Şimdi Ara

American Megatrends TPM silme isteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dün bilgisayarıma format attım.Bugün driverları vs kurdum gerekli yazılımlarımı indirdim.Bilgisayarı yeniden başlattım ve her yeniden başlattığımda bu hata çıkıyor.Bilgisayarı kapat yaptığımda çıkmıyor yeniden başlat yaptığımda çıkıyor esc bastığımda bilgisayar normal bir şekilde açılıyor.Ama sanırım TPM temizlememi istiyor TPM hakkında da pek bilgim yok ayrıca bu boş bir alert mi yoksa temizlemem mi gerekiyor?

Şuan temizlersem bilgisayarı normal bir şekilde kullanabilir miyim? Yoksa dediğim gibi formattan sonra bazı şeyleri indirdim şimdi TPM temizlersem diğer indirdiğim dosyalar driverlar vs sıkıntıya girer mi?.

Ayrıca formatı windowsun kendi sıfırlama özelliğinden attım harici bir usb vs kaynaklı atmadım.Son olarak anakartımın versiyonunu bir kontrol etmek istiyorum windows update otomatik olarak yüklediği için anakartımın sürümüne nasıl bakabilirim? Güncel değilse güncel sürücü yükleyeceğim.

American Megatrends TPM silme isteği

• F12 basıp TPM temizliyecektim şimdi de o ekran artık çıkmamaya başladı o ekrana girmenin kısayolu vs var mı?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.