heyecan yapma ben 2 ay önce almıştım vizeyi kolay oluyor hangi okulda okuyorsun bölümün ne ortlaman ne ailen ne iş yapıyor ne olmak istiyorsun gibi sorular yani heycan yapma kendinden emin ol başkada birşey yapmana gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: ÖÇ 1907
quote:
Orijinalden alıntı: Bethrezen
quote:
Orijinalden alıntı: ÖÇ 1907
haaa unutmadan benm pasaportta suriye vizesi acaba sıkıntı yaratırmı ??
Suriye vizesi var ise kasma hic bosuna
ama sadece 3 gunlukkk ???
Saka yaptim birader
Kendinden emin ve rahat bir sekilde konusur isen korkucak hicbirseyin yok, kolay gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter
quote:
Orijinalden alıntı: celades
quote:
Orijinalden alıntı: MustafaYılmazcan
WAT ile gideceksen prosedürler farklı. onun için farklı evraklar istiyorlar. WAT için turistik alamıyorsun. birde 600$ civarı bir program ücreti var sanırım. Zaten vize işinde seni oraya götürecek firmanın rolü büyük. onlar yapıyorlar çoğu işini.
Görüşmeden korkmayın. Görüşmenin hiçbir bağlayıcı yanı yoktur. Sizin internetten doldurduğunuz form belirliyor vize alıp alamayacağınızı. Konsolosluğa gittiğinizde zaten sonucunuz belli oluyor. ya pasaportunuzu alıyorlar vize vermek için yada geri çeviriyorlar.(bi ihtimal idari işleme giriyor ki oda vize alıyorsunuz demek)
Maddi durumunuz iyi ise, ülkede üzerinize yada ailenize kayıtlı gayrimenkul var ise almamanız için bir sebep yoktur.
Ancak amerikada tanıdığınız biri var ise durum çok farklı. Tanıdığınız olduğunda size şüphe ile bakıyorlar. Orada kaçak kalacağınızı sanıyorlar. Yani siz siz olun 1.Derece akrabalar dışında birisi yoksa orada kesinlikle tanıdığım var demeyin.
kayıtlı gayrimankul olayı falan nasıl oluo? vize görüşmesi sırasında görevliye tapu mu gösteriosun? ayrıca formla ilgisi yok. görüşmeden belli olmuo birşey. zaten formda basit seyler soruolar okul ev adresi vs.
Aslında söylediği doğru. Gerçekten görüşme formalite anlamında. Sonuçta her şart yerinde olduktan sonra amerikayı bombalamaya terörist olarak gidiyorum demedikten sonra kimsenin görüşmeden ret alacağını sanmam. Vize almadan önce gerekli background soruşturması zaten yapılır. Tabu vs. gelince, evet gösteriliyor.
evet söyledigim gibi tapu vs. gibi şeylere bakmıo adamlar. gittim adam kapıda elimdeki belgeleri aldı gerekli olanları ayırdı. bunları görevliye ver dedi gerisi kalsın dedi. 3 5 soru sorup verdiler vizeyi
Geçen yaz Amerika'ya öğrenci vizesiyle dil kursuna 3 aylığına gittim. Aralık ayında 2 haftalığına gitmem gerekiyor. Üniversiteyi Temmuz ayında bitirdim, askerlik hizmetim henüz duruyor, ve 1 aydır büyük bir şirkette çalışıyorum. Askerlik sorunum olduğu için ve daha yeni bir çalışan olduğum için şüpheli görüüp vermeme ihtimalleri var mı? Akrabamın yanına gideceğim, ikizleri doğacak ve bu durumu anlatan davetiye mektubu yolladılar. Bazıları akraban varsa karıştırma direkt müracaat et bir otelde rezervasyon yaptırıp diyor. Karar veremiyorum. Acaba benim durumumda olup vize alan oldu mu yakın zamanlarda?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme