American Cocer yavruları 450 TL. EVET yanlış duymadınız TAM 450 TL. Bazıları merakla soracaktırlar ? Neden Piyasada en ucuz yavru 600-750 TL iken burda 450 TL. Cevap basit ve ÖZ. BİZ DİREK ÜRETİMDEN SİZE SUNUYORUZ. ARADA HİÇBİR PETSHOP YOK.
Malum böyle olunca aradaki fark sizin cebinizde kalıyor
ARAŞTIRIN BAKIN PİYASADA VE BURADA SATILAN AMERICAN COCCER YAVRULARI ILE BIZIM SIZE VERMIS OLDUKLARIMIZ ARASINDAKI FARKI SİZ GOZLERINIZLE GORUN. BIZ PALAVRA SATMIYORUZ MALIYETINE VERIYORUZ. BU TAMAMIYLE SİTEMİZİN KAMPANYASIDIR. MEVCUT ELIMIZDE 3 ERKEK 1 DİŞİ YAVRU KALMIŞTIR. RESIMLERDE GORDUGUNUZ ACIK RENLILER ERKEK KIZIL RENKLI OLAN YAVRU DISIDIR. SON SON SON FIRSAT. PİYASA DEGERINDEN AŞAĞI SATMA SEBEBIMIZ TAMAMIYLA SITE TANITIM KAMPANYASIDIR. KACIRMAYIN HEMEN ARAYIN GORUSELIM SIZIDE BIR YAVRU SAHIBI YAPALIM…. MURAT DURGUT ZOOTEKNIST ( HAYVAN BILIMCISI ) MUHENDİS 0536 586 69 42
Golden Retreiver Buradan Alınır Neden mi?
Neden mi? Anne ve Baba köpeği görerek alırsınız Safkan ırk özelliklerine sahip köpek sahibi olursunuz. Petshoplardaki yalanlardan uzak sadece direk yerinden alırsınız. İstenildiği taktirde Güncel resimlere anında sahip olabilirsiniz. Mesleğinde uzman Zooteknist Tarafından yetiştirilen köpeklere sahip olursunuz. En önemlisi Fazla yüksek fiyat vermeden Maddi durumunuza uygun bir yavru alırsınız. İşte Yavru Köpeğimiz Fiyatı : 400 TL 03-12-2009 Dogumlu
İşte Baba Köpeğimiz
Tanıtım Sitemiz BURADA tıklayınSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
keşke cocerların resimleriyle oynamasaymışınız daha net olurmuş. Alacagımdan degil inanılmaz bir hayvan sever oldugum için inceledim bu ilanı. Umarım gitcekleri ailede mutlu olurlar. Hayırlı satışlar...
fiyatlariniz oldukca uygun ama bi soru sormak istiyorum yavrularin asi karnesi,pasaportu yada yurt disina cikarirken kullanabilecegimiz belgeleri varmi? cunku ben yurt disinda yasiyorum yasadigim ulke ab uyesi degil eyer ustte belirttigim belgelerden birisii veriyorsaniz babama baski yapmaya basliyacagimda
quote:
Orijinalden alıntı: YagmurGokdemir
fiyatlariniz oldukca uygun ama bi soru sormak istiyorum yavrularin asi karnesi,pasaportu yada yurt disina cikarirken kullanabilecegimiz belgeleri varmi? cunku ben yurt disinda yasiyorum yasadigim ulke ab uyesi degil eyer ustte belirttigim belgelerden birisii veriyorsaniz babama baski yapmaya basliyacagimda
Köpekler ile ilgilenen kişi teyzemin oglu yazdıklarınızı kendisine ileticem her türlü konuda yardımcı olur yeterki gönüller bir olsun