarıyla ben diyor kendimi ne kadar teşhis tetkik tasdik etsemde çözümlesem de bu bana yeni bir şey katmıyor veya faydalı bir şey. düzelemiyorum demek istiyor. Filmi izleyince kendimi buldum o yüzden rahatlamadım değil tabiki çirkinlikleri desteklemiyorum ve kendimden iyi insanları görmek isterim hayatta. Çünkü beni iyi yapan konumum değil yaptıklarım. Ama nedense patricki izleyince patrick gibi rahatladım da ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB9C04491 -- 2 Şubat 2023; 19:56:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim