Üniversitede okuyan bir arkadaşım staj için Amerika'ya gitti.9 Eylül'de dönüş yapacak.
Dönüşte yasal olarak sıkıntı çıkarmayacak her şeyi yanında bir miktar komisyon karşılığında getirebileceğini söyledi.
Siparişi kim verecek?
Arkadaş öğrenci olduğundan siparişlerinizi kendi imkanlarıyla oradan alması mümkün değil.Size vereceğimiz USA adresini alışveriş yaparken gireceksiniz kargonuz elimize ulaşınca size bilgi vereceğiz.
Ürünleri ne zaman teslim alırsınız?
9 Eylülden sonra isterseniz İstanbul içi elden teslim edilir isterseniz kago ile adresinize gönderim yapabiliriz.
Komisyon ne kadar olur?
Komisyonları yüksek tutmayacağım zira kendisi de öğrenci olduğundan bilet parasına katkı sağlayacak. Her bir ürün için tek tek komisyon oranı belirlemek istemiyorum.Almak istediğiniz ürünü bana mesaj yoluyla bildirin ben de size ne kadara getirebileceğimizi söylerim.
Hangi ürünleri sipariş verebilirim?
Aklınıza gelebilecek her tür elektronik eşya Telefon / Laptop / Fotoğraf Makinesi / Tablet / Parfüm / Saat / Giyim siparişi verebilirsiniz.
Ayrıca her tür Bilgisayar parçası / Ekran Kartı / Anakart / Harici Hard Disk / Flash Bellek gibi bilgisayar malzemeleri siparişlerinizi de alabilirim.
Tabi ki bisiklet getiremeyiz :) ama 20 kg yu aşmayacak şekilde siparişlerinizde yardımcı olmaya çalışırız.
Aklınızda bulunması gereken amazon gibi sitelerde sitede yazan fiyat üzerine % 8-9 arası eyalet vergisi geliyor.Bunu zaten sipariş verirken göreceksiniz ebay tarzı yerlerde bu komisyon çıkmayabiliyor.
Sipariş esnasında her konuda yardımcı olmaya çalışırım.Mesajlarınıza site üzerinden hızlı bir şekilde cevap vermeye çalışacağım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.