Şimdi Ara

Amerika'dan Iphone4 Alanlar Nerden Aldınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ablam New Jersey'de oturuyor. New Jersey yada New York da nerden kontratsız iphone 4 alabilirim.

NY 'da 4-5 tane mağaza var.

Lütfen yardım edin. Az sürem kaldı.

• up !!
  • kontratsız apple store lardan alabilir.
    new jersey ve çevresindeki apple storeları apple sitesinden öğrenebilirsin.
    ben üç tane yazayım

Address:

1 Garden State Plaza, Space I1A Paramus, NJ 07652 (201) 975-9500
    Address:

55 Parsonage Road Edison, NJ 08837 (732) 321-5506
    Address:

767 Fifth Ave. New York City, NY 10153 (212) 336-1440

şimdilik buralar... ama garden state plaza dan alabilir.
    bir kişiye günlük 1 adet veriyorlarmış. Bir arkadaş yazmıştı.
  • arkadaşım her app store satmıyor kontratsız. o yüzden soruyorum. ama yine de yardımcı oldun teşekkürler..
  • Kontratsız satıyor, sim kilitsiz satmıyor.. İkisini karıştırmayalım..
  • tüm apple storelarda ellerinde bitmediyse bulabilirsin. lakin 4.0.2 versiyon cogu yani jb yapamıyorsun, telefonlar simkilitli. arastır bulabilirsen 4.0.1 versiyon ara ama cok zor.
  • Benim kuzende work and travel ile abd.de ama hangi eyalette bılmıyorum. Apple store da acaba 16gb iphone4 ne kadardır? eyaletlere gore değişir mi? Bir de ingilterede londra da arekadasım var gelırse yakında ondan mı aldırsam? Sizin fikriniz nedir bu konuda?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerikadan Macbook alan oldu mu?
    5 yıl önce açıldı
    Dubai'de PS5 Nereden Alınır ?
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: | PoSeidoN |

Arkadaşlar Ablam New Jersey'de oturuyor. New Jersey yada New York da nerden kontratsız iphone 4 alabilirim.

NY 'da 4-5 tane mağaza var.

Lütfen yardım edin. Az sürem kaldı.

Her apple store satiyor ama bazilar killik yapiyorlar, hediye almak istediginizi kesinlikle belirtiniz. Ayrica ablanizin usa kimligini mutlaka goturun onu okutacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saredsa

Benim kuzende work and travel ile abd.de ama hangi eyalette bılmıyorum. Apple store da acaba 16gb iphone4 ne kadardır? eyaletlere gore değişir mi? Bir de ingilterede londra da arekadasım var gelırse yakında ondan mı aldırsam? Sizin fikriniz nedir bu konuda?

fiyatlar degismiyor, 599dolar +Vergi 647 dolara geliyor. Eyaletler arasi vergi orani degisebilir ufak tefek oynamalar olabilir ama genelde %8.
    Ingilteredeki fiyatlardan haberim yok ama cok daha pahali oldugunu biliyorum.
  • İngilterede ise simkilitsiz 16gb 1170TL
  • up!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.