Şimdi Ara

Amerika'dan bisiklet getirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bisikletimi satıp yeni bir dağ bisikleti almak istiyorum. Yakın zamanda babam amerika'ya gidecek her bok orada ucuz olduğu için bisikleti de orada getirteyim dedim fakat aklımda ebay ve amazondan başka bir site yok. Yaklaşık 600 dolara güzel bir şey almak istiyorum. Site ya da marka önerisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tahrikk

O fiyata bir sıfır daha eklersen Amerika'dan bisiklet alman mantıklı olur.

Bende 912$ lık bisiklet getirticem. 6000 dolarlık getirtmenin mantığını anlayamadım
  • Arada önemli bir bir fiyat farkı olmaz, bir sorun çıkarsa garantisi olmaz, belki de aradaki fiyat farkından fazla bagaj parası vermek gerekir. Türkiye'de bisikletler ucuz. Çünkü Tayvan'da üretiliyor ve Tayvan Türkiye'ye daha yakın. Bugün 10 liraya aldıüınız bir malın en önemli maliyet kalemlerinden birisi ulaştırmadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tahrikk

Arada önemli bir bir fiyat farkı olmaz, bir sorun çıkarsa garantisi olmaz, belki de aradaki fiyat farkından fazla bagaj parası vermek gerekir. Türkiye'de bisikletler ucuz. Çünkü Tayvan'da üretiliyor ve Tayvan Türkiye'ye daha yakın. Bugün 10 liraya aldıüınız bir malın en önemli maliyet kalemlerinden birisi ulaştırmadır.

aynı bisikletten türkiyede yok maalesef. türkiye de bmx den başka hareket bisikleti satan aktif pedal var sadece. ns bikes holy1 almayı düşünüyorum o da sadece yurtdışından gelebilcek bir bisiklet

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.