Şimdi Ara

Amerikadan SHARP 600 watt rms Home Teather

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar… bana amerikadan gelen sharp ev sinema sistemini satıyorum arkadaşlar dekoderli toplam 6.100 watt=toplam 600 watt rms
    faturası(owerstock.com,in northern marıana ıslands U.S.A) ve orjinal kutusu ile birlikte gönderilecektir
    sesini yarısına kadar açabiliyorum camlar titremeye daha yarısında başlıyor sesi sonuna kadar açtığınızda en ufak bir bozulma yok Müzik dinlerken bile tam bir çevresel ses sizi sarıyor film izlerken en ufak ses ayrımlarını birebir hissediyorsunuz bass ve tiz ayarlanabiliyor ekolayzer gece ,müzik,spor,film,gündüz modu var. Uyumadan önce radyosunu açın dekoderi gece moduna alın zamanını da belirlediğiniz bir zamana ayarlayın hafif çevresel sesin etkisiyle salonunuzda yumuşak ezgilerle uyuyun sonrada o otomatik olarak belirlediğiniz zamanda kendiliğinden kapansın ama en önemlisi çok temiz ve derin bir sesi var her türlü ayarı kumandası üzerinden yapabiliyorsunuz kumandası kalite hissini hemen uyandırıyor dekoderi çok şık tam dijital dolby prolojik II ,dts,dolby digital ,thx radyo dekoder yani herşey var...
    NOT:Lütfen Türkiyede satılan Creatıve ,Logiteck vs.markalarla kesinlikle kıyaslamayın unutmayın özellikler benzeyebillir ama kalitesini kullandıkça anlarsınız ben bu konularda çok ta profosyonel bilgiye sahip değilim ama birşeyler de biliyorum kendime göre)))
    bu fiyata böyle kaliteli bir sistemi Türkiyede bulmak mümkün değildir benzer özelliklerde panasonic var 1300 ytl ama sharp daha kullanışlı ve performanslı
    bende bir tanede şu anda türkiyede çok kişinin arayıp ta bulamadığı jazz9940b home teather var ama sharp onu her açıdan 5 e katlar yani ben jazzı çok beğeniyordum ama bunu dinleyince o çok sönük kalıyor.

işte özellikleri:
    Model adı Sharp sd-ht 1000h
    Özellikleri ise
    sharp sd-ht 1000h
    5.1 CH Built-in 1-Bit Digital Amplifier
    High Resolution Sound with 2.8224 MHz (64fs, fs = 44.1kHz) Ultra High Speed Sampling
    Dolby® Digital, DTS and Dolby® Pro Logic II Decoders
    Easy Set-up with Colour Coded Speaker Terminals
    AV Remote Control - Controls SHARP AV Components
    100 W/CH Front, 100 W Centre, 100 W/CH Surround, 100 W Subwoofer
    6-Speaker System Including Subwoofer
    RDS (Radio Data System) Tuner
    Magnetically Shielded 2-Way Front Speakers and Centre Speaker
    2-Band (FM/AM) Synthesizer Tuner with 40-Station Random Preset Memory
    Clock/Timer/Sleep
    1-Bit Digital Amplifier - High Resolution Sound with 2.8224 MHz
    (64fs, fs = 44.1kHz) Ultra High Speed Sampling
    not:700 ytl

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• resim koyabilirmisin arkadaşım creative 550 thx alacaktım fikrimi değiştirebilrmi bakalım

kolay gelsin
  • resim maalesef ama yerinde olsam bu sistem varken creatıve 'nin 'hiçbir modelini'düşünmezdim.

• yaww bu milletin parası ne kadar da değerli imiş böyle almazsanız almayın kardeşim gidin subları patlayan creative lere bakın giga ya 900 ytl logiteck 800 veriyorsunuz ben canavar gibi sıfır sayılabilecek amerikadan ithal Sharp faturası da mevcut 700 ytl(BEDAVA) veriyorum senin söylediğine bak satmıyorum kardeşim vazgeçtim
    neden bu fiyat gayet ucuzdur bu ürün için maliyetinin yarısına satıyorum ki Hepsi burada da panasonic var

Bir home teather sistemde ne olması gerekiyorsa fazlasıyla hepsi var inan yarı fiyatına da ne diyeyim
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17691&productid=evpanxr30tp20 bak bakalım bi karşılaştır istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaynett -- 27 Şubat 2006; 22:02:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.