Şimdi Ara

Amerikadan sistem toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım amerikada yaşıyor rica ettim benim için ordan parçalar alıcak bütük pahalı şeyleri ordan ucuzları burdan temin etmek istiyorum
    Düşündüğüm sistem
    İ5 6500
    Msi rx480 4gb veya 8gb
    Msi b150m bazooka

Bütçem 3.000 TL yukardakileri amazondan baktığıma göre 1.7-1.9 bin lira tutuyor kalan sistem nasıl olmalı yada farklı öneriniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• asko56 kullanıcısına yanıt
    hocam bütçem:3.000 TL o parçaları alırsam gerek kasadır gerek ramdir gerek harddisktir filan onlara para yetmicek zaten 650w kasa 400-500 tl 16 gb ram de 400-500 tl
  • bu sadece benim önerim hocam ama anakarı b250 alın sonrası için direk 7 nesil destegi ile
    ugraşmayın aynı paralara geliyorsa dolar olarak kaç dolar lık bişi arıyorsunuz amazon için bu parçalara

ona göre bakıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 1 Mart 2017; 12:43:28 >
    hocam sağolun öneriniz için de sizin söylediğiniz parçalar amerikada bile 2.8 bin 200 tl kalıcak ona da sistemi tamamlıyamam ben toplam amerikadan 1.7-2 bin arası ekran kartı-işlemci-anakartı alıp kalan 1-1.300 liraya'da kalan parçaları(ram-kasa-harddisk-ssd...) gibi şeyleri alma planım
  • anladıgım kadarıyla amerikadan 1700 2000 arası bu parçaları alıcaksınız geri kalanda kasa ram hdd ssd demi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 1 Mart 2017; 12:51:11 >
    aynen ekran kartı,anakart,işlemci amerikadan geriye kalanları burdan alıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplama sistem tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Toplama PC 2000TL
    10 yıl önce açıldı
    Sistem Toplama (Bütce:300ytl)
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• direk al hocam temiz iş olur 4 slot filan harika hiç ugraşma :D
    armorla gaming arasındaki farkla ilgili bilginiz var mı hocam?
  • hocam genellikle mhz atışı oluyor diye biliyorum ben ama gaimng ile bi tam özelliklere bakıp karşılaştırmak gerek
    sizce alınır dimi hocam pişman olmam yani bi de türkiyedeki fiyat farkıyla daha da cezbetti beni
  • kafanızda o gamig modelimi var yoksa amor olanmı bide gtx 1060 6 gb lıgı alsanız sanki dahami iyi olucak türkiyede maglum fiyatlar var 6gb a çiksanız iyi mi olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 1 Mart 2017; 13:20:47 >
    gaming modeli var aklımda çünkü oyun filan oynuyorum isim filan onun için herhalde oyunlar için daha yararlıdır diye düşünüyorum gtx 1060 rx480 araştırdım çoğu kişi rx480 hem daha iyi hem daha uygun diyor oyüzden rx480 i seçtim
  • Ben de seneye varmadan yeni sistem toplayacaktım. Sizin gibi Amerikan NJ'de yaşayan arkadaşımdan rica edip yazın gelirken ufak çaplı parçaları valizinde getirmesini isteyeceğim. Kasayı da ayrı olarak Amazon.de'den almayı düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    siz nasıl bir sistem düşünüyorsunuz hocam? ve sizce benim düşündüğüm sistem nasıl olmuş? alınır mı?
  • hocam 480 in 8 gb lik modelini diyorlar daha uyugun diye 1060 alıcagına 8 likal hesabi ama 4 gb alıcaksanız bi kaç dolar daha verip 6 gb a çıkmak daha iyi gibi geldi bana gamig herzaman iyidir 480 için 4gb olan model msi in ama bi 1060 larada bakın arada 20 30 dolar oynuyorsa 1060 alın daha iyi
    şu karşılaştırma videolarını izledim çoğu rx480 yazmış kullananlarda memnun arada da 60 dolar fark var 4gb le arasında 8gb le arasında da 20 dolar fark var rx480 almayı planladım ama 4 gb mi alsam 8 mi onu bilemedim daha
  • Çok aceleniz yok ise; bir de Ryzen 5'leri bekleyin bakalım f/p durumları ne olacak. Duruma göre karar verirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.