Şimdi Ara

Ameliyat Konusunda Yardım ? [Ciddi Lütfen]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandır plastik cerrahi servisine gitmeyi düşünüyordum burnum kemerli ve birazcık sayılabilecek derecede büyük yine de problemli diyebilirim kendi açımdan yorumlarsam...

Neyse gittik tomografi filan çekildi baktığında;

"Senin burnunda sinüzit dahi yok herhangi bir rahatsızlık nefes alış verişinde sorun bile görünmüyor.Şu an nefes alış verişin %100 ihtimalle açık olduğundan dolayı ameliyat sonrası %30-40 lara kadar düşecek ve nefes alıp vermede zorlanacaksın dedi.Bu ihtimali göze alıyorsan yapalım" dedi.

Bende çevremde özgüvenimi azalttığına inanıyorum.Çok şükür yüzüm gayet orantılı düzgün gözlerim renkli vs... ama burun kısmı olunca biraz güvenim azalıyor biraz büyük görünüyor çünkü hafifte kemerli... Doktora başka çözümün olup olmayacağını sordum yapacak bir şey yok dedi...

Şimdi size soruyorum arkadaşlar.Siz olsanız ne yaparsınız benim yerime? Estetik açıdan gayet hoş olacak özgüvenim artacak fiziğime göre gayet iyi olacak vücüdumda var zaten.Ama diğer yandan yüzdelik ihtimali düşüyor ne yapacağımı şaşırdım.Yaptırmayı çok istiyorum özgüvenimi çok etkiliyor :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sağlık > estetik . olabliirmi sence ? az mantık.
  • Başka yerlere git ve yine o ihtimalden sözederlerse biraz düşün derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mkhitaryan

sağlık > estetik . olabliirmi sence ? az mantık.

Peki özgüven

• yaş kaç kardeş küçüksen daha 20 li yaşları bekle televizyonda gördüm bende bi doktordan onun yalancısıyım :D
  • Burnum kemerli gayette mutluyum

• Sonra gazetelerde burun ameliyatı olurken sakat kaldı gibi haberlere konu olmada. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya senin nefes almandaki %100 ile %70 arasındaki farkı hissetmessin bile dostum.+ Rhinoplasty ameliyatlarında zaten 4-8 ay arası
    burnunda ödem olduğundan yani şiş olduğunudan dolayı o oran zaten 70 lerde bu durum daha sonra artıyor zaten.Ameliyat sırasında
    konkalarını iyi yakmasını söylersen daha sonra konka RF (müdahalenin ismi bu) olmak zorunda kalmazsın.İyi yakılmayan burunlarda ödeme bağlı konkalar
    şiş kalabiliyor.

Ben kendim ameliyat oldum.Kendi deneyimim kardeşim.İyikide yaptırmışım.ilk 2 hafta zor geçtiği için ilk başta pişman oluyorsun ama
    sonra ulan iyikide yaptırmışım diyosun. Bana kalırsa ben yaptır derim.Ama başka doktorlarada danışmanı tavsiye ederim.Senin
    resmin üzerinde oynayıp aşağı yukarı ortaya çıkıcak görüntüyü görme şansı bulursun.Tek doktorda sabit kalma derim.

Bu arada ben kendim Cerrahi asistanım kafana bişey takılırsa sorabilirsin.Elimden geldiğince yardımcı olurum kardeşim

• Burnum düz özgüvende değişim yok .Bu arada senin gibi %100 nefes almak isterdim maalesef çok nadir %80 e çıkabiliyor genelde %40-50 civarında

• Önce sağlık.

• Burun la özgüvenin ne alakası var.? Biraz mantıklı olun. Çevrende dalgamı geçiyorlarda bu kadar sıkıntı haline getirdiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.