Şimdi Ara

American Truck Simulator (2016) [ANA KONU] (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.815
Cevap
79
Favori
122.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen ya arizona'yıda merak ediyo herkes umarım tez zamanda çıkar ama bence yinede 1 ayı bulur diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstersen ets 2 için mod çıktı hemde aynı o resimde ki gibi tırın simgesi de filmde ki gibi optimus prime'ın simgesi var direksiyonda.Çok güzel bu tır transformers 4 filminde kullanıldı bu tır aşağıda o bahsettiğim ets 2 modun videosunu atıyorum bak.

iuliyoutube
    ★ Euro Truck Simulator 2 ★ - Optimus Prime - Transformers 4
    https://www.youtube.com/watch?v=HiAKY0Qn8m0

• isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Amerikan tırlarında da ne çok marka ve model varmış ya hakatten güzel makina

Buda benden olsun bakalım beğenecek mısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKES -- 8 Şubat 2016; 0:02:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

ETS2 de mod olarak varmis :)

Uzun yol için 3den fazla puan vermeyin gerisi işe yaramıyor.

Birde biz neden bu oyunda 50 60 70lerin vs eski tırlarını süremiyoruz? oyunun başında hurda tırlarla iş yapsak güzel olurdu, onların lisans parasıda fazla yoktur tahminim.

Orijinalden alıntı: _EsmeR

Arkadaşlar oyunu steamden aldım indirdim gireyim dedim çalışmayı durdurdu hatası alıyorum oyunu hiç başlatamadan :S Wind 7 64 bit kullanıyorum problem ne olabilir ?

ETS 2 de aynı sorunu yaşıyordum windowsu formatladığım sürümü değiştirdim düzeldi.Ne alak derseniz şöyle diyim 32 bit olanı açılırken 64 bit olanı hata veriyordu.

Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete,Nigete..Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi.
  • @Ewarrr

Hocam merhaba kusura bakma rahatsız ediyorum, hocam nvidia denetim masasından ATS için "Kenar Yumuşatma - FXAA" Açık yaptım ama bunun ayarı hangisi 8x yapmak için? Bir üstünde "Kenar Yumuşatma - Ayar" var bu FXAA'nın ayarı mı yoksa farklı mı?

Bide bu "Eşyönsüz süzme" nedir, genel ayarlarda 8x olarak ayarlı ama bu ayar oyunlarda varsa "uygulama kontrolünde" seçilmesi önerilir falan yazıyor, bunu ne yapayım? ATS'de "eşyönsüz doku süzmesi" diye bir şey var zaten o yüzden nvidia'dakini "uygulama kontrolünde" şeklinde ayarlasam mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaplıBardak -- 8 Şubat 2016; 1:50:32 >

Ben oyunda insan görmek istiyorum kırmızı ışıkta veya yaya geçişlerinde geçsinler yol verelim.Polis arabası bizi durmaya zorlayın durduktan sonra araya resim animasyon girsin öyle alsın cezayı.Bunları yapımcıya herkes mail atsın bu oyuna nereden baksanız 10-15 dlc gelecek yarısı paralı olsa iyi kazanacaklar karşılığını versinler.

Orijinalden alıntı: Ewarrr

Hocam merhaba, kenar yumuşatma yı x8 yapbilirsiniz...
    Eşyönsüz süzme zaten vsync ayarı oluyor benim bildigim oyunun ayarlarındanda açıp kapatabiliyorsun

Hocam eşyönsüz süzme anladığım kadarıyla kenar yumuşatmasına benzer bir şey. Dokuların bulanıklığını azaltıyor falan yazıyor okudum kadarıyla. Ve nvida'dan eşyönsüz süzmeyi x16 yapınca oyun kasmaya başladı biraz şehirdeyken falan, öncesinde en azından kasma olmuyordu. Tekrar nvidia'dan eşyönsüz ayarını "uygulama kontrolünde" yaptım oyun kendine geldi. Büyük ihtimal uzaklardaki bulanıklıklar için bu ayar. Zaten oyunda grafik ayarlarında da "Eş yönsüz doku süzmesi" adı altında çubuk şeklinde bir ayar mevcut. O zaten en sağda yani full. Herhalde onun üzerine bide nvidia'dan da x16 yapınca sistem kaldırmadı. Kenar yumuşatma x8 ve fxaa açık şu an böyle oynuyorum sorun yok.

• SaplıBardak S kullanıcısına yanıt
    Ya bu oyun xbox one kontrolcüsüyle iyi oynanır mı ki:))

Psn: CanaWAR_
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Ets 2 de ne modlar var görseniz adam tırın arkaya televizyon yatak koymuş gidip oturabiliyorsun.Ats ye nasıl istediklerimiz konusunda ulaşabiliriz.

Ben oyunda insan görmek istiyorum kırmızı ışıkta veya yaya geçişlerinde geçsinler yol verelim.Polis arabası bizi durmaya zorlayın durduktan sonra araya resim animasyon girsin öyle alsın cezayı.Bunları yapımcıya herkes mail atsın bu oyuna nereden baksanız 10-15 dlc gelecek yarısı paralı olsa iyi kazanacaklar karşılığını versinler.

Eski King Of The Road'da vardı bu. Polis ya da Mafya durdurmak için her şeyi yapıyordu. Mafya durdurursa hatta inip silah çekiyordu. Çok sıkı bir polis takibi vardı ki NFS'yi aratmıyordu (Hatta polisler BMW M5 ile kovalıyordu üstelik oyuncu da BMW M5 kullanabiliyordu). Yola kapan döşemeler, helikopterle kovalamalar falan. Mafya yolunuzu keserse malınıza el koyuyordu (Kaçak mal taşıyabiliyordunuz, eroini yumurta olarak gösterebiliyordunuz ama mafyanın istihbaratı kuvvetliydi). Yakıt almak bile daha gerçekçiydi. Pompa üzerinde fiyat görüp istediğimiz miktarda alım yapabiliyorduk. ETS'de gel işaretin üstüne bas Enter'a bekle. King Of The Road'da kaçak mazot olayı bile vardı. Sote yerlerden ucuza alabiliyordunuz. Efendime söyleyeyim

Bkz. 2001'de çıkmış oyundan bazı detaylar:
    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]
    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]

Mafya önümüzü kesip bizi soyarken

http://forum.donanimhaber.com/m_7125985/mpage_2/tm.htm

M5 ile yardıran bir arkadaşımızın konusu bu da.

Ya ikide bir King Of The Road diyorum ama bugün bu özelliklerle bir oyun güncel bir grafik motoru ve güncel bir oyun motoru ile yeniden yazılsa emin olun piyasada ne ETS bırakır ne başka bir yapım. Bir tek Rig'n Roll'dan umutluydum o da açıkçası yanına bile yaklaşamadı.

Bu arada dün biraz ETS biraz ATS oynayıp karşılaştırma yapmak istedim, ATS'nin 1 mili ETS'nin 1,5 kilometresi gibi olmuş. ATS'de mesafeler aşırı kısa. Tüm eyaletler eklendiğinde bile gözümüz korkmadan sanırım bir uçtan bir uca gidebileceğiz. Keşke daha uzun olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 8 Şubat 2016; 8:38:12 >
    2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...)

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    kesinlikle hocam fikirlerinize katılıyorum.
    baştan savma yapılmış dx9 destekli oyun hala günümüzde çıkartılıyor ya yazıklar olsun...
    asıl suç bizde gidip alıyoruz ben bu sefer ats yi deneme amaçlı zorrendden indirdim.bu oyuna bpara vermeyecegim hatalarını insanları keriz durumuna koymalarını istemiyorum..
    Günümüz oyun motoruyla bu oyun efsane olurdu..
    yeni oyunlar dx12 destekli geliyor bunlar hala dx9 ile oyun cıkartıyorlar.
    Ya muhteşem paralar kazanılabilir ama demekki bu hallerinden hoşnutlar ki umurlarında değil.sağlak degillerdir muhakkak düşünüyorlardır ama işşlerine glemiyor ne gerek var aynı grafik motoruyla yolları değiştir 2 tır koy tamam işte...

Orijinalden alıntı: Ewarrr

kesinlikle hocam fikirlerinize katılıyorum.
    baştan savma yapılmış dx9 destekli oyun hala günümüzde çıkartılıyor ya yazıklar olsun...
    asıl suç bizde gidip alıyoruz ben bu sefer ats yi deneme amaçlı zorrendden indirdim.bu oyuna bpara vermeyecegim hatalarını insanları keriz durumuna koymalarını istemiyorum..
    Günümüz oyun motoruyla bu oyun efsane olurdu..
    yeni oyunlar dx12 destekli geliyor bunlar hala dx9 ile oyun cıkartıyorlar.
    Ya muhteşem paralar kazanılabilir ama demekki bu hallerinden hoşnutlar ki umurlarında değil.sağlak degillerdir muhakkak düşünüyorlardır ama işşlerine glemiyor ne gerek var aynı grafik motoruyla yolları değiştir 2 tır koy tamam işte...

Hocam şimdi bir simülasyonun temel ögeleri vardır. Grafik kalitesi benim için en azından 2. planadadır. Oyun akıcı olsun yeter derim. Tabii netlik olacak ama ışık hüzmesi ve blur arasında bir simülasyon olmaz bence. Zira akıcılığın şöyle bir avantajı var ki sürdüğüm araca hakimiyet hissi. LFS'yi oynadıysanız grafikleri zayıf bile olsa araca hakimiyet hissini verir. Mesela LFS'de yaptığım frenle aracın tahmini nerede duracağını öngörebiliyorum, gerçek aracımda da öngörebiliyorum. ETS ya da ATS'de oyun bu akıcılığı vermediği için istediğim hakimiyet hissini alamıyorum.
    Onu bir kenara bırakalım, simülasyon demek detay demektir. Mesela o kadar detaylı modellenmiş TIR'a tekerin dönüş hızıyla orantılı hızlarda dönecek bir krank şaftı koyamamışlar mı? Kamyon sürüyoruz sonuçta, o dönen şaft çok zor bir şey değil. En basit detay bu. Onun dışında mesela camdan kafayı çıkartmak, pat diye çıkartıyoruz. Çıkarınca sesler falan değişiyor. Arkadaş cam açma düğmesi var orada, basit bir animasyonla camı açıp kapatabilelim. Taa 2007'deki Test Drive'da vardı bu olay. Camı açınca sesler değişsin ne bileyim atıyorum karakterin uykusu gelmişse uyku seviyesi biraz düşsün. Petrolden kahve alarak gene biraz düşürelim (Sonra dinlenme daha uzun sürsün). Sonra yol uzun sürsün abi, yükü aldım 350 mil diye ulan 10 dakika uzun yol gidemeden pat yol bitti. Nerede kaldı simülasyon? Nerede kaldı "yol".
    Detay da detay diyorum ya, ben anlık tüketimi tek kalemde görmek istemiyorum. Bir tane aracı aldım alalı sıfırlanmayan uzun vadeli tüketim olsun. İki tane de "Trip" olsun. Trip'leri istediğim zaman sıfırlayabileyim (Mazot alımdan alıma, yük götürmeden götürmeye). Sonuçta çok zor bir şey değil. Ha çok mu gerekli? Eğer bir simülasyon oynuyorsam gerekli hocam bence. Yükü teslim edip dorseyi attıktan sonra aracı müsait bir yere çekip "Ne mazot yakmışım ne yol yapmışım" hesaplayabilmek istiyorum. Herkes yapmak istemeyebilir ya da yapmayabilir ama ben yapmak istiyorum. İstediğim zaman sıfırlayabildiğim bir uzun süreli tüketim ibaresi görmek fena mı olur.
    Yani yazacak çok şey var. Ama oyunu aldık bir kere.

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    Hocam niye yapsinlar ki.
    Rakibi sayilacak bi oyun yok piyasada.
    ETS2 gibi cok tutmus bir oyun var,insanlar deli gibi yeni oyun bekliyor.
    Geriye kaldi 48 eyalet, 5erli 5erli satarlar dlc olarak 2 3 yil icinde.
    En sonunda da biz koskoca amerikayi oyun yaptik vs vs aciklama yapar firma.
    Ne gerek var senin saydigin detaylara.
    Tek tusa basinca benzin al, tek tusla uyu
    Bas gaza teslimat yap.
    Bankadan kredi al, garaj al, 3 sofor al zaten ondan sonra para sikintinda kalmiyor oyunda.
    Hayirli olsun yeni oyunumuz

Orijinalden alıntı: goodorevil

Bu arada dün biraz ETS biraz ATS oynayıp karşılaştırma yapmak istedim, ATS'nin 1 mili ETS'nin 1,5 kilometresi gibi olmuş. ATS'de mesafeler aşırı kısa. Tüm eyaletler eklendiğinde bile gözümüz korkmadan sanırım bir uçtan bir uca gidebileceğiz. Keşke daha uzun olsa.

1 mil zaten 1.6 km dir

Orijinalden alıntı: emir_hks

quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

1 mil zaten 1.6 km dir

Ters olmuş hocam, ETS'nin 1 km'si ATS'nin 1.5 mili gibi diyecektim.
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.