''Türk milletinde bıçak kemiğe dayandı'' İstanbul (AA) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Dış İlişkiler Danışmanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Egemen Bağış, PKK terörü konusunda ABD ile istedikleri kadar işbirliği yaptıklarını iddia etmediğini belirterek, ''Artık Türk milletinde bıçak kemiğe dayandı. Bu konuda müttefikimizden bir an evvel gerekli adımları atmasını bekliyoruz'' dedi.
ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu'nda düzenlenen ''Bağımsızlık Günü'' resepsiyonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Egemen Bağış, Türkiye ile ABD ilişkilerinin ne en iyi çağında, ne de en kötü çağında olduğunu vurgulayarak, iki stratejik ortağın kendi çıkarlarını düşünerek hareket ettiklerini ve karşılıklı hassasiyetleri olduğunu dile getirdi.
Irak'ın toprak bütünlüğü ve kaynaklarının Irak halkına aidiyeti konularında Türkiye ve ABD'nin işbirliği içinde olduğunu kaydeden Bağış, ''Ancak PKK terörü konusunda ABD ile istediğimiz kadar işbirliği yaptığımızı ben de iddia etmiyorum. Artık Türk milletinde bıçak kemiğe dayandı. Sayın başbakanımız da bu konuda gereken görüşmeleri yapıyor. Bu konuda müttefikimizden bir an evvel gerekli adımları atmasını bekliyoruz. Bu, çok yerinde ve haklı bir beklentidir'' diye konuştu.
mynet.haber
yoruma gerek yok.hey Allah'ım yarabbim ya bu ülkenin güvenliğini abd mi sağlıyor bu ülkeyi amerikamı yönetiyor
quote:
Orjinalden alıntı: Fetih
''Türk milletinde bıçak kemiğe dayandı''
mynet.haber
yoruma gerek yok.hey Allah'ım yarabbim ya bu ülkenin güvenliğini abd mi sağlıyor bu ülkeyi amerikamı yönetiyor
Dünyayı ABD yönetiyor.
Irağa girmenin ülkeye faydasını anlatabilecek biri var mı ?
İÇERDEKİLER BİTTİ ZATEN DIŞARDAKİLER KALDI TÜRKİYE EĞER BİR HAREKAT DÜZENLERSE BU 3 AYDAN AZ SÜRMEZ EE PEKİ BU HAREKAT PKK'YI BİTİRECEK Mİ? HAYIR DARBE VURACAKMIŞ G.K.B'NI SAYIN ANIT BÖYLE SÖYLÜYOR PEKİ DAĞLARDA PKK'LI KALDI MI? KALMADI HEPSİ DAĞLARDAN İNDİ BÖYLE BAĞRA BAĞRA BİR OPERASYON YAPILMAZ AMA ŞUNU BİLİYORUM 23 TEMMUZDA BU OLAYLAR BİTECEK SEÇİM ÖNCESİ BAŞLAR (BİRİLERİN İSTEĞİYLE) MHP'DE BUNDAN RANT TOPLAR APO'NUN ASILMA KARARI BAŞBAKANLIĞA GELİNCE'DE MECLİSE GÖNDERMEZ