Şimdi Ara

amerika voltaj problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amerikadan gelen ve input değerleri 100-240v olan bi cihaz için regületöre ihtiyaç var mıdır?
    yoksa sadece çevirici uçla çalıştırabilirmiyim
    alet xbox 360 quick charge kit diye küçük bir şarj aleti ve fiş uçları amerika stadardında

• 100-240v yazdığına ve bizim v miz 220 olduğuna göre ALETİN ÜSTÜNDE YAZILANLARA GÜVENEREK bir sorun çıkartmayacağını düşünüyorum.Yalnız frekasn sorunu çıkabilir.Amerika'daki frekansı bilmiyorum.Araştırmak lazım.EĞER FREKANS UYGUNSA fiş dönüştürücüsü yeterdir.Tekrar ediyorum ALETİN ÜSTÜNDE YAZILANLARA GÜVENEREK bunu söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper.y -- 3 Temmuz 2007; 1:18:04 >
  • Sorun çıkmaz, şarj aletlerini genellikle asya ve avrupa uyumlu yaparlar.
  • ABD'de sebeke frekansi 60Hz. Dunyadaki diger ulkelerin cogunda ise 50Hz. Cep telefonu vb. gibi ufak cihazlar icin yapoilan sarj cihazlarinin ve adaptorlerin cogunlugu son yillarda switching power supply icin gerekli parcalarin ucuzlamasi ile birlikte tum dunyadaki elektrik standardlarini destekleyecek sekilde yapiliyor. Adaptorunuzun ustunde "100/240V 50/60Hz" ya da "110/240V 50/60Hz" yaziyorsa sadece donusturucu uc ile kullanabilirsiniz.
  • teşekkürler arkadaşlar...
    sorun çevirici uçla hallolmuştur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

amerikadan gelen ve input değerleri 100-240v olan bi cihaz için regületöre ihtiyaç var mıdır?
    yoksa sadece çevirici uçla çalıştırabilirmiyim
    alet xbox 360 quick charge kit diye küçük bir şarj aleti ve fiş uçları amerika stadardında

frekans da tutuyorsa, çevirici uçla çalışıyor denenmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.