Şimdi Ara

AMERİKA'DAN ALIŞVERİŞLERİNİZ GETİRİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Senede birkaç defa Amerika’ya gidiyorum ve uçak masraflarımı bir nebze de olsa çıkarmak için yanımda bir şeyler getiriyor ve ufak bir miktar taşıma ücreti ile teslim ediyorum. Yanımda kişisel eşyam kısıtlı olacağı için 46 kg hakkımın neredeyse tamamını sizlere ayırabiliyorum. Havacılık kurallarına göre ve/veya Türkiye gümrük mevzuatına göre yasaklı olmadığı sürece istediğiniz her ürünü (makul boyutlar çerçevesinde) getirebiliyorum. Sadece cep telefonu getiremiyor olacağım, bu hakkı kendime saklı tuttuğum için. Laptop konusunda havaalanında kontrol aşamasında bir sıkıntı yaşamamak için kutusuz getirmek zorundayım.

Getireceğim ürünün boyutuna göre 20$’dan başlayan fiyatlarla, makul koşullar çerçevesinde bir fiyatlamaya gidiyorum.

Gidiyor olacağım eyalet New Hampshire olup vergi cennetidir. İnternetten alınan ürünlere hiçbir vergi ödenmemektedir. Böylece aldığınız üründe yaklaşık %9 daha karlı duruma geçiyorsunuz.

- İnternetten sipariş verip kalış adresime benim adıma gönderebilirsiniz. Böylece bana bir ön ödeme yapmanıza gerek kalmamakta.

- Benim bir ürün almamı isterseniz Amazon sitesi üzerinden ürün linkini benimle paylaşıp ürünün %20’sini önden hesabıma yatırmanızı isteyeceğim.

Her halükarda bana gelen ürünü/ürünleri uçağa binmeden önce kontrol etmek durumundayım. Böylece uçağa binmeye çalışırken yasaklı bir ürün nedeniyle havaalanında “misafir edilme” riskini bertaraf etmiş oluyorum. Ödemeler ürünün tutarı olan USD para biriminde yapılacaktır. TL herhangi bir tutar kabul edilmeyecektir. Böylece ne siz ne de ben kur riskine maruz kalmış olacağım.

Ürünleri Türkiye’ye döndüğüm gün itibariyle elden teslim edebilirim, ya da başka bir şehirden alacaksanız kurumsal anlaşmalı indirimli kargo ile istediğiniz şehre gönderim sağlayabilirim.

Getirebileceğim ürün adetlerinin sınırlı olması nedeniyle ürün ihtiyacınız varsa vakit kaybetmeden irtibata geçmenizi rica edeceğim.

Amerika’dan alına ürünlerin çok büyük bir kısmının sadece Amerika’da garanti kapsamına alındığını göze alın lütfen. Bunula birlikte Amerika’ya düzenli benim ya da arkadaşlarımın yolculukları olması nedeniyle makul bir süre zarfı içerisinde ürün iade şansım bulunmaktadır.

En yakın yolculuğum 25-28 Ekim New Hampshire'dır. Bu gidişim için ciddi bir süre kısıtı vardır. Alışveriş için Amazon Prime hesabım kullanılarak hızlı gönderi sağlanır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerika'dan alışveriş
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.