Şimdi Ara

Amerikadan Telefon getirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar amcam New York'ta yaşıyor. Ondan telefon getirmesini isteyeceğim de. En ucuz şekilde nasıl getirtebilirim acaba? Aklıma şöyle birşey geldi. Kutusunu filan istemiyorum. Kendi telefonuymuş gibi getirse buraya bana sıfır telefonu, açtırabilir miyiz burada? Yada Kanada'da arkadaşım oturuyor, bu yaz gelecek. Ondan da isteyebilirim telefon. Aynı şekilde açtırılabilir mi burada? Yoksa telefon kutusuyla gelse sanırım gümrükte para ödemek gerekir. Kısaca gümrükteki paradan nasıl yırtarım.

• kutusu dursun atmaya gerek yok, ancaj telefon kutuda durmasın sorun çıkablir. bu şekilde getirtebilirisn.
    açtırma konusunda ise hangi telefonsa onun foruma bakarsan orda detaylı vardır, kesin bilgiye sahip değilim. Iphone alıcaksan eğer yazılımsal olarak kırman mümkün değil şu an için onu kesin olarak söyleyebilirim ama donanım olarak içini açarak işlem yapanlar var, oda nekadar doğru olur bilemem, ben emanet edemem açıkcası
  • Ben de aynı şekilde demek istedim. Kutu durmasa da olur yani telefon kutuda olmamalı. Bu arada diğer konular arasındayken 2. el dükkanına baktım hocam, DS hoşuma gitti de keşke siyah filan olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moskva

Ben de aynı şekilde demek istedim. Kutu durmasa da olur yani telefon kutuda olmamalı. Bu arada diğer konular arasındayken 2. el dükkanına baktım hocam, DS hoşuma gitti de keşke siyah filan olsa.

tek o kaldı ve sadece 2 adet var ondanda, 1 kaç güne kadar kalmazsa şaşırma derim =)
  • Bence kalmaz çünkü muhteşem ucuz. Neden o kadar ucuza satıyorsun ki ?
  • aldığım fiyatın üstünde karım var, fazla kar koymaya gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurtdışından Otomobil Getirme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pasaporttan islem yaptırman gerek trde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrtk2

pasaporttan islem yaptırman gerek trde.

hea mert kişi girerken işletir pasaporta işlendikten sonra çıkış yaparken iptal olur yeni 6 ay süresi var
  • bi şeilde telefonu geçirsin gerisi kolay. yeni imei çaktırırsın olur biter...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.