Şimdi Ara

Amerika Rusya buz hokeyi maçı var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• datsyuk dehşet yine
  • fowler!
  • Ben takımsızım.İyi oynadığını düşündüğüm takımı tutarım hep.Bu maç çok eşit.Yardırıyorlar.Adamlar fena hızlanıyor bazen ama geçenlerde izlediğim buz hokeyi maçı efsaneydi.Bu maçta pek iş yok gibi ama bakalım yinede Zevkli geçiyor şuana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Ben takımsızım.İyi oynadığını düşündüğüm takımı tutarım hep.Bu maç çok eşit.Yardırıyorlar.Adamlar fena hızlanıyor bazen ama geçenlerde izlediğim buz hokeyi maçı efsaneydi.Bu maçta pek iş yok gibi ama bakalım yinede Zevkli geçiyor şuana kadar.

iş yok mu nerden bulcan daha iyisini hele allstar var buzda def line iyi iş yapıyor bi defa açık verdik onda da datsyuk cezayı kesti işte çok gol çok pozisyon olsa asıl hiç çekilmez

• Bana sorarsanız ABD 2007 lerdeki performansı eskisi kadar yakalayamadı , rusyanında 2 yıllık koç sıkandalı takım psikolojisini yerle bir edip tamamen salladığımı belirtmek isterim.
  • İzliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amerikanın golu gol degildi yanlız
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

amerikanın golu gol degildi yanlız

kick yok kardeş mis gibi gol fair n square
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genjuro

Bana sorarsanız ABD 2007 lerdeki performansı eskisi kadar yakalayamadı , rusyanında 2 yıllık koç sıkandalı takım psikolojisini yerle bir edip tamamen salladığımı belirtmek isterim.

şimdi de kötü dönemde ama 2006 2007 yine kötüydü bence torinoda zar zor maçlardı hep sonra vancouverda daha iyiydi rusya da hep sağlam centreman etrafında döner fedorov şimdi datsyuk takım da kendine geliyor gibi öyle gördüm
  • 3-2

• Gol iptal

• amerika tarlaları sürmüs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1OOOOOO -- 15 Şubat 2014; 16:45:06 >
  • ne saçma lan nhlde bin defa olsa bin defa goldür bu neymiş yok efendim kale bi milim yerinde değilmiş saçma fih kuralları valla haksız yere alırsak bu maçı olay olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

amerika tarlaları sürmüs

seni commie seni fırsat mı kolluyon en ufak şeyde tamam gol goldü ama fih kuralı öyle koymuş hacı ben mi koydum kuralı biz napalım
  • shootout
    go johnny go!
  • Amerika aldı maçı
  • Amerika kazandı
  • quick n oshie!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.