Bildirim
amerikan kamyonları olmayan kamyon oyunu arıyorum
PUPIL LONDON Eye-104-Red and Beige Running ShoeErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B095CQVP5V
4 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
king of the road kral dır!! -
gerçek kamyon lisanslarıyla olan varmı bilmiyorum ama 18 wheels of steel pedal to the metal güzel bir oyundur -
Bi aralar mercedes-benz truck race die bi oyun vardı, grafikleri baya güzeldi (2001-2002 dönemi olabilir). Ama sadece mercedes kamyonlarla pistte yarışıyordun ve baya gerçekçi idi. Bulursan bi dene... -
quote:
Orjinalden alıntı: airea
Bi aralar mercedes-benz truck race die bi oyun vardı, grafikleri baya güzeldi (2001-2002 dönemi olabilir). Ama sadece mercedes kamyonlarla pistte yarışıyordun ve baya gerçekçi idi. Bulursan bi dene...
ben internetten indirdim ! güzel bir oyun ama sadece mercedes var,marka çeşitliliği yok ! -
quote:
Orjinalden alıntı: *GökCell*
arkadaşlar böyle bi oyun varmı hard truck2 dışında tabii ki şöyle mersedeslerin volvo ların olduğu güzel bi oyun , tşkrler..
mercedes-benz racing vardı xbox ve pc ye ortak çıkmıştı.güsel oyun bütün mercedesleri bulabilirsin.tır yok ama jeep var. -
en baba tır oyunu king of the road başka oyunlarla zaman öldürme -
aslında en iisi eigtheen wheleer: american pro truckers..
ama PS2 için!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X