Önde gelen araştırma firmalarından IDC tarafından yayımlanan raporda, Amerika'da ikinci çeyrek dahilinde en çok satışı yapılan akıllı telefonlar listelendi. Beklendiği gibi Rim ve Apple uzak ara öndeler. Uzun bir aradan sonra ilk kez Rim model bazında iPhone'u geçmeyi başardı. Bunda İkinci çeyrekte duyurulacağı bilinen 3Gs nedeni azalan iPhone 3G satışlarının etkisi büyük.
Samsung ve nokia'nın iş telefonları bile multimedyaya kaçıyor biraz o yüzden esamesi okunmuyor. E71 güzel ve karizmatik belki o listeye girebilirdi ama listedeki telefonlar da E71'den üstün. Iphone kendine iyi bir yer edinmiş çünkü blackberry iphone'dan önce neredeyse tüm piyasayı ele geçirmişti tabi htc ile beraber.
hiç şaşırmadım ... gayet iyi seçimler yapmışlar...
çünkü nükia sadece bizim gibi ülkelrde tutuyor
ben kanadada yasıyorum lıstenın aynısı burası ıcınde gecerlı nokıa samsung lg burada kotu mal olarak bılınıyor arkadaslar nıyedır bılmem ama benım bılg markası dell ama kımse yuzune bakmıyor burada
Alışkanlıklarda önemli zira ABD ilk başta GSM kullanmıyordu Nokia ABD için çok az model üretti ve tanınmadı Samsung ise görece geç girdi marka imajıda kafalarda yer edince geri dönüş biraz zor olur (Nasılki avrupada Nokia iyi yer etmiş ise)