Şimdi Ara

AMD3600+ X2 64nm 89derece!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşlemcimin sıcaklığı 89dereceyi buldu. sistem sıcaklığı 57 derece????!!!

Yalnış ölçtüğünü sanmıyorum, elimi değdirdim dokunulcak gibi değil!!!!

Sorun nedir normal mi?

Kasanın yan kapağı açık, kasada çift fan çalışıyor, overclock yok, fan 3125 devirde!!!! Bu arada izmirde oturuyorum. :) Tahmini oda sıcaklığı 35

• İşlemci fanın tozunu al önce belki yerine tam oturmuyor olabilir kontrol et bi.Kasa kapaklarını bence kapat çünkü ortam çok sıcak zaten ekzost fanlar sıcak havayı dışarıya atar.Daha iyi olur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 28 Haziran 2007; 0:13:24 >
  • oda okadar sıcak olmasına ragmen normal degil. sogutucunun tam oturup oturmadına bakınız. ayrıca termel macunu konturol etseniz iyi olur
  • hocam bende izmirdeyim güneş alan bi odam var sıcaklık genede 30c sende 35 olması biraz zor gibi..

İşlemci anormal ısınmış voltaj felanmı verdin fanı sök tekrar oturt + macun sür.
  • Evet fan olayına bir bakayım! Tam oturmamış olabilir!

Valla .ötümden ter akıyo bilg başındayken. 35den de fazla olabilür
    dün akşam uyuyamadım mesela sıcaktan! Nem de çok... off of ÇOK SICAAAAAAAAAAAAAK.....
  • İşlemci soğutucusu yerine eğer oturdu ise
    tek ihtimal kalıyor voltaj.
    İşlemci için voltajı manuel olarak 1,25 verin auto
    da bazen anakart sapıtıp fazla verebilir. bende
    de çok ısınma vardı voltajı azalttım şimdi 60 ı
    geçmiyor eğer cool & quiet i açarsan daha da azalır
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyrenuS

Evet fan olayına bir bakayım! Tam oturmamış olabilir!

Valla .ötümden ter akıyo bilg başındayken. 35den de fazla olabilür
    dün akşam uyuyamadım mesela sıcaktan! Nem de çok... off of ÇOK SICAAAAAAAAAAAAAK.....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilkercom'un tavsiyesi işe yaradı arkadaşlar. Teşkkr ilker. Voltaj değerleri otomatik yükselmiş... 1,25V yaptım eğr performansta bariz düşme olmazsa böle kullanmaya devam etcem. Şu anda işlemci 60derece...
    Yardımcı olan arkadşalara da teşekkürler...
  • Rica ederiz eğer kasma takılma yaparsa voltajı 1,30 a kadar yavaş yavaş çık
  • 60 derece hala çok fazla
    bende 25-30 dereceyi geçmiyo o işlemci stok fanla!
  • 3600+ hız aşırtma yapmadan 60 derece gerçekten fazla ancak kendi soğutucusu gerçekten kötü bir soğutucu pek işe yaramıyor bence Big Typhoon gibi bir soğutucu al arkadaşım mesela benim işlemci boşta 36-43 arası değişiyor eğer 25 cm lik kapaktaki fan açık olursa boşta 40 ı geçmiyor YÜKTE de 50 yi geçmiyor aslında bana fazla gibi geliyor ama İşlemci 2800 mhz de çalışıyor olsun o kadar.
  • voltaj kısılarak ve iyi bir termal krem ile dahada düşer ben o-c ile 45 derecede kullanıyom
    soğutucu için bende cooler master hyper uc aldım oturtamadım henüz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.