Şimdi Ara

AMERİKA'ya gitmişler yardım lütfen acil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Amerika ya 4 ay için gidicem bir dil okulu seçicem fakat bölge belirliyemedim los angeles da yaşamış arkadaşım vardı çok pahalı diyor orası için uygun ev kiraları olan ve güzel bir 4 ay geçirebileceğim şehir bilen gitmiş görmüş olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firestarterkc -- 30 Ağustos 2016; 18:23:29 >

• Seçeneklerini yaz bilmem kaç tane şehir var orada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kış döneminde gideceğim için çok soğuk olmıyan bir yer olursa güzel olur. Eyalet şehir önemli değil zaten onu seçmeye çalışıyorum yani ortalama ayda 1000 $ ev kirası 1000 $ yaşam masrafı olan ve güzel vakit geçireceğim bir yer istiyorum. Arkadaşım New york, boston ve los angeles ı kafandan çıkart dedi ama bende uygun bir şehir bulamadım açıkcası. Amerikanın heryeri olur çok fazla şehir oldugu için araştırması zor ve ingilizcem de olmadığı için pek kaynak bulamıyorum türkçe malesef.
  • Los Angeles nasıl olur sizce aylık harcamam tahmini ne kadar gider bununla ilgili aydınlatabilicek varmı birde konaklamaya ne kadar gideR?
  • houston, austin.

buralarda sehir merkezine - guzel yerlere yakin yerlerde evler yaklasik 750$ seviyelerinde. eger baglatirsan elektrik-su-internet filan 850$'a guzel evlerde kalabilirsin.

ancak dil okulu masraflari karsilayabilir misin bilemem.

ayrica bir arabaya da ihtiyacin olacak market-alisveris-ulasim gibi durumlar icin. toplu ulasim cogu yerde gece de olsa devam eder ancak onlarin ulasim mantigi hep aktarma uzerine kuruldugundan cok vakit kaybedersin.
  • Bende houston Tx diyecektim ama arkadas zaten demis,

bende San franciscoda dil egitimine gitmistim zamaninda, sana tek tavsiyem Californiaya hic gitme cok cok pahali , houston hem ucuz hem guzel
    kesinlikle orda yasamak daha avantajli , houstona bak googldan binlerce okul universite kursu bulursun
  • Çınsu Gündüzün vloglarını izle wat yapan birisi kendisi gittiği yer gayet makul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar araştırmalarım üzerine San diegoda karar kıldım. Pahalı bir yer oldu ama 4 ay eğitim alıcam onda da güzel bir yer olsun istedim kış aylarına denk geliceğim için. Buradaki danışmanlık şirketiyle anlaşmam vardı danışmanlık şirketlerinde de houstonda hiçbir dil okulu ile anlaşmaları yoktu bulamadım malesef. Umarım iyi olur benim için San diego için 1000 dolar aylık ev 1000 dolar da cep harclıgı aylık yeter mi acaba?
  • 2 sene önce chicago'ya gittim orayı önerebilirim, şehirde çok güzel. Dil okulu olarak ise kaplan'a gitmiştim ve baya memnun kalmıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.