Şimdi Ara

AMERIKA'DAN SIPARIS ALINIR. SON GUN 24 ARALIK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar amerika'dan bir arkadasim Turkiye'ye geliyor. ()
    agirlikli olarak cep telefonu gibi seyler getirebilir -mantikli bir kar birakacak, cok yer kaplamayan herhangi bir sey olabilir-

hernagi marka android telefonu pm ile yada mesaja cevap olarak sorabilirsiniz. TR fiyati ile USA fiyatini kiyaslayip ona gore fiyat veririm. ne cok paragozluk yaparim ne de gelmeye degmez seylerle ugrasmis olurum.

Duzeltme : iphonelar icin 50 dolarlik vergileri eklemeyi unutmusum. fiyatlar su sekilde olmustur son haliyle:
    iphone 5s 16 gb : 1625 tl. (sanalpazar 1705 tl)
    iphone 5s 32 gb : 1795 tl (sanalpazar 1886 tl)
    iphone 5s 64 gb : 1990 tl (sanalpazar 2090 tl)

iphone 5c 16 gb : 1425 tl (sanalpazar 1497 tl)
    iphone 5c 32 gb : 1625 tl (sanalpazar 1707 tl)

bunlarin yanisira ipad, xperia serisi andoridler, macbooklar, TRde bulunmayan cihazlar icin mesaj atabilirsiniz. hicbir cihazin pasaport kaydi vs ile ilgilenemeyecegiz. Bu fiyatlar kayit ucreti vs dahil degildir.

fiyat verirken gozununde bulundurdugum kriterler;

cihazlarin iki ulke arasindaki fiyat farki yeterince mantikli mi, getirmeye deger mi?
    Bir de cihaz cok yer kapliyor mu? iphone ve diger telefonlarda kar marjimi 100 dolar olarak belirledim, ama burada dahi hemen bulamayacagim bir cihazi ayni fiyata getirtemeyebilirim. Cok yer kaplayan cihazlar icin de benzer bir kriterim olacak. Taleplere ve diger durumlara gore fiyatlarim degisebilir.

odeme konusu ; sahsen forumdaki 5. yilima girmeye 1 ay kaldi, diger arkadasim da 8 yillik bir uye ama bu ara giremiyor (belki girer bilemem)
    referansli ve eski uyelere once kargo sonra odeme seklinde yapabilirim. Diger arkadaslardan bana guvenmek isteyen once parayi yatirabilir sonra cihazi alir, yada elden verebiliriz (istanbul, Ankara, Sanliurfa, trabzon, giresun, sakarya uygun tarihler var)
    son secenek olarak sanalpazar vb siteleri kullanabiliriz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u.s.b.3 -- 16 Aralık 2013; 22:09:01 >

• Gerçekten tebrik ediyorum sizi param olsa nexus 5 32gb sipariş edicektim 350$+100$ =900 lira gerçekten iyi fiyat hatta belki 24 aralığa kadar param olur inşallah tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm

• quote:

Orijinalden alıntı: omerfaruk18_34

Gerçekten tebrik ediyorum sizi param olsa nexus 5 32gb sipariş edicektim 350$+100$ =900 lira gerçekten iyi fiyat hatta belki 24 aralığa kadar param olur inşallah tabi

tesekkurler hocam, ama galiba bir yanlisiniz var nexus 5 konusunda. o kadar ucuz degil (:
  • u.s.b.3 U kullanıcısına yanıt
    Pardon 16 fiyatı 350 dolar :)

• quote:

350 dolar + vergi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: u.s.b.3

quote:

350 dolar + vergi :)

Hadi ya öyle birşey mi var ne kadar oluyor yani hocam ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 40 dolar civari bir sey olur. Eyalete gore degisiyor vergiler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.