Arkadaşlar TR'deki web adresimi Amerika'daki bir hosting firmasına taşıyacam bunun için etraftan araştırdım en iyi hosting firması hangisi biliyormusunuz ?
Global 400' e yakın web hosting firmasının indexlendiğini de ekleyeyim :)
bu arada web sitemi farklı hosting firmasına taşımak için ne yapmam gerekiyor bu arada ?
şuan kullandığım şirkete para ödemem gerekiyormu ?
quote:
Orijinalden alıntı: Darkwinter
Global 400' e yakın web hosting firmasının indexlendiğini de ekleyeyim :)
bu arada ödemeler çoğunluk olarak hep aylıkmı ödeniyor bunlarda yıllık ücret göremiyorum ?
quote:
Orijinalden alıntı: gökhan-arıcı
bu arada web sitemi farklı hosting firmasına taşımak için ne yapmam gerekiyor bu arada ?
şuan kullandığım şirkete para ödemem gerekiyormu ?
Merhaba,
Şuan alanadınız web hosting firmanızda ise transfer için ücret ödemeniz gerekebilir. Yıllık ödeme seçenekleri de mevcut; hatta çoğunluğu indirim bile yapıyor. Ne için kullanacağınızı söylerseniz, size firma tavsiyesinde bulunabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: gökhan-arıcı
Arkadaşlar TR'deki web adresimi Amerika'daki bir hosting firmasına taşıyacam bunun için etraftan araştırdım en iyi hosting firması hangisi biliyormusunuz ?
Dreamhost ya da Justhost.com bunlari oneririm , ama isi cok siki tutuyorlar, kimlik fotokobisi , siteyi ne amacla kullanacagin. Alisverisi yaptigin kartin , numaralari gizlenerek taranmis resmi gibi bir suru sey..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme